Bel :

AMSTERDAM - Haarlemmerweg 587-III

€ 400.000,- kosten koper

Starters opgelet!!

Licht en ruim 4 kamer appartement gelegen op de derde verdieping met een zonnig balkon van ca. 8 m2 op het zuiden en een ruime berging op de zolderverdieping. Deze woning valt nog naar geheel eigen smaak af te werken, test je creativiteit!

Let op, de woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen). 

Het complex “Gibraltar” gelegen in voormalig stadsdeel Bos & Lommer (tegenwoordig stadsdeel West) is een upcoming buurt want door de vele renovatieprojecten zoals deze, het toegenomen eigen woning bezit en de centrale ligging ten opzichte van het centrum vinden steeds meer woningzoekenden hier een betaalbaar alternatief in een gezellige buurt.

Het culturele centrum Westergasfabriek ligt op loop/fietsafstand. In de zomer gebeurt hier veel. Festivals, concerten en vele andere evenementen worden georganiseerd. Ook kun je hier uitstekend eten, dansen en naar de bioscoop. De bekende Westermarkt, gelegen in het hartje van de Jordaan, is eveneens op loop/fietsafstand.
Tevens zijn de uitvalswegen goed te noemen. Zo zit je met 5 minuten op de A10 (oprit S103). Station Sloterdijk is ook niet te ver weg en tram 19 stopt om de hoek. Zin om eens rustig bij te komen? Dan kunt u ook terecht in het nieuwe en hippe café Pistou, gevestigd aan de Admiraal de Ruijterweg/Van Gentstraat. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u onder andere terecht op de Bos & Lommerweg met zijn ruime aanbod aan supermarkten en speciaalzaken.

In het kader van de splitsing heeft de woningbouwvereniging diverse onderhoudswerkzaamheden laten verrichten. Denk dan aan het schilderwerk van de kozijnen, de renovaties van de trappenhuizen alsmede de vervanging van de dakbedekking.

INDELING

Entree/hal
Via de entree bereik je de woning gelegen op de derde woonlaag met 4 kamers. 
De centrale hal biedt toegang tot alle vertrekken in de woning.

Woonkamer
De lichte door zon woonkamer en suit is via de hal bereikbaar en strekt zich over de gehele lengte van het appartement. Middels een handig tussenstuk is de woonkamer perfect in te delen als zit- en eetgedeelte. Daarnaast biedt het appartement uitzicht over de Haarlemmerweg en de binnentuinen van het complex Gibraltar. 

Keuken
De keuken is gesitueerd aan de achterzijde. Vanuit de keuken is er toegang naar het balkon welke op het zuiden is gelegen. 

Slaapkamers
Het appartement beschikt over drie slaapkamers. Een slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en biedt toegang tot het balkon. De tweede en derde kamers zijn  aan de voorzijde gelegen en is te bereiken via de centrale hal. 

Badkamer/toilet
De badkamer bevindt zich direct naast de entree en is te bereiken via de hal. De ruimte is voorzien van een douche aansluiting, wasmachineaansluiting en wastafel. De toiletruimte is separaat en tevens bereikbaar vanaf de hal. 

BIJZONDERHEDEN

Oppervlakten
Het gebruiksoppervlak van het appartement is 70 m² (GO).
Tevens is er nog een berging (circa 6 m²) gelegen op de bovenste verdieping. 

Elektra
De groepenkast is voorzien van 4 groepen met aardlekschakelaar

Warm water
Middels een AWB ketel (bouwjaar 2013).

Verwarming
Middels bovenstaande installatie. 

Bouwjaar
Het bouwjaar van het pand is circa 1934.

Eigen grond/erfpacht
De grond is belast met erfpacht, de jaarlijkse canon is door Ymere vooruitbetaald t/m 31 augustus 2061!!

Vereniging van Eigenaren
De maandelijkse bijdrage aan de VvE is € 141,42 per maand. Het beheer wordt verzorgd door Ymere VvE beheer.

Oplevering
In overleg, kan snel. 

Projectnotaris
Lubbers & Dijk Notarissen.

Overige bijzonderheden
Er wordt een niet-zelfbewoningsclausule in de koopakte opgenomen alsmede een ouderdomsclausule en asbestclausule. 
Antispeculatie van 3 jaar. Het betreft een kluswoning.

Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Straat en huisnummer
Haarlemmerweg 587
Plaats
Amsterdam
Postcode
1055 PR
Status
Verkocht
Kenmerken
Inhoud
226 m³
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
0
Prijs en aanvaarding
Koopprijs
€ 400.000,- kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Afmetingen
Woonoppervlakte
70 m²
Verwarming en isolatie
Verwarming
gas
Type dak
Plat dak
Zie jij jezelf hier al wonen?
plan een bezichtiging
map-marker