Bel :

AMSTERDAM - Admiraal De Ruijterweg 15III

€ 515.000,- kosten koper

Wij bieden aan; een heerlijk licht en ruim 4-kamer appartement van ca. 86 m² in de populaire wijk De Baarsjes, stadsdeel West. Deze woning is goed ingedeeld en beschikt over een mega berging van ca. 19 m²!

OMGEVING
De woning is gelegen in de bruisende Baarsjes. De buurt is al zeer gezellig en tevens nog in opkomst en dat resulteert in steeds meer hippe en gezellige hotspots. Neem bijvoorbeeld restaurants als FAAM, Volare, en Kauffmann of cafés als de
Ramona, De Neef van Fred en Karavaan. Ook de Jan Evertsenstraat is zeer gewild met al haar winkels en speciaalzaken om jou te dienen! Diverse tram- en buslijnen brengen je onder andere naar Sloterdijk, de Dam of het Centraal Station, maar eigenlijk is fietsen naar deze historische stad veel leuker. Op korte fietsafstand vindt je onder andere het de stadsparken zoals het Westerpark, het Rembrandtpark en het Erasmuspark. Loopt u liever? De Hallen Amsterdam/ de Kinkerstraat: 8 minuten lopen, Rembrandtpark: 15 minuten lopen. Middels de auto rij je met circa 5 minuten de ring A-10 op. Al met al dus een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

INDELING
Hal
Via de voordeur gelegen op de derde verdieping kom je de hal binnen. De hal biedt toegang tot alle vertrekken in de woning. waaronder het toilet en de meterkast. 
Woonkamer
Aan de voorzijde van het appartement ligt de woonkamer. De kamer is voorzien van grote ramen voor veel lichtinval en ligt direct naast een van de slaapkamer waardoor de kamer makkelijk kan worden verdubbeld in formaat.
Badkamer
De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Daarnaast is een separaat toilet te vinden met een eigen wastafeltje. Keuken
De dichte keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van alle benodigde aansluitingen alsmede een aansluit mogelijkheid voor de wasmachine en droger. De keuken is zeer ruim waardoor er nog genoeg ruimte overblijft voor een heerlijke diner kamer. 
Slaapkamers
Er bevinden zich op dit moment 3 ruime slaapkamers in de woning. Twee zijn gesitueerd aan de voorzijde van het appartement en eentje aan de achterzijde. De slaapkamers zijn alle voorzien van grote ramen voor veel natuurlijk licht.
Berging
De grote berging bevindt zich direct boven de woning. De berging bestaat uit 2 ruimtes die samen ca. 19 m² aan opbergruimte creëeren.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte ca. 86 m², berging 19 m²(NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Goed ingedeeld 4 kamerappartement
- In de gewilde wijk De Baarsjes
- Erfpacht afgekocht t/m 31 oktober 2065
- Professioneel beheerde VvE, met MJOP
- Oplevering kan per direct.
- Bouwjaar 1924
- Project notaris Lubber en Dijk

OVERIGE BIJZONDERHEDEN
Er wordt een ouderdomsclausule alsmede een niet-zelfbewoningsclausule in de akte opgenomen. 
Daarnaast is er een anti-speculatie van 3 jaar van toepassing. 
Voorrangsregeling sociale huurders van Ymere

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Straat en huisnummer
Admiraal De Ruijterweg 15
Plaats
Amsterdam
Postcode
1057 JT
Status
Verkocht
Kenmerken
Inhoud
275 m³
Bouwjaar
1924
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Prijs en aanvaarding
Koopprijs
€ 515.000,- kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Afmetingen
Woonoppervlakte
86 m²
Verwarming en isolatie
Verwarming
gas
Type dak
Plat dak
Zie jij jezelf hier al wonen?
plan een bezichtiging
map-marker