Appartement verkopen Duivendrecht

Je hebt besloten om je appartement in Duivendrecht te verkopen. Het liefst wil je dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en dat je een mooi bedrag krijgt voor jouw appartement. Scholten Makelaars kan je daar goed bij helpen! Omdat wij ons verdiepen in de persoon achter “en in” het appartement.

Step 1

Kennismaking en vraagprijs appartement bepalen

Appartement verkopen in Duivendrecht

You have decided to Appartement in Duivendrecht te verkopen. Het begint natuurlijk allemaal met een uitgebreid informerend gesprek waarin we samen je wensen bespreken. Aansluitend geven wij je een advies op maat, gericht op je persoonlijke situatie.
Als gecertificeerd makelaar garanderen wij een goed advies over de marktwaarde van jouw appartement in Duivendrecht. In 2018 hebben wij successfully purchased and sold more than 280 homes.
Our customers rate our work with a 9.2, of which we are very proud of!

Step 2

Strategie en campagne voor appartementverkoop

Verkoopplan opstellen voor je appartement in Duivendrecht

Het is van belang om een goede prijs voor je appartement te vragen. Om tot een goede waardering te komen zullen wij je appartement grondig bekijken en ons verdiepen in diverse informatiebronnen. Maar juist ook sfeer en gevoel bepalen mede de prijs van een appartement. Daarom zijn wij daarop gespitst! Samen met jou bekijken wij wat in jouw situatie wenselijk is voor we het appartement in gaan zetten. Natuurlijk op Funda en onze eigen site Scholten.nl maar soms is een advertentie in een dagblad of juist een openhuisactie wel weer handig. In ieder geval een uitgekiend activiteitenplan als basis.

Step 3

Appartementverkoop van start!

Uitvoeren verkoopplan in Duivendrecht?

Wij coördineren en begeleiden de bezichtigingen en zullen de kijkers (en wellicht hun aankopende makelaar) uitgebreid informeren. In een persoonlijk contact met kandidaat-kopers kunnen wij er bovendien achter komen welke vervolgstappen nodig zijn om tot een goed eindresultaat te komen. Je hoeft bij de bezichtigingen niet aanwezig te zijn. Potentiële kopers voelen zich vaak vrijer als de bewoners niet aanwezig zijn bij de bezichtigingen.

Step 4

Appartement verkocht! De afhandelingen

Verkoop van je appartement in Duivendrecht

Wanneer de onderhandelingen succesvol zijn verlopen, stellen wij of een notaris in Amsterdam een koopovereenkomst op. Hierin wordende gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd en de eventuele ontbindende voorwaarden worden opgenomen. Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. Vanaf dat moment heeft de koper nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin hij of zij alsnog van de aankoop kan afzien. Zodra de notaris de koopakte heeft ontvangen, stelt deze een datum en een tijdstip vast voor het ondertekenen van de akte van levering. Voordat je naar de notaris gaat, zal de koper doorgaans het appartement willen inspecteren om te zien of alles in de afgesproken staat is. Wij begeleiden deze inspectie en nemen samen de meterstanden op. Daarna gaan wij met je mee naar de notaris om de leveringsakte te ondertekenen. Ook na de verkoop staan wij voor je klaar. Je kunt op ons rekenen als je na de overdracht nog vragen hebt.

Selling your property

Contact us for a personal introduction without obligation.
  • More than 30 years of experience
  • Well-trained real estate agents
  • Kennen de huizenmarkt in Duivendrecht door en door
  • NVM real-estate agents
  • We represent your interests!

Bekijk wat andere vinden van Scholten makelaars in de omgeving Duivendrecht.

Donec commodo sed elementum velit, risus. vel, consequat. commodo efficitur. pulvinar
en_GB

Corona measures
We will continue to be available between 09:00 and 17:00, but advise everyone to contact us as much as possible by telephone or email.

If you want to speak to an employee personally, make an appointment.

If you have an appointment planned but you have complaints such as a cold, runny nose, cough, etc., then cancel the appointment. If one of our employees does not feel fit, we will not take any risks and cancel the appointment from our side. We will contact you later to schedule a new appointment.

Come to an appointment with a maximum of 2 people. We do not shake hands, keep an appropriate distance and offer gloves, mask and shoe covers. Disinfection gel is also available. Always follow the broker's directions.

Do you have any questions about these measures? Please contact us on telephone number 020 689 05 05 or by email at makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak