Makelaar Amsterdam

Makelaar Scholten Makelaars in Amsterdam

De prachtige stad Amsterdam blijft ons verbazen met haar charme, en wij hebben het geluk dat elke dag aan den lijve te ondervinden. Helaas zijn de prijzen in de stad het afgelopen jaar opnieuw gestegen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer huizenverkopers in Amsterdam zich afvragen of makelaars specifieke diensten voor hen op maat kunnen maken.

In Amsterdam komt het steeds vaker voor dat verkopers van woningen vragen of makelaars specifieke diensten op maat kunnen leveren. Het antwoord is Ja! Een andere populaire vraag deze dagen is of het niet beter is om jouw huis te verkopen zonder de hulp van een makelaar. Technisch gezien zou je dat kunnen doen, maar dan mis je de expertise van een NVM-makelaar die, naast technische en juridische kennis, ervoor zorgt dat jij de beste verkoopwaarde voor jouw woning krijgt.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Een verkoopmakelaar die altijd doorzet!

Bij ons makelaarskantoor zijn we volledig toegewijd aan het leveren van de best mogelijke service voor diegenen die hun huis willen verkopen in Amsterdam. We krijgen niet betaald totdat je dat doet, en we beloven om jouw huis de maximale hoeveelheid marketing exposure te geven. Met meer verkopen dan enig ander bureau in Groot Amsterdam, kun je er zeker van zijn dat je bij ons in goede handen bent. Onze vorige klanten hebben ons zeer hoog gewaardeerd op Google, en we hopen je dezelfde mate van tevredenheid te bieden.

Het makelaarsteam gevestigd in Amsterdam

Bij ons kantoor houden we van wat we doen en dat is te zien aan de dynamiek van ons team. We hebben allemaal een passie voor makelaardij en een grondige kennis van Amsterdam - haar hoekjes en gaatjes, best bewaarde geheimen, geliefde hotspots. We zijn er trots op dat we makelaars hebben die de ins en outs van elke buurt kennen; van Noord tot Zuid Westerpark tot aan De Staatsliedenbuurt. Ze zijn altijd enthousiast om hun verhalen te delen met iedereen die meer wil weten over de fascinerende woningmarkt van Amsterdam!

Het team van vastgoedspecialisten en makelaars amsterdam

Courtages

Bij Scholten Makelaars begrijpen we dat wanneer je jouw huis verkoopt, je unieke eisen hebt en een budget waar je zich aan moet houden. Wij zullen niet proberen jou dure huispresentaties op te dringen - in plaats daarvan vinden wij de perfecte balans tussen kwaliteit en kosten. Hetzelfde geldt voor alle andere diensten die jij van ons nodig heeft.

Omdat kopers in de huidige markt gemakkelijk te vinden zijn, werken wij met scherpe tarieven. Wij maken onze diensten graag specifiek voor jou op maat, zodat je zeker weet waarvoor je betaalt. Al onze diensten worden op maat gemaakt voor elke klant: je betaalt nooit voor iets extra's.

Ontvang verkoopadvies van experts

Onze makelaars zijn toegewijd aan Amsterdam en altijd op de hoogte van de laatste trends op de huizenmarkt. Hierdoor kunnen wij een nauwkeurige schatting geven van de waarde van jouw huis. Zo weet je voor welke prijs jouw huis verkocht zou kunnen worden. Onze makelaars bieden ook gratis en vrijblijvend verkoopadvies. Zij nemen de tijd om ons proces uit te leggen zodat je jouw huis zo snel mogelijk stressvrij kunt verkopen!

Wij zijn deskundige aankoopmakelaars die je kunnen helpen slimme keuzes te maken.

Als je denkt dat de aankoop van een huis in Amsterdam onpraktisch is, laat ons dan jouw zorgen wegnemen - dat is niet zo! Met ons team van ervaren makelaars kunnen wij je helpen het perfecte huis te vinden zonder meer uit te geven dan nodig is. We kennen de markt door en door, en we zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat elk detail goed wordt afgehandeld. Jij zou niet de bank moeten breken alleen maar om een comfortabele plek te vinden om naar huis te bellen - laat ons je helpen er voor te zorgen.

Wij kopen en verkopen niet alleen huizen, wij regelen echt jouw ‘thuis in Amsterdam’. We vertellen je waar je de beste fietsenwinkel kunt vinden, de snelste tramroute naar je werk en de fijnste, onontdekte cafés en restaurantjes. Want wij kennen de stad als geen ander en helpen je graag op weg.

Exclusief woningaanbod

Wacht niet langer met het vinden van jouw perfecte huis in Amsterdam; maak vandaag nog gebruik van de diensten van onze makelaars. Met een ervaren makelaar aan jouw zijde, heb je toegang tot aanbiedingen voordat ze op de markt komen en kun je huizen bekijken die aan jouw specifieke wensen voldoen. Wij weten hoe het is om te verhuizen - laat ons je helpen dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen!

Onze gecertificeerde taxateurs in Amsterdam kunnen je helpen met al jouw taxatiebehoeften

Als jij op zoek bent naar een woning in of nabij Amsterdam, is het vrijwel zeker dat je een taxatie - ook wel taxatierapport genoemd - nodig heeft. Dit document geeft een overzicht van de waarde van het pand en wordt vaak gevraagd door financiële instellingen om een financiering te kunnen verstrekken. Aangezien wij hier dagelijks mee te maken hebben, laat je de zorg aan ons over en laat je ons de benodigde taxatie voor jou regelen.

