Hypotheek Amsterdam

Hypotheek in Amsterdam

 

Jouw hypotheekshop in Amsterdam

Nieuwe woning op het oog? Tijd om de financiën in orde te maken. Onze collega’s vNieuwe woning in Amsterdam op het oog? Tijd om de financiën in orde te maken. Onze collega’s van De Hypotheekshop staan meteen voor je klaar. Ze zitten namelijk bij ons in huis! Ze helpen je graag met het aanvragen van een hypotheek die op jouw wensen en situatie aansluit. Maar je kunt ook bij de Hypotheekshop terecht voor onafhankelijk advies als je al een hypotheek hebt en denkt aan oversluiten of aanpassen.

Écht onafhankelijk hypotheek advies in Amsterdam

Een hypotheek moet een duidelijk verhaal zijn en aansluiten bij jouw persoonlijke situatie én je toekomst. Bij de Hypotheekshop heb je keuze uit alle Nederlandse geldverstrekkers, hierdoor is er altijd één die helemaal past bij jou met gegarandeerd de laagste rente. Bovendien hebben wij geen voorkeur voor een bepaalde bank of financiële organisatie. Hierdoor ben jij verzekerd van echt onafhankelijk advies.

Echt onafhankelijk financieel advies
Neem contact op

Zo doen we dat

Ben jij al financieel klaar voor je droomhuis?

Op zoek naar een woning en wil je eerst van tevoren weten wat je kunt lenen? Dan ben je bij onze hypotheek experts aan het juiste adres. We gaan direct voor je aan de slag en kijken samen naar jouw huidige situatie en je toekomstdromen. Hieruit volgt een duidelijk advies over alle hypotheek mogelijkheden.

Een hypotheek die precies bij je past

Gefeliciteerd met je nieuwe droomhuis! Tijd om de hypotheek af te sluiten. Hier komt nog best wat regelwerk bij kijken. De Hypotheekshop kan je daarbij helpen. Wij zijn volledig onafhankelijk en hebben geen voorkeur voor bepaalde hypotheken. Het belangrijkste is dat de hypotheek die je afsluit past bij jouw woning en toekomstbeeld. Na het eerste gesprek gaan wij aan de slag om de geschikte hypotheek te vinden. Als jij er ook helemaal achterstaat sluiten wij de hypotheek af en zorgen we ervoor dat de juiste informatie aangeleverd wordt. Zo hoef jij je niet druk te maken over de hypotheek en kun je vast beginnen met mooie plannen maken voor jouw droomhuis.

Je hypotheek oversluiten, kan het goedkoper?

Heb je al een hypotheek, maar denk je dat het anders of voordeliger kan? Ook dan kun je bij onze financiële experts van de Hypotheekshop terecht. Zij gaan aan de slag met jouw huidige situatie en leggen alle verschillende mogelijkheden bij je voor. Ze kijken naar geschikte geldverstrekkers en natuurlijk waar de rente het laagst ligt. Ook nemen het regelwerk uit handen wanneer je wilt oversluiten. Daar heb je geen omkijken meer naar!

Kortom: jij hoeft je bij het af- of oversluiten van een hypotheek nergens druk om te maken. Alleen even in je agenda een gaatje vinden om bij ons op kantoor een kop koffie te komen drinken. Tot dan!

Afspraak maken
Waar in Amsterdam wil jij wonen?
bekijk alle buurten

Lees de reviews van

map-markerarrow-right