Bel :
Philip Scholten

AMSTERDAM - Bestevaerstraat 78I

€ 375.000,- kosten koper

Wij bieden aan; een heerlijk licht, goed onderhouden en ruim 3-kamer appartement van ca. 59 m² in de populaire wijk Bos en Lommer, stadsdeel West. De woning heeft een super lichte woonkamer met ramen rondom en gezellige houtkachel!

Omgeving
Het appartement is gelegen in de populaire wijk Bos en Lommer. De buurt is erg in opkomst en dat resulteert in steeds meer hippe en gezellige hotspots. Neem bijvoorbeeld restaurants als Spagheterria, Wilde Westen, Faam en Kauffmann of cafés als de
Two Chefs Bar, No Man Art Gallery en Thuys. Ook de Jan van Galenstraat is zeer gewild met al haar winkels om jou te dienen! Diverse tram- en buslijnen brengen je onder andere naar Sloterdijk, de Dam of het Centraal Station, maar eigenlijk is fietsen naar deze historische stad veel leuker. Op korte fietsafstand vindt je onder andere het de stadsparken zoals het Vondelpark, het Westerpark en het Erasmuspark. Loopt u liever? Jordaan: 15 minuten lopen, Erasmuspark: 5 minuten lopen. Met circa 5 minuten bereik je de ring A-10 via de oprit S105. Al met al dus een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Indeling
Gelegen op de eerste verdieping kom je binnen via de hal met meterkast. Nette badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. Half openkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, lekker lang werkblad en eethoek. Hier kunt u lekker ontbijten in de zon! Grote slaapkamer met voldoende opbergmogelijkheden aan de voorzijde van de woning. Lichte en ruime woonkamer met ramen rondom op het westen, voorzien van gezellige houtkachel. Tweede grote slaapkamer slaapkamer eveneens met voldoende opbergmogelijkheden.

VvE
De woning is onderdeel van een actieve VvE en wordt professioneel beheerd. De maandelijkse servicekosten zijn € 95,34 en bevatten o.a. een bijdrage voor de opstalverzekering en sparen voor toekomstig onderhoud. Relevante stukken zijn op aanvraag beschikbaar.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte ca. 59 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Goed ingedeeld 3 kamerappartement
- Ramen rondom in de woonkamer
- In de gewilde wijk Bos en Lommer
- Alle ramen zijn voorzien dubbelglas
- Maandelijkse servicekosten € 95,34
- Erfpacht afgekocht tot 30-11-2060, de aanvraag is bijtijds ingediend;
- Oplevering in overleg, kan snel
- Top locatie

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Straat en huisnummer
Bestevaerstraat 78
Plaats
Amsterdam
Postcode
1056 HR
Status
Verkocht
Kenmerken
Inhoud
179 m³
Bouwjaar
1923
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Prijs en aanvaarding
Koopprijs
€ 375.000,- kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Afmetingen
Woonoppervlakte
59 m²
Verwarming en isolatie
Zie jij jezelf hier al wonen?
plan een bezichtiging
map-marker