Duidelijk verhaal

DE HYPOTHEEKSHOP IN AMSTERDAM​

Een huis kopen is een serieuze zaak. Zeker in Amsterdam, waar de woningmarkt erg turbulent is. Iedere hypotheek is uniek. Het maakt niet uit of u voor het eerst de woningmarkt betreed of doorstroomt naar een nieuwe woning in Amsterdam. De adviseurs van Hypotheekshop geven een onafhankelijk advies over uw hypotheek.

Waarom de Hypotheekshop in Amsterdam?

De Hypotheekshop in Amsterdam geeft onafhankelijk advies en beantwoord duidelijk uw financiële vragen over uw hypotheek. Bij De Hypotheekshop in Amsterdam worden verschillende aanbieders van hypotheken met elkaar vergeleken. Wij helpen u de beste hypotheek te kiezen die past bij uw situatie en wensen.

Een eerste koopwoning in Amsterdam

U heeft ervoor gekozen om uw eerste koopwoning in Amsterdam te kopen. En dat heeft in deze tijd nogal wat voeten in aarde. Tijdens een adviesgesprek bekijkt u samen met een Hypotheek adviseur de mogelijkheden en tot hoeveel u kunt lenen.

Een nieuwe woning kopen in Amsterdam

Ook wanneer u verhuist naar een nieuwe woning in Amsterdam is het verstandig om opnieuw de huidige hypotheek te beoordelen. Zo kijken de adviseurs of u de huidige hypotheek beter mee kunt nemen of het beste kunt oversluiten. 

Hoeveel kunt u lenen?

De Hypotheek adviseurs in Amsterdam denken met u mee. Een woning bezitten in Amsterdam is wellicht uw grootste droom, maar u wilt daarnaast ook de dingen kunnen blijven doen die u leuk vindt. Onze adviseurs kijken naar uw individuele situatie en bepalen (of adviseren) wat u maximaal kunt lenen.

Hypotheekgesprek inplannen?

Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijke kennismaking.

nl_NL
en_GB nl_NL

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak