Bel :
Joost Scholten

AMSTERDAM - Haarlemmerweg 299-D

€ 610.000,- kosten koper

Met trots bieden wij dit heerlijk lichte 5 kamer appartement aan dat uit elke kamer een fantastisch uitzicht biedt over al het moois dat Amsterdam te bieden heeft. Zo is ondermeer vanuit de woonkamer de Watertoren prominent in beeld met daarbij ook op de achtergrond de Westertoren.
De slaapkamers bieden een weids uitzicht over het Westerpark.

De woning heeft een niet alledaagse indeling met een entree op de 8e verdieping welke uiteraard met de lift te bereiken is. Hier bevindt zich een fijne slaap- c.q. werkkamer met toegang tot het terras op het zuiden.
Via de interne trap is de 6e verdieping bereikbaar. Op deze etage bevindt zich de ruime en lekker lichte woonkamer voorzien van een open keuken, de badkamer en drie slaapkamer waarvan twee ruim bemeten. Ons inziens de perfecte woning om wonen en werken te combineren!

Het appartement ligt op het voormalig terrein van de Gemeente Waterleidingen. Deze duurzame wijk is in 1997 opgeleverd waarbij de wijk is voorzien van veel groen en waarbij de markante oude gebouwen zoals het machinepompgebouw zijn behouden.
In dit gebouw is het bekende Café Restaurant Amsterdam gevestigd, ideaal voor lunch en diner. Het GWL terrein is door het vele groen en het autovrije karakter een wijk waar het prettig wonen is.
Het kindvriendelijke binnenterrein en de speeltuin op het van Beuningenplein zorgen ervoor dat dit ook een fijne plek voor kinderen is. Aan de overkant van de woning ligt het Westerpark waar het voor jong én oud genieten is. Hier is het lekker ontbijten bij De Bakkerswinkel, een hapje eten bij het Westergasterras, aan de mosselen bij Mossel & Gin of lekker borrelen bij West Pacific. Elke maand is er de ambachtelijke Sunday Market en zomers worden er in het park, zodra het weer mogelijk is, leuke festivals georganiseerd waaronder Rollende Keukens en Milkshake.

In de directe omgeving bevinden zich diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Even verderop ligt de Jordaan met gezellige cafés en de beste restaurants. Op zaterdag ga je voor je boodschappen naar de markt op de Lindengracht en de Noordermarkt (biologisch).
Bij de hippe winkels van de Haarlemmerdijk en de Negen Straatjes is het lekker winkelen terwijl het bij de The Movies genieten is van een goede film en je in het Marnix zwembad terecht kan voor een sportieve duik.
Er is een zeer goede verbinding met de Ring A10 en de verbindingen met openbaar vervoer zijn uitstekend; er zijn diverse tram en busverbindingen zoals tramlijn 3 in de Van Hallstraat en bus 18 en 21 met een halte bij Westergasfabriek. Zowel het Centraal Station alsmede station Sloterdijk is 10 minuten fietsen.

Indeling:
8e Verdieping:
Via de lift bereikt u de 8e verdieping; eigen entree, hal, slaap- c.q. werkkamer die momenteel als werkkamer wordt gebruikt. Vanuit deze kamer is er toegang tot het terras dat op het zuiden is gelegen.
Via het interne trappenhuis bereik je de rest van het appartement op de 6e verdieping.

6e Verdieping:
Ruim en lekker lichte woonkamer met een open keuken. Er zijn 3 goede slaapkamers waarvan de master bedroom extra groot is, de andere slaapkamer beschikt over een inpandige berging.
De badkamer beschikt over een douche, een wastafel en aansluitingen ten behoeve van de wasmachine. Het separaat toilet bevindt zich in de hal.

In de onderbouw bevindt zich een separate berging.

Bijzonderheden:
- 5 Kamer woning van 134 m2 gelegen op de 8e en 6e verdieping
- Ruime, lichte woonkamer voorzien van een moderne open keuken
- 4 Slaapkamers, 3 op de 6e en 1 op de 8e verdieping
- Terras van 5 m2 op het zuiden
- Separate berging van 5 m2 in de onderbouw
- Het pand is voorzien van twee liften
- Er is een actieve VVE die professioneel wordt beheerd door VVE Metea BV.
- De servicekosten bedragen € 250,- per maand.
- Gelegen op erfpachtgrond waarvan de canon is afgekocht tot 1-9-2046
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing
- De woning wordt verwarmd met stadsverwarming
- De woning beschikt over een energielabel A
- Oplevering in overleg
- Er is pas een overeenkomst wanneer de koopakte is getekend
- Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam

- "Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Straat en huisnummer
Haarlemmerweg 299
Plaats
Amsterdam
Postcode
1051 LG
Status
Verkocht
Kenmerken
Inhoud
410 m³
Bouwjaar
1996
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Prijs en aanvaarding
Koopprijs
€ 610.000,- kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Afmetingen
Woonoppervlakte
134 m²
Verwarming en isolatie
Type dak
Plat dak
Zie jij jezelf hier al wonen?
plan een bezichtiging
map-marker