Makelaar Diemen-Zuid

Je bent op zoek naar een makelaar in Diemen-Zuid om jouw woning te verkopen, te verhuren of om een woning aan te kopen. Het liefst wil je dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en dat je een mooi bedrag krijgt voor jouw woning. Scholten Makelaars zal je daar goed bij helpen! Wij weten goed om te gaan met de dynamische woningmark van dit moment en mogen trots zijn op onze uitstekende beoordelingen. Dit heeft volgens ons de reden omdat wij ons verdiepen in de persoon achter “en in” de woning.

Wij worden ook veelvuldig ingeschakeld voor woning taxaties en het berekenen van erfpacht in en rondom Diemen-Zuid.

Verkoopmakelaar in Diemen-Zuid

Je hebt besloten om je woning in Diemen-Zuid te verkopen en het moment is aangebroken om een makelaar in Diemen-Zuid te schakelen. Wij zullen er samen voor zorgen dat jouw woning niet alleen snel verkocht wordt maar ook voor de hoogste prijs. In de momenteel dynamische woningmarkt in Amsterdam is het belangrijk om een goede makelaar naast je te hebben staan. Zo kan een goede timing, de best mogelijke presentatie en de beschikbare marketingkanalen doorslaggevend zijn. Ook het emotionele vlak is een belangrijk onderdeel voor jou als woning verkoper maar zeker ook de koper. Je hebt er immers toch een belangrijke tijd van je leven gespendeerd en dat zal de nieuwe bewoner ook gaan doen. Een goede afsluiting en een goede start is daarbij een belangrijk onderdeel. Bekijk ons stappenplan om jouw woning succesvol te verkopen.

J Posma
Read More
Het hele proces, van het plan van aanpak tot de uiteindelijke verkoop is zeer vloeiend verlopen. Fijn contact met Scholten makelaars. Richard kent de markt (Amsterdam-West) als geen ander, is erg enthousiast en schakelt tot in de late uurtjes om tot het beste resultaat te komen. Heel erg bedankt!
Gerben Biermann
Read More
Zeer tevreden over Scholten Makelaars. Fijne en professionele begeleiding bij de verkoop van mijn huis in Amsterdam. Makelaar Richard zorgt dat je als verkoper ontzorgd wordt en reageert altijd snel bij vragen. Top!
Mike Obispo
Read More
Goede betrouwbare makelaar met uitstekende kennis van Amsterdam (West in ons geval). Heeft de bezichtigingen en de verkoop uitstekend begeleid met een goede verkoopprijs.
dvr1903
Read More
Wat een Top Makelaar, Scholten Makelaars! Ik ben blij dat ik via via bij Scholten Makelaars ben uitgekomen. De korte vloeiende informatiestromen, vriendelijk en attent personeel. Richard was tot in de puntjes op de hoogte van alles rondom mijn appartement en omgeving, dat stelde mij enorm gerust. De nodige emoties die bij mij naar boven kwamen werden verzacht door zijn behulpzaamheid en groot empathisch vermogen. Richard was goed bereikbaar en bracht mij telkens op de hoogte na een bezichtiging. Het is natuurlijk niet niks, je huis verkopen maar als je er dan klaar voor bent… Neem dan contact op met Scholten Makelaars!
Martijn Koning
Read More
Scholten heeft ons geholpen met de verkoop van onze oude woning én aankoop van onze nieuwe woning. Een zeer positieve ervaring. Het team stond te allen tijde voor ons klaar. We werden tijdens het proces goed ondersteund met heldere uitleg, praktische hulp en uiteindelijk ook een erg mooi resultaat.
Eric Touw
Read More
Pamela zou deze makelaar aanbevelen. Het contact met makelaardij Scholten was heel erg goed en professioneel en helemaal naar verwachting. Ik zou vrienden en kennissen deze makelaar zeker aanbevelen.
Ingrid Uitendaal
Read More
Richard van Gaalen heeft mij goed begeleid in het verkoopproces. Mijn keuze is op hem gevallen, vanwege het prettige intakegesprek en zijn kennis van de lokale woningmarkt. Hij heeft dat voor 100% waar gemaakt door tijdens het proces goed mee te denken en uitstekend te onderhandelen. Dat heeft geleid tot een mooie opbrengst.
Daan van Lieshout
Read More
Heel tevreden met de wijze waarop Scholten Makelaars in de persoon van Richard mij geholpen heeft tijdens de verkoop van mijn appartement. Zijn aanpak, de open manier van communiceren en de kennis die hij heeft van Amsterdam West en dan met name van de Geuzenbuurt heeft eraan bijgedragen dat mijn appartement binnen no time verkocht was. Ook de afhandeling hiervan verliep prettig. Voor iedereen aan te raden!
Bob Loonen
Read More
Heel kundig en eerlijk advies gekregen van Richard. Er werd echt tijd voor me genomen om samen mogelijkheden te bekijken. Ik werd heel professioneel geholpen zonder druk. Mijn mogelijkheden werden mij eerlijk toegelicht zonder ze mooier te maken dan ze zijn. Ik voelde me hierdoor serieus genomen en ondersteund. Mijn dank daarvoor. Ik beveel jullie van harte aan!
Silvana de Bruin
Read More
Richard heeft mij enorm goed geholpen met de verkoop van het huis. Goede kennis van de buurt (A'dam West) en het bepalen van de verkoopstrategie wat uiteindelijk tot het bedrag heeft geleid wat ik er voor wilde hebben. Verder een fijne communicatie en snel in handelen.

