Bel :
Joost Scholten

AMSTERDAM - Da Costakade 63H

€ 595.000,- kosten koper

Namens onze opdrachtgever bieden wij u deze sociaal verhuurde benedenwoning van ca. 144 m² te koop aan. De benedenwoning bestaat uit een begane grond verdieping van ca. 69 m² en een kelderverdieping (bouwjaar 2008) met een goede plafondhoogte (ca. 2,6 m) en een oppervlakte van ca. 75 m². De woning beschikt over een diepe tuin en is gelegen aan het water van de Da Costakade in Amsterdam.

Het object betreft een sociaal verhuurd appartement en is gelegen in de Amsterdamse Da Costabuurt.

De Da Costabuurt wordt gekenmerkt door een gezellige en bruisende omgeving met veel supermarkten, restaurants, cafés en de goede bereikbaarheid.

Door de vorige eigenaar is de fundering vernieuwd waarbij er een kelderbak is gerealiseerd van 2,6 meter hoog. De kelder is niet toegankelijk voor huurder.

Op dit moment bedragen de huurinkomsten EUR 6.953 per jaar en is het object voor onbepaalde tijd verhuurd. De VvE lasten bedragen € 67 per maand.
Koopsom: € 595.000 k.k.

Voor gedetailleerde informatie met betrekking tot bovenstaande propositie verwijzen wij u graag naar de inhoud van dit Investment Memorandum en de online dataroom. De dataroom is toegankelijk na het ondertekenen van de door ons toegezonden geheimhoudingsverklaring.is in te zien in de dataroom.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen
Straat en huisnummer
Da Costakade 63
Plaats
Amsterdam
Postcode
1053 WG
Status
Beschikbaar
Kenmerken
Inhoud
374 m³
Bouwjaar
1902
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Prijs en aanvaarding
Koopprijs
€ 595.000,- kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Afmetingen
Woonoppervlakte
69 m²
Verwarming en isolatie
Zie jij jezelf hier al wonen?
plan een bezichtiging
map-marker