Met vier decennia ervaring in de Amsterdamse huizenmarkt zijn wij experts in het taxeren van uw woning - of het nu gaat om een huis, appartement, bedrijfspand of beleggingspand. En omdat wij meerdere geregistreerde makelaars en gecertificeerde taxateurs in dienst hebben, kun je er altijd op vertrouwen dat ons taxatierapport accuraat en onbevooroordeeld is.

Maak van jouw huis een huis dat ze niet kunnen vergeten

Wij zorgen ervoor dat jouw huis zo mooi en aantrekkelijk mogelijk is voor potentiële kopers. Dit omvat het maken van professionele foto's, 2D en 3D plattegronden, 360 graden visuals en een video van jouw huis. Vervolgens presenteren we deze informatie via online kanalen zoals Funda, Jaap en onze eigen Van der Linden website. Onze social media kanalen hebben inmiddels zo'n groot bereik dat ze hier een grote bijdrage aan leveren. Meer informatie over het verkopen van jouw huis vindt je op de pagina "huizen verkopen Amsterdam"

Een makelaars-team dat toegewijd is aan het vinden van jouw droomhuis.

Bij ons bedrijf, krijg je niet een enkele makelaar om al jouw behoeften te vullen, maar eerder een team. Wij vinden dat iedere cliënt meer dan één makelaar verdient, omdat er geen afhankelijkheid of kwetsbaarheid op de schouders van één makelaar gelegd mag worden. Daarom werken wij samen met kantoren in andere stadsdelen van Amsterdam.

Wij willen jou en jouw huis leren kennen en daarom gaan onze makelaars met je in gesprek. Zo leren ze alle details van jouw woning van binnen en van buiten kennen. Ze kunnen alle vragen beantwoorden die tijdens bezichtigingen naar voren komen, maar ook de onderhandelingen en het papierwerk naadloos afhandelen. Plus, als je niet comfortabel bent met een bepaalde makelaar om welke reden dan ook, kunnen we altijd iemand anders toewijzen om met jou samen te werken.

We verkopen het voor de hoogst mogelijke prijs.

Zodra we jouw huis op de lijst zetten, is onze # 1 prioriteit om het op de markt te brengen met behulp van zowel Funda en sociale media. Dit garandeert dat potentiële kopers jouw advertentie meteen te zien krijgen.

Ons kantoor is langere tijd open.

We weten dat het voor jou niet altijd mogelijk is om tijdens kantooruren tijd vrij te maken om te praten over de verkoop van jouw huis. Daarom is ons team 's avonds en in het weekend beschikbaar.

NVM-gekwalificeerde makelaars

Scholten Makelaardij in Amsterdam, garandeert haar klanten de hoogste kwaliteit door aangesloten te zijn bij zowel de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) als de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Daarnaast houden onze makelaars zich altijd aan de consumentenvoorwaarden van Vereniging Eigen Huis.

Wonen in Amsterdam is een geweldige ervaring! De stad bruist altijd van de energie en er is altijd wel iets nieuws te ontdekken.

Amsterdam is een stad met vele gezichten, zowel wat betreft de gevarieerde bevolking als de verschillende kanten van de stad zelf. De hoofdstad heeft voor elk wat wils, en elk afzonderlijk gebied heeft zijn eigen unieke charme die bijdraagt aan de totale Amsterdamse ervaring.

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is een heerlijke buurt om te wandelen, met parken en natuurgebieden als Watergraafsmeer en Betondorp. Het is ook bijzonder voor sportliefhebbers vanwege plaatsen als de Jaap Eden IJsbaan, het stadion De Meer en het gebied waar Johan Cruijff werd geboren. Maar Amsterdam Oost heeft tegenwoordig ook nieuwe energie, van plekken als het Amsterdam Science Park en de hippe Indische Buurt.

Amsterdam West

Als je op zoek bent naar een creatieve en levendige buurt in Amsterdam, kijk dan niet verder dan Amsterdam West. Met zijn vele culturele hotspots, gezellige eetgelegenheden en mooie galeries zijn De Baarsjes en Oud-West langzamerhand twee van de populairste buurten van de stad aan het worden. Je vindt er ook Bos en Lommer en Cultuurpark Westergas in de buurt - perfect voor een avondje uit in de stad met een uitgaanscentrum, speelhal, bioscoop en verschillende heerlijke terrassen om van te genieten.

Amsterdam-Zuid

Amsterdam-Zuid, een stad binnen de stad Amsterdam. Dit luxe gebied is de thuisbasis van de ZuidAs en vele high-class modeboetieks in de P.C. Hooftstraat. De meest prominente musea van heel Nederland zijn hier ook gevestigd, zoals het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum. Je zult zich nooit vervelen dankzij de continue aanwezigheid van cafés, restaurants en markten zoals de Albert Cuyp!

Amsterdam Noord

Amsterdam Noord is de perfecte plek voor jonge creatieven om hun start te maken. Met zijn diverse bevolking en omgeving is er altijd wel iets nieuws te ontdekken. In de zomer kun je genieten van de feestscene op de NDSM-werf, of ontspannen in een van de naburige plattelandsdorpen. En als je weer toe bent aan het stadsleven, neem je gewoon de gratis veerboot naar Amsterdam!

map-marker