Bel :
Sebastiaan FrankeSalvador Toornend

AMSTERDAM - Admiralengracht 146-II

€ 350.000,- kosten koper

Gunstig en licht 3-kamer appartement met fraai uitzicht over de brede Admiralengracht!

De ligging:
Aan het water van de Admiralengracht ligt dit zeer sfeervol en lichte appartement met een oppervlak van 51m². De woning ligt op de grens van Stadsdeel de Baarsjes en Oud West, om de hoek van Edel en de Hallen, aan één van de leukste grachten van het stadsdeel. Tevens is er de mogelijkheid van een eigen boot voor de deur! De Admiralengracht is een centraal gelegen verbindingsgracht die vanaf het Erasmuspark in zuidelijke richting doorloopt tot aan de Postjesweg. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de vele winkels en leuke eetgelegenheden aan de A. de Ruijterweg, De Clercqstraat en de Jan Evertsenstraat. Denk dan bijvoorbeeld aan Radijs, nieuwkomer Café Partisan, Fier, Bar Spek en Hendrix. Ook het Rembrandtpark en het Vondelpark zijn gemakkelijk en snel te bereiken. De woning is goed bereikbaar met de auto via de Ring A-10 (S105 en S106) en met het openbaar vervoer middels verschillende bus- en tramverbindingen. Tevens ben je op de fiets binnen tien minuten in het oude stadscentrum.

De indeling:
De woning is bereikbaar via het gezamenlijke trappenhuis en biedt entree op de tweede verdieping. Binnenkomst is in de hal welke toegang verleent tot alle vertrekken in de woning. Centraal ligt de badkamer, welke is voorzien van een douche en wastafel. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en biedt prachtig uitzicht over de Admiralengracht. Daarnaast is er veel lichtinval door de grote raampartijen die de woning heeft. De achterzijde biedt twee riante slaapkamers en geven beide toegang tot het balkon. De keuken, welke is voorzien van een keukenblok met diverse opberglades, is tevens gelegen aan de achterzijde. Het toilet is separaat.

Oppervlakte
Het gebruikersoppervlakte (GO) van het appartement is 51 m².

Verwarming
De woning is voorzien Centrale verwarming, Intergas uit 2012.
Warm water voorziening geschiedt via hetzelfde systeem.

Erfpacht
De jaarlijkse canon is afgekocht t/m 29 februari 2056.

Vereniging van Eigenaren
Zowel de administratie als het technisch beheer wordt gevoerd door Ymere VvE beheer. Het betreft een gezonde en actieve VvE waarbij de servicekosten thans € 114,73 per maand bedragen. Er is een meerjarenonderhoudsplanning aanwezig.

Oplevering
Oplevering in overleg, kan snel.

Overige bijzonderheden
Er wordt een ouderdomsclausule en een asbestclausule in de koopakte opgenomen daar het object onderdeel is van een ouder pand. Daarnaast geldt er een zelfbewoningsclausule met een anti speculatiebeding van 3 jaar.

**De Electra in de woning werkt niet en is afgekoppeld. Hier doen we ook niets aan. Er is een bouwstop in de meterkast geplaatst waar koper stroom kan tappen.**

Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Straat en huisnummer
Admiralengracht 146
Plaats
Amsterdam
Postcode
1057 GG
Status
Verkocht
Kenmerken
Inhoud
161 m³
Bouwjaar
1925
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Prijs en aanvaarding
Koopprijs
€ 350.000,- kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Afmetingen
Woonoppervlakte
51 m²
Verwarming en isolatie
Verwarming
gas
Type dak
Plat dak
Zie jij jezelf hier al wonen?
plan een bezichtiging
map-marker