Beleggingen Amsterdam

Voor diverse cliënten is Scholten Makelaars altijd op zoek naar beleggingspanden in en rond Amsterdam. Het gaat dan voornamelijk om hele panden met woningen of complexen. Het maakt niet uit of er achterstallig onderhoud is of aanschrijvingen op het perceel rusten. De kopers zijn meestal particulieren, maar ook (grote) beleggings-instellingen behoren tot de cliënten van Scholten Makelaars. Voordeel is dat er altijd discreet met uw aanbieding wordt omgegaan en een snelle afwikkeling mogelijk is.

Edson Serras Geraldes, Accountmanager bij Scholten Makelaars.
et, libero commodo nunc consectetur justo sem, ut
nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.