Wil je jouw beleggingspand in Amsterdam verkopen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 40 jaar ervaring in Amsterdam kennen we onze prachtige stad en de huizenmarkt als geen ander. We hebben vaste relaties opgebouwd met betrouwbare partijen én realiseren voor jou de hoogst haalbare verkoopprijs.

Continu op zoek naar beleggingspanden in en rondom Amsterdam

Wij zijn continu, voor meerdere cliënten, op zoek naar beleggingspanden in en rondom Amsterdam. Het gaat dan vooral om hele panden met woningen of complexen. Heb jij zo’n pand in bezit en wil je het verkopen? Het maakt niet uit of er achterstallig onderhoud is of dat er aanschrijvingen op het perceel rusten. Wij kunnen dit voor je regelen.

Wij werken alleen met betrouwbare partijen die we al jarenlang kennen

Als verkoper van een beleggingspand in Amsterdam ben je gebaat bij een transactie met een betrouwbare partij. Partijen waar wij al járenlang nauw contact mee hebben. Dat maakt dat wij snel kunnen schakelen en uw beleggingspand voor de hoogst haalbare verkoopprijs kunnen verkopen.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Kom dan snel kennis met ons maken.
Maak een afspraak

Zo doen we dat

We zijn jouw rots in de branding

Of je nu alle tijd hebt om de markt zijn werk te laten doen of snel wilt schakelen en een partij zoekt die jouw pand op korte termijn kan aanvaarden. Het kan allemaal. We begeleiden je bij het verkopen van jouw beleggingspand en doen dat op een manier die bij jou past. Vooraf gaan we namelijk uitgebreid met je in gesprek, we zien het echt als een samenwerking die we met je aangaan. Je kunt altijd op ons bouwen, wij regelen het voor je.

Wij werken alleen met betrouwbare partijen

Omdat wij al 40 jaar dé makelaar van Amsterdam zijn hebben we nauwe contacten opgebouwd. En dat is belangrijk zodat jij weet met wie je zaken doet. Met partijen die óók thuis zijn in Amsterdam, waar je op kunt bouwen.

Je kunt erop vertrouwen dat we discreet met je aanbieding om gaan

Voor ons is het vanzelfsprekend, maar we benoemen het toch nog maar even: we gaan discreet om met je aanbieding. We vinden het belangrijk om met je in gesprek te gaan om het pand op een manier te verkopen die bij jou past. Dat kan betekenen dat we het voor je op de markt brengen, maar we kunnen je ook direct in contact brengen met een betrouwbare partij. Waarmee je snel kunt schakelen.

Meer weten over beleggen in Amsterdam of je beleggingspand verkopen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

maak een afspraak
map-marker