Ons team

Leer ons kennen

Richard van Gaelen

Register makelaar / Taxateur

Richard is een geboren en getogen Amsterdammer die met een enorme passie en gedrevenheid het makelaars- en taxateursvak uitoefent.  Sinds 1991 is Richard al werkzaam bij Scholten Makelaars. Eerst heeft hij het administratief en technisch beheer gevoerd van o.a. Vereniging van Eigenaren, hetgeen hem veel bouwkundig inzicht heeft meegegeven. Richard woont in Amsterdam. Naast het werk is zijn familie ook belangrijk. Richard is loyaal, zeer ervaren en betrouwbaar en staat bekend om zijn deskundigheid en doortastendheid. Maar bovendien is hij te typeren als een gezellige Amsterdammer.

Priscilla van Heijningen​

Vastgoed Manager Huur & Buitenland

Vanuit haar HBO Communicatie opleiding is Priscilla als Projectleider in de (internationale) onderzoekswereld haar carrière gestart en is daarna werkzaam geweest als Marketing Manager bij Mercedes Benz. In 2006 heeft ze de overstap gemaakt naar de vastgoed branche en is ze parttime werkzaam bij Scholten Makelaars BV. Binnen onze organisatie is ze op diverse afdelingen inzetbaar en houdt ze zich voornamelijk bezig met het huurbeheer en buitenlands vastgoed.

Joost Scholten

Register Makelaar / Vastgoed specialist

In 1992 ben ik op kantoor bij mijn vader begonnen als vakantiekracht. Daar werd de affiniteit met het Amsterdamse vastgoed opgepikt en zo een voltijds baan. Na de studie makelaar/ taxateur en een aantal ervaringsjaren later heb ik in 2003 de onderneming van vader overgenomen. De interesse in vastgoed is uitgegroeid tot een hobby van formaat. Toch kan ik voldoende tijd vrij maken om te sporten en te genieten van mijn vrouw en 2 dochters. Ik ben enorm blij dat we met een fantastische groep mensen onze klanten kunnen helpen met de meest uiteenlopende vastgoedvraagstukken.

Salvador Toornend

Kandidaat Makelaar/Taxateur o.g.

De interesse in het vastgoed en de liefde voor het makelen is al jong ontstaan vanuit zijn familie. Salvador is begonnen bij Scholten Makelaars op de VvE Beheer afdeling en heeft hierdoor een brede technische kennis van de Amsterdamse woningen opgebouwd. Al snel werd duidelijk dat zijn echte passie op het makelaarsvlak ligt. Een K-RMT studie volgde zodat hij nu een allrounder is in de vastgoedmarkt. Als echte Amsterdammer kent hij het gebied waarin hij opereert goed en voelt zich als een vis in het water. Met veel enthousiasme ontvangt hij u op een aankoop- of verkoop bezichtiging!

Sacha Gunther

Office Manager

Al vroeg heeft Sacha haar hart verloren aan de makelaardij toen zij op jonge leeftijd een bijbaantje kreeg bij een lokaal makelaarskantoor. Na het afronden van haar opleiding is zij begonnen bij een kantoor in onze mooie hoofdstad. Volgens haar is Amsterdam dan ook de “place to be” om alle ins en outs van het makelaars vak te leren. Nu verzorgt Sacha bij ons de binnendienst en volgt de opleiding tot makelaar/taxateur!

Frank van der Veldt

Register Makelaar / Vastgoed specialist

Maak kennis met Frank van der Veldt, de nieuwste aanwinst van team Scholten! Als erkend makelaar gaat Frank steevast tot het uiterste om aan de wensen van zijn cliënten te voldoen. Met zijn diepgewortelde Amsterdamse achtergrond heeft Frank een ongeëvenaarde kennis van de stad. Zijn uitgebreide expertise in diverse facetten van de vastgoedmarkt, met name in de verhuursector, maakt van Frank dé ultieme makelaar!

map-marker