Appartement verkopen De Baarsjes

Je hebt besloten om je appartement in De Baarsjes te verkopen. Het liefst wil je dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en dat je een mooi bedrag krijgt voor jouw appartement. Scholten Makelaars kan je daar goed bij helpen! Omdat wij ons verdiepen in de persoon achter “en in” het appartement.

stap 1

Kennismaking en vraagprijs appartement bepalen

Appartement verkopen in De Baarsjes

Je hebt besloten om je Appartement in De Baarsjes te verkopen. Het begint natuurlijk allemaal met een uitgebreid informerend gesprek waarin we samen je wensen bespreken. Aansluitend geven wij je een advies op maat, gericht op je persoonlijke situatie.
Als gecertificeerd makelaar garanderen wij een goed advies over de marktwaarde van jouw appartement in De Baarsjes. In 2018 hebben wij ruim 280 woningen succesvol aan- en verkocht.
Onze klanten beoordelen onze werkzaamheden met een 9.2, waar wij erg trots op zijn!

stap 2

Strategie en campagne voor appartementverkoop

Verkoopplan opstellen voor je appartement in De Baarsjes

Het is van belang om een goede prijs voor je appartement te vragen. Om tot een goede waardering te komen zullen wij je appartement grondig bekijken en ons verdiepen in diverse informatiebronnen. Maar juist ook sfeer en gevoel bepalen mede de prijs van een appartement. Daarom zijn wij daarop gespitst! Samen met jou bekijken wij wat in jouw situatie wenselijk is voor we het appartement in gaan zetten. Natuurlijk op Funda en onze eigen site Scholten.nl maar soms is een advertentie in een dagblad of juist een openhuisactie wel weer handig. In ieder geval een uitgekiend activiteitenplan als basis.

stap 3

Appartementverkoop van start!

Uitvoeren verkoopplan in De Baarsjes?

Wij coördineren en begeleiden de bezichtigingen en zullen de kijkers (en wellicht hun aankopende makelaar) uitgebreid informeren. In een persoonlijk contact met kandidaat-kopers kunnen wij er bovendien achter komen welke vervolgstappen nodig zijn om tot een goed eindresultaat te komen. Je hoeft bij de bezichtigingen niet aanwezig te zijn. Potentiële kopers voelen zich vaak vrijer als de bewoners niet aanwezig zijn bij de bezichtigingen.

stap 4

Appartement verkocht! De afhandelingen

Verkoop van je appartement in De Baarsjes

Wanneer de onderhandelingen succesvol zijn verlopen, stellen wij of een notaris in Amsterdam een koopovereenkomst op. Hierin wordende gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd en de eventuele ontbindende voorwaarden worden opgenomen. Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. Vanaf dat moment heeft de koper nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin hij of zij alsnog van de aankoop kan afzien. Zodra de notaris de koopakte heeft ontvangen, stelt deze een datum en een tijdstip vast voor het ondertekenen van de akte van levering. Voordat je naar de notaris gaat, zal de koper doorgaans het appartement willen inspecteren om te zien of alles in de afgesproken staat is. Wij begeleiden deze inspectie en nemen samen de meterstanden op. Daarna gaan wij met je mee naar de notaris om de leveringsakte te ondertekenen. Ook na de verkoop staan wij voor je klaar. Je kunt op ons rekenen als je na de overdracht nog vragen hebt.

Uw woning verkopen?

Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijke kennismaking.

  • Al meer dan 30 jaar ervaring
  • Goed geschoolde makelaars
  • Kennen de huizenmarkt in De Baarsjes door en door
  • NVM-makelaars
  • Wij behartigen uw belang!

Bekijk wat andere vinden van Scholten makelaars in de omgeving De Baarsjes.

velit, eleifend leo commodo Praesent nunc pulvinar Curabitur nec porta.
nl_NL
en_GB nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak