Makelaar Amsterdam

Makelaar Scholten Makelaars in Amsterdam

De prachtige stad Amsterdam blijft ons verbazen met haar charme, en wij hebben het geluk dat elke dag zelf te ondervinden. Helaas zijn de prijzen in de stad het afgelopen jaar opnieuw gestegen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer huizenverkopers in Amsterdam zich afvragen of makelaars in Amsterdam specifieke diensten voor hen op maat kunnen maken.

In Amsterdam komt het steeds vaker voor dat woningverkopers vragen naar specifiek op maat gemaakte diensten van makelaars. Het antwoord is ja! Een andere veelgestelde vraag tegenwoordig is of het niet beter is om je huis te verkopen zonder de hulp van een makelaar. Technisch gezien is dat mogelijk, maar dan mis je de expertise van een NVM-makelaar. Deze makelaar beschikt over technische en juridische kennis en zorgt ervoor dat je de beste verkoopwaarde voor jouw woning krijgt

NVM-gekwalificeerde makelaardij

Scholten Makelaars in Amsterdam, garandeert haar klanten de hoogste kwaliteit door aangesloten te zijn bij zowel de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) als de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Daarnaast houden onze makelaars zich altijd aan de consumentenvoorwaarden van Vereniging Eigen Huis.

Waarmee kunnen onze diensten jou helpen?

Een vasthoudende verkoopmakelaar die nooit opgeeft!

Bij ons makelaarskantoor zetten wij ons volledig in om de best mogelijke service te bieden aan mensen die hun huis in Amsterdam willen verkopen of verhuren. Wij ontvangen pas betaling op het moment dat jij je verkoop of verhuur doet en garanderen maximale marketing exposure voor jouw woning. Met meer verkopen en verhuren dan welk ander bureau in Groot Amsterdam dan ook, kun je er zeker van zijn dat je bij ons in goede handen bent. Onze vorige klanten hebben ons zeer hoog beoordeeld op Google, en wij streven ernaar jou dezelfde mate van tevredenheid te bieden.

Ontvang verkoopadvies van experts

Onze makelaars zijn toegewijd aan Amsterdam en altijd op de hoogte van de laatste trends op de huizenmarkt. Hierdoor kunnen wij een nauwkeurige schatting geven van de waarde van jouw huis. Zo weet je voor welke prijs jouw huis verkocht zou kunnen worden. Onze makelaars bieden ook gratis en vrijblijvend verkoopadvies . Zij nemen de tijd om ons proces uit te leggen zodat je jouw huis zo snel mogelijk stressvrij kunt verkopen!

Wij willen jou en jouw huis leren kennen en daarom gaan onze makelaars met je in gesprek. Zo leren ze alle details van jouw woning van binnen en van buiten kennen. Ze kunnen alle vragen beantwoorden die tijdens bezichtigingen naar voren komen, maar ook de onderhandelingen en het papierwerk naadloos afhandelen.

Maak van jouw woning een huis dat ze niet kunnen vergeten

Wij zorgen ervoor dat jouw huis zo mooi en aantrekkelijk mogelijk is voor potentiële kopers. Dit omvat het maken van professionele foto's, 2D en 3D plattegronden, 360 graden visuals en een video van jouw huis. Vervolgens presenteren we deze informatie via online kanalen zoals Funda, Jaap en onze eigen Van der Linden website. Onze socialmediakanalen hebben inmiddels zo'n groot bereik dat ze hier een grote bijdrage aan leveren.

We verkopen het voor de hoogst mogelijke prijs.

Zodra we jouw huis op de lijst zetten, is onze # 1 prioriteit om het op de markt te brengen met behulp van zowel Funda en sociale media. Dit garandeert dat potentiële kopers jouw advertentie meteen te zien krijgen.

De ervaren aankoopmakelaar staat voor je klaar om je te helpen bij het maken van slimme keuzes.

Als je denkt dat het kopen van een huis in Amsterdam onpraktisch is, laat ons dan je zorgen wegnemen - dat is niet het geval! Met ons team van ervaren makelaars kunnen wij je helpen het perfecte huis te vinden zonder meer uit te geven dan nodig is. We kennen de markt door en door en zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat elk detail goed wordt afgehandeld. Je hoeft geen fortuin uit te geven om een comfortabele plek te vinden die je thuis kunt noemen - laat ons je helpen om ervoor te zorgen.

Wij kopen en verkopen niet alleen huizen, wij regelen echt jouw ‘thuis in Amsterdam’. We vertellen je waar je de beste fietsenwinkel kunt vinden, de snelste tramroute naar je werk en de fijnste, onontdekte cafés en restaurantjes. Want wij kennen de stad als geen ander en helpen je graag op weg.

Exclusief aanbod van woningen

Zoek niet langer aarzelend naar jouw droomhuis in Amsterdam. Maak vandaag gebruik van de deskundige diensten van onze makelaars. Met een ervaren makelaar aan jouw zijde, krijg je exclusieve toegang tot woningaanbiedingen voordat ze op de markt komen. Bezichtig huizen die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen.

Onze gecertificeerde taxateurs in Amsterdam kunnen je helpen met al jouw taxatiebehoeften

Als je op zoek bent naar een woning in Amsterdam of in de buurt daarvan, is de kans groot dat je een taxatie nodig hebt, ook wel bekend als een taxatierapport. Dit document geeft een gedetailleerd overzicht van de waarde van het pand en wordt vaak vereist door financiële instellingen om een hypotheek te kunnen krijgen. Omdat wij dagelijks met dit proces te maken hebben, kun je de zorg hiervoor aan ons overlaten en regelen wij de benodigde taxatie voor jou.

Met vier decennia ervaring in de Amsterdamse huizenmarkt zijn wij experts in het taxeren van jouw woning- of het nu gaat om een huis, appartement, bedrijfspand of beleggingspand. En omdat wij meerdere geregistreerde makelaars en gecertificeerde taxateurs in dienst hebben, kun je er altijd op vertrouwen dat ons taxatierapport accuraat en onbevooroordeeld is.

Het makelaarsteam gevestigd in Amsterdam West en Amsterdam Centrum

Bij ons kantoor zijn we gepassioneerd over ons werk, en dat blijkt uit de dynamiek van ons team. We hebben allemaal een diepgaande kennis van de Amsterdamse woningmarkt - van haar verborgen plekjes tot haar geliefde hotspots. Trots zijn we op onze makelaars, die elk buurtje door en door kennen; van Noord tot Zuid, van Westerpark tot De Staatsliedenbuurt. Ze delen graag enthousiast hun verhalen met iedereen die meer wil weten over de fascinerende woningmarkt van Amsterdam!

Het team van vastgoedspecialisten en makelaars amsterdam

Courtages

Bij Scholten Makelaars begrijpen we dat wanneer je jouw huis verkoopt, je unieke eisen hebt en een budget waar je zich aan moet houden. Wij zullen niet proberen jou dure huispresentaties op te dringen - in plaats daarvan vinden wij de perfecte balans tussen kwaliteit en kosten. Hetzelfde geldt voor alle andere diensten die jij van ons nodig heeft.

In de huidige markt, waar kopers gemakkelijk te vinden zijn, hanteren wij concurrerende tarieven. Onze diensten worden op maat gemaakt, zodat je precies weet waarvoor je betaalt. Elke klant krijgt bij ons maatwerk, zonder extra kosten.

Wonen in Amsterdam is een geweldige ervaring! De stad bruist altijd van de energie en er is altijd wel iets nieuws te ontdekken.

Amsterdam is een stad met vele facetten, zowel wat betreft de diverse bevolking als de verschillende aspecten van de stad zelf. De hoofdstad biedt voor ieder wat wils, en elk afzonderlijk gebied heeft zijn eigen unieke charme die bijdraagt aan de totale Amsterdamse ervaring.

Amsterdam-Oost

Amsterdam-Oost is een heerlijke buurt om te wandelen. Met prachtige parken en natuurgebieden zoals Watergraafsmeer en Betondorp, is er altijd iets nieuws te ontdekken. Voor sportliefhebbers is deze buurt extra bijzonder, met iconische locaties zoals de Jaap Eden IJsbaan, het stadion De Meer en het geboortegebied van de legendarische Johan Cruijff. Maar er is nog meer! Amsterdam-Oost bruist tegenwoordig van nieuwe energie, met opkomende hotspots zoals het Amsterdam Science Park en de hippe Indische Buurt. Er valt zoveel te ontdekken en te genieten in deze veelzijdige buurt!

Amsterdam-West

Als je op zoek bent naar een creatieve en levendige buurt in Amsterdam, kijk dan niet verder dan Amsterdam-West . Met zijn vele culturele hotspots, gezellige eetgelegenheden en mooie galeries zijn De Baarsjes en Oud-West langzamerhand twee van de populairste buurten van de stad aan het worden. Je vindt er ook Bos en Lommer en Cultuurpark Westergas in de buurt - perfect voor een avondje uit in de stad met een uitgaanscentrum, speelhal, bioscoop en verschillende heerlijke terrassen om van te genieten.

Amsterdam-Zuid

Amsterdam-Zuid , een stad binnen de stad Amsterdam. Dit luxe gebied is de thuisbasis van de ZuidAs en vele high-class modeboetieks in de P.C. Hooftstraat. De meest prominente musea van heel Nederland zijn hier ook gevestigd, zoals het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum. Je zult zich nooit vervelen dankzij de continue aanwezigheid van cafés, restaurants en markten zoals de Albert Cuyp!

Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord is de ideale plek voor jonge creatievelingen om hun carrière te starten. Met zijn diverse bevolking en inspirerende omgeving is er altijd iets nieuws te ontdekken. In de zomer kun je genieten van de bruisende festivals op de NDSM-werf of heerlijk ontspannen in de omliggende landelijke dorpjes. En als je behoefte hebt aan het stadse leven, neem je gewoon de gratis veerboot naar Amsterdam!

map-marker