Het aankopen van een woning in Diemen-Zuid

Je hebt besloten om te gaan verhuizen. En het liefst wil je een mooie woning die precies bij je past tegen een zo aantrekkelijke mogelijke prijs. Wij zullen je daar als ervaren aankoopmakelaar in Diemen-Zuid goed bij helpen. Wij durven te signaleren en te adviseren. Wij zijn gespecialiseerd in woningen en kunnen je van begin tot eind bij het aankooptraject begeleiden. Uiteraard met als uiteindelijk doel een nieuwe woning waar het heerlijk thuiskomen is. Als je liever voor een afgeslankte vorm van dienstverlening kiest, is dat ook mogelijk. Dit bepaalt ook de vergoeding, oftewel de courtage, die wij vragen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je. Meer informatie over ons aankooptraject?

Taxateur nodig in Diemen-Zuid?

Scholten Makelaars heeft diverse registermakelaars in dienst voor een deskundige waardebepaling van uw woning of bedrijfsobject in Diemen-Zuid. Appraisals is een belangrijke dienstverlening van Scholten Makelaars. Voor allerlei doeleinden kan een taxatierapport noodzakelijk zijn. Voor bijvoorbeeld een bankinstelling bij hypotheek- aanvraag, de successie uitgifte, boedelscheiding, inbreng in B.V., maar ook voor de aankoop- of verkoopbeslissing en de bezwaarschriften taxatie voor de onroerende zaak belasting aanslag. Naast onze deskundigheid m.b.t. woonhuizen zijn wij gespecialiseerd in appartementen en beleggingspanden.

Makelaar Diemen-Zuid kosten

Scholten Makelaars werkt met eerlijke tarieven waarbij je vooraf duidelijk weet wat je makelaarskosten zullen bedragen. Of het nu gaat om de aankoop van een woning of dat je met onze inzet je huis verkoopt: vooraf weet je waar je aan toe bent. Bekijk onze courtage tarieven.

Ook voor woningtaxaties werken wij met vaste en eerlijke vaste tarieven. Vraag direct een offerte aan.

Wil je een erfpacht berekening? Dit kan je online regelen en betalen met iDeal. De kosten bedragen € 149,00 inclusief BTW.

Selling your property

Contact us for a personal introduction without obligation.
Makelaar Diemen-Zuid
nec risus ut Donec venenatis, Phasellus Praesent nunc quis,
en_GB

Corona measures
We will continue to be available between 09:00 and 17:00, but advise everyone to contact us as much as possible by telephone or email.

If you want to speak to an employee personally, make an appointment.

If you have an appointment planned but you have complaints such as a cold, runny nose, cough, etc., then cancel the appointment. If one of our employees does not feel fit, we will not take any risks and cancel the appointment from our side. We will contact you later to schedule a new appointment.

Come to an appointment with a maximum of 2 people. We do not shake hands, keep an appropriate distance and offer gloves, mask and shoe covers. Disinfection gel is also available. Always follow the broker's directions.

Do you have any questions about these measures? Please contact us on telephone number 020 689 05 05 or by email at makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak