Erfpacht berekenen

Als woningeigenaar in Amsterdam heb je al snel te maken met erfpacht. Immers is 80% van de grond in bezit van de gemeente Amsterdam. Tegenwoordig geeft de gemeente de mogelijkheid om de canon eeuwigdurend af te kopen, of je kan kiezen voor een jaarlijkse canonbetaling (zonder herziening einde tijdvak). Maar wat betekent dat precies? Ben je hier verplicht toe of heb je andere opties?

Scholten Makelaars kan op basis van de nieuwe regels de afkoopsom en de jaarlijkse canon berekenen. Vul hieronder de gevraagde gegevens in en wij rekenen het (tegen een eenmalige vergoeding van € 149,- inclusief BTW) voor je uit!

Wil je aan de hand van de berekening verder geadviseerd worden? Maak dan een afspraak met een van onze register makelaars en/of onze hypotheek adviseurs.

Start met het berekenen van erfpacht

Je kunt eenvoudig afrekenen met iDeal

powered by Typeform
felis libero ut ipsum leo. diam sit
nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak