Woning verkoopklaar maken

Is jouw woning in Amsterdam verkoopklaar?

 

Verkoopklaar maken van jouw woning in Amsterdam

Het moment is daar. Je woning gaat de verkoop in! Tijd om je woning er spik en span (of zoals we hier zeggen: likkie lakkie) uit te laten zien. Je moet nu jouw woning in Amsterdam verkoopklaar gaan maken. Alleen dan krijg je de beste prijs voor jouw woning. Maar wat als je geen tijd, zin of twee linkerhanden hebt? Terwijl de plintjes nog niet vast zitten en de keukenkastjes recht gehangen moeten worden? Geen zorgen, wij schieten je te hulp. Bij Scholten Makelaars hebben we klussers met twee rechterhanden die binnen no time jouw woning verkoopklaar maken. Én ervoor zorgen dat de nieuwe bewoners er zo in kunnen.

Hulp van experts bij woning klaar maken voor de verkoop in Amsterdam

Bij Scholten Makelaars vinden we het belangrijk dat we samen het beste resultaat behalen bij de verkoop of aankoop van jouw woning in Amsterdam. Daarom helpen we jou ook graag bij zaken rondom de woning die aandacht nodig hebben. Dit kan bijvoorbeeld een verdachte contactdoos zijn, een trapleuning die los zit of advies over wel of niet de binnen- en buitenkant van het huis schilderen. We geven daarin niet alleen advies, want met onze facilitaire experts kunnen we deze laatste (of eerste) klusjes voor je oppakken. We maken jouw woning verkoopklaar, zodat jij verder niets hoeft te doen. Zorgeloos verkopen noemen we dat.

Wij hebben de technische kennis en kunde in huis om jouw woning verkoop- en aankoopklaar te maken.
Maak een afspraak

Zo doen we dat

Je woning verkoopklaar maken in Amsterdam

Je wilt je woning verkopen, maar vaak zijn er de onafgemaakte klusjes. Bijvoorbeeld het gemis van plintjes of het schilderwerk wat nèt niet meer kan. Dan is het fijn dat er iemand meekijkt die er verstand van heeft. Welke klussen moet je gedaan hebben voordat het huis in de verkoop gaat? En welke klussen zijn niet noodzakelijk? En wat zijn de kosten die daaraan verbonden zijn? Wij geven je advies en kunnen je direct helpen bij de uitvoer hiervan. Wij zorgen ervoor dat jouw woning verkoopklaar is, zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen.

Advies voor een oogverblindende woningpresentatie

Naast dat we oog hebben voor de technische zaken in huis, kijken we ook naar de presentatie van je woning voordat deze de verkoop in gaat. Huizenzoekers kijken tenslotte als eerste naar de foto’s van een woning. Uiteraard wil je dat je huis er zo goed mogelijk op staat. Wij geven advies over het optimaal presenteren van jouw woonruimtes. Waar je bijvoorbeeld je meubels het beste kunt neerzetten of hoe je het mooiste licht binnenkrijgt en welke spullen je echt even moet opbergen. Heb je zelf geen tijd voor het stylen en fotoklaar maken van je woning? Geen probleem, je raadt het al, wij komen je graag helpen.

Ook je nieuwe woning is straks helemaal af!

Heb je net een nieuw huis gekocht en kun je wel wat klusadvies of een handige harry gebruiken? We gaan graag een keer mee om te kijken wat er nog gedaan moet worden aan het huis en welke kosten daarbij komen kijken. Onze facilitaire experts (a.k.a. handige harry’s) denken en kijken niet alleen mee, zij kunnen je ook daadwerkelijk helpen bij het oplossen van onafgemaakte klusjes. Kun jij vast starten met dozen inpakken.

Afspraak maken
Waar in Amsterdam wil jij wonen?
bekijk alle buurten

Lees de reviews van

map-markerarrow-right