Scholten makelaars Amsterdam

Beste makelaar Amsterdam 2020

Ben je op zoek naar de beste makelaar in Amsterdam? Dan ben je bij Scholten makelaars aan het juiste adres. Met onze kennis en ervaring in de huizenmarkt in Amsterdam kunnen we jou helpen als:

Wij zorgen dat het verkoop-/aankoopproces zo soepel mogelijk verloopt en dat je een mooi bedrag krijgt voor jouw woning. Scholten Makelaars zal je daar goed bij helpen! Wij weten goed om te gaan met de dynamische woningmark van dit moment en mogen trots zijn op onze uitstekende beoordelingen. Dit heeft volgens ons de reden omdat wij ons verdiepen in de persoon achter “en in” de woning.

0 +
Verkochte woningen in 2019
0 +
jaar makelaar in Amsterdam

Wat maakt een scholten makelaars de beste makelaar in Amsterdam

Waneer je een woning gaat kopen of verkopen in Amsterdam dan wil je graag hulp van de beste makelaar die jou kan helpen. Amsterdam heeft een hoog concurrerende huizen markt waarbij je kennis van de stad nodig hebt om de meest geschikte woning te vinden of je huidige woning zo snel mogelijk te verkopen.

Als je een woning koopt of verkoopt wil je graag dat dit goed wordt afgehandeld. Want hoe vaak koop of verkoop je een woning? Hiervoor zoekt u natuurlijk de beste makelaar in Amsterdam.

Scholten makelaars zorgt er voor dat alles van begin tot eind goed geregeld is zodat jouw aan-/verkoop proces zo soepel mogelijk verloopt. Met meer dan 35 jaar ervaring in Amsterdam kennen wij de markt als geen ander om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen. 

Funda beoordelingen

Google reviews

4,6
4.6/5
Martijn Koning
Lees verder
Scholten heeft ons geholpen met de verkoop van onze oude woning én aankoop van onze nieuwe woning. Een zeer positieve ervaring. Het team stond te allen tijde voor ons klaar. We werden tijdens het proces goed ondersteund met heldere uitleg, praktische hulp en uiteindelijk ook een erg mooi resultaat.
Ingrid Uitendaal
Lees verder
Richard van Gaalen heeft mij goed begeleid in het verkoopproces. Mijn keuze is op hem gevallen, vanwege het prettige intakegesprek en zijn kennis van de lokale woningmarkt. Hij heeft dat voor 100 procent waar gemaakt door tijdens het proces goed mee te denken en uitstekend te onderhandelen. Dat heeft geleid tot een mooie opbrengst.
Daan van Lieshout
Lees verder
Heel tevreden met de wijze waarop Scholten Makelaars in de persoon van Richard mij geholpen heeft tijdens de verkoop van mijn appartement. Zijn aanpak, de open manier van communiceren en de kennis die hij heeft van Amsterdam West en dan met name van de Geuzenbuurt heeft eraan bijgedragen dat mijn appartement binnen no time verkocht was. Ook de afhandeling hiervan verliep prettig. Voor iedereen aan te raden!
Bob Loonen
Lees verder
Heel kundig en eerlijk advies gekregen van Richard. Er werd echt tijd voor me genomen om samen mogelijkheden te bekijken. Ik werd heel professioneel geholpen zonder druk. Mijn mogelijkheden werden mij eerlijk toegelicht zonder ze mooier te maken dan ze zijn. Ik voelde me hierdoor serieus genomen en ondersteund. Mijn dank daarvoor. Ik beveel jullie van harte aan!
Coen Nap
Lees verder
Heel plezierig contact, goede adviezen en een prima resultaat. Richard nam veel werk uit handen en het was gewoon degelijk betrouwbaar werk wat hij leverde. Aanrader en hij heeft mijn vertrouwen in de beroepsgroep (na een superslechte ervaring) hersteld.
Silvana de Bruin
Lees verder
Richard heeft mij enorm goed geholpen met de verkoop van het huis. Goede kennis van de buurt (A'dam West) en het bepalen van de verkoopstrategie wat uiteindelijk tot het bedrag heeft geleid wat ik er voor wilde hebben. Verder een fijne communicatie en snel in handelen.

Gecertificeerde makelaar in Amsterdam

NWWI gecertificeerde makelaar in Amsterdam en omgeving

VastgoedCert gecertificeerde makelaar in Amsterdam en omgeving

NVM gecertificeerde makelaar in Amsterdam en omgeving

MVA gecertificeerde makelaar in Amsterdam en omgeving

Specialisme

Als beste makelaar Amsterdam zijn wij gespecialiseerd in Aankoop, Verkoop, Taxaties, VVE Beheer en Verkoop huurwoningen.

Je hebt besloten om je woning in Amsterdam te verkopen. Het liefst wil je dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en dat je een mooi bedrag krijgt voor jouw woning. Scholten Makelaars kan je daar goed bij helpen! Omdat wij ons verdiepen in de persoon achter “en in” het woning.

Je hebt besloten om te verhuizen naar Amsterdam. En het liefst wil je een mooie woning die precies bij je past tegen een aantrekkelijke prijs. Wij kunnen je daar goed bij helpen. Wij durven te signaleren en te adviseren.
Wij zijn gespecialiseerd in woningen en kunnen je van begin tot eind bij het aankooptraject begeleiden.

Een taxatierapport is een overzicht van de waardebepaling van een woning dat is opgesteld door een taxateur. Vaak is dit een essentieel onderdeel voor het verkrijgen van financiering voor de aankoop van een nieuw huis. Het document is bedoeld zodat de bank een onderpand heeft voor de lening van uw huis in Amsterdam.

Uw woning verkopen?

Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijke kennismaking.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
venenatis, ante. diam Curabitur lectus et, Aenean mattis tristique
nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.