Makelaar Amsterdam Oost

Je bent op zoek naar een makelaar in Amsterdam Oost om jouw woning te verkopen, te verhuren of om een woning aan te kopen. Het liefst wil je dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en dat je een mooi bedrag krijgt voor jouw woning. Scholten Makelaars zal je daar goed bij helpen! Wij weten goed om te gaan met de dynamische woningmark van dit moment en mogen trots zijn op onze uitstekende beoordelingen. Dit heeft volgens ons de reden omdat wij ons verdiepen in de persoon achter “en in” de woning.

Wij worden ook veelvuldig ingeschakeld voor woning taxaties en het berekenen van erfpacht in en rondom Amsterdam Oost.

Verkoopmakelaar in Amsterdam Oost

Je hebt besloten om je woning in Amsterdam Oost te verkopen en het moment is aangebroken om een makelaar in Amsterdam Oost te schakelen. Wij zullen er samen voor zorgen dat jouw woning niet alleen snel verkocht wordt maar ook voor de hoogste prijs. In de momenteel dynamische woningmarkt in Amsterdam is het belangrijk om een goede makelaar naast je te hebben staan. Zo kan een goede timing, de best mogelijke presentatie en de beschikbare marketingkanalen doorslaggevend zijn. Ook het emotionele vlak is een belangrijk onderdeel voor jou als woning verkoper maar zeker ook de koper. Je hebt er immers toch een belangrijke tijd van je leven gespendeerd en dat zal de nieuwe bewoner ook gaan doen. Een goede afsluiting en een goede start is daarbij een belangrijk onderdeel. Bekijk ons stappenplan om jouw woning succesvol te verkopen.

Het aankopen van een woning in Amsterdam Oost

Je hebt besloten om te gaan verhuizen. En het liefst wil je een mooie woning die precies bij je past tegen een zo aantrekkelijke mogelijke prijs. Wij zullen je daar als ervaren aankoopmakelaar in Amsterdam Oost goed bij helpen. Wij durven te signaleren en te adviseren. Wij zijn gespecialiseerd in woningen en kunnen je van begin tot eind bij het aankooptraject begeleiden.Uiteraard met als uiteindelijk doel een nieuwe woning waar het heerlijk thuiskomen is. Als je liever voor een afgeslankte vorm van dienstverlening kiest, is dat ook mogelijk. Dit bepaalt ook de vergoeding, oftewel de courtage, die wij vragen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.Meer informatie over ons aankooptraject?

Taxateur nodig in Amsterdam Oost?

Scholten Makelaars heeft diverse registermakelaars in dienst voor een deskundige waardebepaling van uw woning of bedrijfsobject in Amsterdam Oost. Taxeren is een belangrijke dienstverlening van Scholten Makelaars. Voor allerlei doeleinden kan een taxatierapport noodzakelijk zijn. Voor bijvoorbeeld een bankinstelling bij hypotheek- aanvraag, de successie uitgifte, boedelscheiding, inbreng in B.V., maar ook voor de aankoop- of verkoopbeslissing en de bezwaarschriften taxatie voor de onroerende zaak belasting aanslag. Naast onze deskundigheid m.b.t. woonhuizen zijn wij gespecialiseerd in appartementen en beleggingspanden.

Makelaar Amsterdam Oost kosten

Scholten Makelaars werkt met eerlijke tarieven waarbij je vooraf duidelijk weet wat je makelaarskosten zullen bedragen. Of het nu gaat om de aankoop van een woning of dat je met onze inzet je huis verkoopt: vooraf weet je waar je aan toe bent. Bekijk onze courtage tarieven.Ook voor woningtaxaties werken wij met vaste en eerlijke vaste tarieven. Vraag direct een offerte aan.Wil je een erfpacht berekening? Dit kan je online regelen en betalen met iDeal. De kosten bedragen € 149,00 inclusief BTW.

Uw woning verkopen?

Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijke kennismaking.

nl_NL
en_GB nl_NL

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak