Mijn favorieten

Transparante Tarieven Verkoopbemiddeling


De kwaliteit van Scholten Makelaars tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Opstartkosten € 495,= inclusief BTW

Uitgebreide fotosessie, samenstellen brochure, aanmelden op funda.nl, jaap.nl en Scholten.nl,, versturen van e-mails aan woningzoekenden uit database, fotopresentatie in etalage(s), kadastrale recherche, plaatsen te koop bord. En…. Een speciaal voor u ingerichte web-portal zodat u altijd op de hoogte bent van wat er gebeurd rond de verkoopprocedure van uw woning. U krijgt toegang tot uw eigen dossier, dit dossier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week online inzien. Bezichtigingen, reacties, onderhandelingen… alles is inzichtelijk.

PROFIJT variant courtage 0,85% inclusief BTW van de verkoopprijs:

Je regelt veel zelf en doet zelf de rondleidingen. Uiteraard regelen wij de marketing en doen wij de onderhandelingen en daarnaast ondersteunen wij je op de achtergrond. De koopovereenkomst wordt opgesteld door de notaris en wordt uiteraard wel door ons gecontroleerd. De verder afwikkeling zoals de eind-inspectie en de notaris regel je zelf.
Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek!

COMFORT variant courtage 1,5 % inclusief BTW van de verkoopprijs:

Wij regelen alles voor je. Bovenop het HR pakket stellen wij ook de koopovereenkomst op, nemen deze samen met je door, doen wij de administratieve afhandeling van de koopovereenkomst, begeleiden wij je tijdens de eind-inspectie en bij de notaris en eventuele nazorg. Kortom, het volledige verkooptraject van A tot Z. En natuurlijk begeleiden wij ook de rondleidingen met potentiële kopers, zodat wij je letterlijk alle rompslomp uit handen nemen!
Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek!

 SPECIAAL variant
  • Collegiale verkoop courtage in overleg
  • Prestatie / Bonus contract courtage in overleg
  • U heeft al een koper courtage in overleg
Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek!
 
Geen courtagekosten bij intrekking van de opdracht. No cure no Pay!

Deelname aan Open Huis dagen GRATIS!

Vrijblijvend de mogelijkheid voor upgrading vermelding op Funda.nl met extra foto's.