Ons team

Leer ons kennen

Richard van Gaelen

Register makelaar / Taxateur

Richard is een geboren en getogen Amsterdammer die met een enorme passie en gedrevenheid het makelaars- en taxateursvak uitoefent.  Sinds 1991 is Richard al werkzaam bij Scholten Makelaars. Eerst heeft hij het administratief en technisch beheer gevoerd van o.a. Vereniging van Eigenaren, hetgeen hem veel bouwkundig inzicht heeft meegegeven. Richard woont in Amsterdam. Naast het werk is zijn familie ook belangrijk. Richard is loyaal, zeer ervaren en betrouwbaar en staat bekend om zijn deskundigheid en doortastendheid. Maar bovendien is hij te typeren als een gezellige Amsterdammer.

Priscilla van Heijningen​

Commercieel medewerker

Vanuit haar HBO Communicatie opleiding is Priscilla als Projectleider in de (internationale) onderzoekswereld haar carrière gestart en is daarna werkzaam geweest als Marketing Manager. In 2006 heeft ze de overstap gemaakt naar de vastgoed branche en is ze parttime werkzaam bij Scholten Makelaars BV. Binnen onze organisatie is ze op diverse afdelingen inzetbaar en houdt ze zich voornamelijk bezig met het Huurbeheer.

Sebastiaan Franke

Vastgoedadviseur

Na zijn middelbare opleiding is Sebastiaan bij de makelaardij afdeling van Scholten Makelaars in 2017 aan zijn snuffelstage begonnen. Door deze educatieve stage is er bij Sebastiaan een ware passie voor het vak ontstaan. Met als resultaat het behalen van zijn opleiding aan de Academie voor Vastgoed. Hierna is hij de buitendienst komen versterken. Vol enthousiasme presenteert hij de te verkopen woning in de markt.

Shirley Draisma

Front office vastgoedmanagement

Shirley is een positief ingestelde, energieke en een gedreven dame. Zij heeft 18 jaar met passie in de financiële dienstverlening gewerkt. Sinds april 2019 is zij ons team komen versterken en haar stap binnen onze vastgoed omgeving sluit perfect aan op haar werkervaring. Met haar drive en streven naar kwaliteit en klanttevredenheid is zij onze klanten van dienst en enthousiasmeert zij ons team.

Philip Scholten

Vastgoedadviseur

Gedreven en integer, zo wordt Philip door onze klanten getypeerd. Na een studie Geschiedenis is hij inmiddels al vele jaren actief in de Amsterdamse makelaardij. Graag helpt hij u om het beste rendement te realiseren bij de; aankoop, verkoop of verhuur van woningen.

Lex Dijst

Technisch medewerker facilitair

Lex is een geboren Amsterdammer. Hij is ruim 6 jaar werkzaam bij Scholten en heeft altijd een goed humeur. Klanttevredenheid staat bij hem op nummer 1. Hij is pas tevreden als de klant tevreden is. Hij doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet. Wat hij aanpakt, maakt hij af. Het type doorzetter en teamplayer.

Joost Scholten

Register Makelaar / Vastgoed specialist

In 1992 ben ik op kantoor bij mijn vader begonnen als vakantiekracht. Daar werd de affiniteit met het Amsterdamse vastgoed opgepikt en zo een voltijds baan. Na de studie makelaar/ taxateur en een aantal ervaringsjaren later heb ik in 2003 de onderneming van vader overgenomen. De interesse in vastgoed is uitgegroeid tot een hobby van formaat. Toch kan ik voldoende tijd vrij maken om te sporten en te genieten van mijn vrouw en 2 dochters. Ik ben enorm blij dat we met een fantastische groep mensen onze klanten kunnen helpen met de meest uiteenlopende vastgoedvraagstukken.

Salvador Toornend

Kandidaat Makelaar/Taxateur o.g.

De interesse in het vastgoed en de liefde voor het makelen is al jong ontstaan vanuit zijn familie. Salvador is begonnen bij Scholten Makelaars op de VvE Beheer afdeling en heeft hierdoor een brede technische kennis van de Amsterdamse woningen opgebouwd. Al snel werd duidelijk dat zijn echte passie op het makelaarsvlak ligt. Een K-RMT studie volgde zodat hij nu een allrounder is in de vastgoedmarkt. Als echte Amsterdammer kent hij het gebied waarin hij opereert goed en voelt zich als een vis in het water. Met veel enthousiasme ontvangt hij u op een aankoop- of verkoop bezichtiging!

map-marker