Het team van vastgoedspecialisten en makelaars amsterdam

Scholten Makelaars. 
Al 40 jaar de beste makelaar in Amsterdam

Feel at home at Scholten Makelaars in Amsterdam

At home in Amsterdam – which is us in a nutshell. Born and raised in our beautiful capital, we have been brokers in Amsterdam for 40 years.

Our enthusiastic and ambitious work ethos reflects this Amsterdam spirit. We are open and honest, straightforward and live up to what we promise. That real go-getter mentality is in our genes. And you can always rely on us: we are your allies during the entire purchasing and/or selling process. It gives you a feeling of security, so you know that everything is well taken care of. In short: We are the real estate agency in Amsterdam and here to help you.

What you can expect from our team

We’re always happy to receive your call, get your email, or see you in our office.
Whatever your question, we will answer it!
We’re here to help, even when you don’t expect it.
We work hard and are always on time.
We are a great and enthusiastic team. You will feel right at home.

Onze diensten

Huis of woning kopen amsterdam

Aankoopmakelaar

Lijkt het kopen van een huis in Amsterdam je onmogelijk? Absoluut niet, er kan heel veel, maar met een aankoopmakelaar! Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij, ook in deze hectische tijd, onze weg te vinden. Ons team heeft de perfecte mix van doorgewinterde aankoopmakelaars uit Amsterdam en collega’s die een frisse wind door de Amsterdamse huizenmarkt doen waaien. Samen laten we niets op zijn beloop. Het is onze taak om hét huis in Amsterdam, dat precies bij jou past te vinden. Zonder teveel te betalen. Lees verder over woning kopen in Amsterdam.
Meer informatie
Huis of woning verkopen Amsterdam

Verkoopmakelaar

Wil je jouw woning verkopen met een verkoopmakelaar in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al ons hele leven thuis in Amsterdam en kennen de stad en de huizenmarkt als geen ander. Met meer dan 40 jaar ervaring als verkoopmakelaar weten we jouw woning goed op waarde te schatten en realiseren we de hoogst haalbare verkoopprijs. Lees meer over onze diensten bij het woning verkopen in Amsterdam.
Meer informatie
Huis of Woning laten taxeren Amsterdam

Woning taxeren

Tijd voor een taxatie! Heb jij jouw woning in Amsterdam gevonden? Dan moet er vrijwel altijd een taxatierapport worden opgesteld. Dit is een overzicht van de waardebepaling en vaak essentieel voor het verkrijgen van een financiering. Erg belangrijk dus! Gelukkig is dit ons dagelijks werk, jij hoeft je er niet druk om te maken. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring als registermakelaars en zijn gecertificeerde taxateurs, waardoor jij bij ons terecht kunt voor een deskundige waardebepaling van jouw woning. Die geschikt is voor en geaccepteerd wordt door alle bekende (Nederlandse) banken.
Meer informatie
Vastgoed advies voor belleggingspanden in Amsterdam

Beleggingsadvies

Wil je jouw beleggingspand in Amsterdam verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven al meer dan 40 jaar beleggingsadvies. We kennen deze prachtige stad en de huizenmarkt als geen ander. We hebben vaste relaties opgebouwd met betrouwbare partijen én realiseren voor jou de hoogst haalbare verkoopprijs.
Meer informatie
Woning advies en aankoop makelaar voor expats in Amsterdam

Woningadvies en aankoopmakelaar voor expats

Wil jij je als expat vestigen in Amsterdam? Zoek je een huis in één van de vele gezellige buurten die Amsterdam rijk is, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij geven woningadvies en zijn de aankoopmakelaar en verkoopmakelaar voor expats in Amsterdam. Wij vinden jouw thuis in Amsterdam en regelen bovendien alles voor je. Lees meer over woningadvies en onze aankoopmakelaar voor expats in Amsterdam.
Meer informatie
Je huis of woning verkoop klaar maken Amsterdam

Verkoopklaar maken van jouw woning

Heb je besloten dat het tijd is om jouw woning in de verkoop te gooien? Dan helpen wij je graag bij het verkoopklaar maken van jouw woning. Wij vinden het belangrijk dat we samen het beste resultaat behalen bij de verkoop of aankoop van jouw woning. Van een trapleuning die los zit of advies over wel of niet de binnen- en buitenkant van het huis schilderen. We geven daarin niet alleen advies, want met onze facilitaire experts kunnen we deze laatste (of eerste) klusjes voor je oppakken.
Meer informatie
Vrijblijvend hypotheek advies van de Hypotheekshop Amsterdam

Hypotheekshop

Nieuwe woning op het oog? Tijd om de financiën in orde te maken. Onze collega’s van De Hypotheekshop staan meteen voor je klaar. Ze zitten namelijk bij ons in huis! Ze helpen je graag met het aanvragen van een hypotheek die op jouw wensen en situatie aansluit. Maar je kunt ook bij de Hypotheekshop terecht voor onafhankelijk advies als je al een hypotheek hebt en denkt aan oversluiten of aanpassen.
Meer informatie

We know every part of Amsterdam!

view neighborhoods

Our services

Curious about what we can do for you?

contact us

newest listings

view houses
map-markerarrow-right