Mijn favorieten

Onze medewerkers

Scholten Makelaars

Richard van Gaelen
Richard van Gaelen
Register Makelaar/Taxateur
Ik ben per 1 augustus 2016 25 jaar actief in allerlei facetten van het onroerend goed zoals het huur- en VvE Beheer en aan- en verkoop van onroerend goed.
In 2014 heb ik definitief voor de divisie makelaardij gekozen en sta onze cliënten met veel enthousiasme met raad en daad bij.

Voetbal en met name Ajax en het Nederlands elftal is mijn passie.

Alhoewel ik sinds 2003 in de Gemeente Haarlemmermeer samenwonend ben, behoud ik gelukkig wel minstens 5 van de 7 dagen van de week een warme band met het mooie Amsterdam.
Ben Spronk
Ben Spronk
Register Makelaar/Taxateur (RMT)
Hoewel ik in Amstelveen ben geboren kan ik gerust zeggen dat ik in Amsterdam wel getogen ben. Ik heb er op school gezeten en lang in hartje centrum gewerkt. Na een opleiding in de detailhandel te hebben afgerond ben ik in 2007 begonnen met stagelopen op een groot kantoor in het centrum. Tegelijkertijd heb ik de makelaarsopleiding afgerond. Hetzelfde bedrijf nam mij later in dienst.
In 2010 ben ik voor Scholten Makelaars in Amsterdam West gaan werken. Mijn middelbare opleiding was technisch gericht, welke uiteraard goed van toepassing komt in de makelaardij. Inmiddels woon in zelf ook al een paar jaar in dit fantastische gedeelte van Amsterdam. Door de makelaardij is mijn passie voor Amsterdam echt gegroeid. Alles wat er maar te lezen valt of te zien over de historische binnenstad zoek ik graag op, maar de stadsuitbreidingen in de 19e eeuw, jaren 20-40 en plan Van Eesteren heeft ook zeker mijn interesse.

In mijn vrije tijd rijd ik graag met de motor (weg & circuit) en in het weekend zoek ik de gezelligheid op met mijn vrienden in de kroeg.
Kim Schaap - van Koert
Kim Schaap - van Koert
Office Manager
Na jaren op verschillende makelaarskantoren te hebben gewerkt, ben ik sinds juli 2015 onderdeel van het team van Scholten Makelaars.
Het mooie aan het werken in de makelaardij vind ik het persoonlijk contact met onze klanten, wij begeleiden ze immers bij het nemen van een grote stap;
het aan- of verkopen van een woning.

Drie keer per week reis ik met veel plezier naar het mooie Amsterdam vanuit Purmerend waar ik woon met mijn man en drie kinderen.
Ik hou van lekker eten, leuke uitstapjes maken met mijn gezin en als er dan nog tijd over is, lees ik graag een spannend boek.
Edson Serras Geraldes
Edson Serras Geraldes
Accountmanager
Priscilla van Heijningen
Priscilla van Heijningen
Commercieel medewerker
Kitty Stolk
Kitty Stolk
Vastgoedbeheerder
Sinds 1998 ben ik werkzaam in het Amsterdamse vastgoed waar ik per toeval in ben gerold. De eerste elf jaren heb ik me toegespitst op het Vereniging van Eigenaren (VvE) beheer.
Opmerkelijk detail is dat ik in die jaren al een bijzonder prettige relatie had met Scholten makelaardij. Na beëindiging van mijn toenmalige makelaarskantoor ben ik op zoek gegaan naar nieuwe uitdagingen. Deze vond ik bij een financieel detacheringsbureau waarin ik vooral op organisatorisch vlak bezig ben geweest.
Toch bleef het vastgoed boeien en ben ik overgestapt naar het groot bedrijf op het gebied van technisch beheer van kantoor- en VvE panden. De ervaringen van het grote bedrijf hebben mij verrijkt, maar ik voel mij beter thuis in een omgeving met een persoonlijke sfeer.
Sinds mei 2015 mag ik dat weer ervaren bij Scholten makelaardij.
Vooral het persoonlijke contact met bestuur en leden van de VvE-en werkt prettig, boeiend en afwisselend.

Sinds 1998 reis ik elke werkdag vanuit mijn woonplaats naar Amsterdam om daarna weer terug te keren bij mijn partner en dochter. In mijn vrije tijd ben ik momenteel druk met ons nieuwe huisje, maar hoop eerdaags weer tijd te hebben voor mijn andere passies (uitgebreid) koken (met en voor vrienden), taarten maken en decoreren en ook op een andere manier creatief bezig te zijn.
John de Gelder
John de Gelder
Vastgoedbeheerder
Sinds augustus 2016 ben ik begonnen bij Scholten Vastgoed en werk hier met veel plezier. Met leuke collega’s en in een fijn team. Ik woon in de mooie stad Haarlem en maak in mijn vrije tijd graag een wandeling over het mooie strand van Zandvoort
Sebastiaan Franke
Sebastiaan Franke
Binnendienst medewerker