Bel :

AMSTERDAM - Kraailookstraat 1

€ 475.000,- kosten koper

*****FOR ENGLISH SEE BELOW*****

Een heerlijk ruime en lichte hoekwoning! De woning heeft 4 slaapkamers, zonnepanelen en een royale woonkamer. Daarnaast is er een riante tuin (ca. 100 m2) die om de hele hoek van de woning ligt!

De hoekwoning is gelegen in een van de meest geliefde wijken in Amsterdam Zuidoost. De wijk is zeer groen, kindvriendelijk en ook nog eens perfect bereikbaar. Zo is de Gaasperplas om de hoek voor heerlijke recreatie, het winkelcentrum Kraaiennest op loopafstand en het Nelson Mandelapark op fietsafstand. Mocht je liever met het openbaar vervoer of de auto op pad gaan is het centrum van Amsterdam in 20 min met de metro te bereiken en de  A9 in enkele minuten met de auto. 
Het parkeren van auto kan makkelijk in de straat en is gratis, fietsen kunnen in de berging in de tuin worden opgeslagen. 

INDELING:

Entree:
U komt de woning binnen in de hal, deze biedt toegang tot een toilet, de meterkast, de woonkamer en de eetkeuken. De royale woonkamer geeft toegang tot het op zuidwest gelegen gedeelte van de tuin. Daarnaast is de woonkamer voorzien van grote ramen wat zorgt voor veel natuurlijk licht in de ruimte! De eetkeuken biedt toegang tot het op het noordoosten gelegen gedeelte van de tuin. De ruime keuken biedt genoeg ruimte voor een mooie eettafel, al is deze in de zomer niet nodig omdat er dan heerlijk in de tuin gegeten kan worden. De keuken is voorzien van veel werkruimte en alle benodigde inbouwapparatuur. 

Eerste verdieping:
Middels een trapopgang bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Deze overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en een luxe badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, een aparte douche en een toilet. De kracht van de hoekwoning is terug te vinden in de slaapkamer die allemaal goeie ramen hebben voor veel natuurlijk licht. Met een grote slaapkamer aan de voorzijde van de woning en twee slaapkamer aan de achterzijde. 

Tweede verdieping:
Indien u uw weg vervolgt op dezelfde trap bereikt u de overloop op de tweede verdieping. Hier treft u de vierde en ruimste slaapkamer aan, alsmede de combinatie van het stookhok en de wasruimte. In deze laatste ruimte zijn tevens de WTW installatie en de aansluiting van de zonnepanelen te vinden.

Tuin en berging:
De hoekwoning is om de hele hoek heen omringd door een grote onderhoudsarme tuin! In het achterste gedeelte van de tuin is de externe berging gelegen deze is perfect voor de opslag van bijvoorbeeld gereedschap en fietsen.

BIJZONDERHEDEN:
- Riante hoekwoning (ca. 131m2 NEN2580) met grote tuin (ca. 100m2); 
- Energielabel A waarna nog zonnepanelen zijn geïnstalleerd;
- Erfpacht afgekocht tot en met 28 februari 2055 voor daarna is de aanvraag voor overstap gedaan!!;
- Veel groen in de buurt met daarnaast de Gaasperplas, Nelson Mandelapark en Bijlmerpark;
- Gratis en probleemloos parkeren in de straat
- 4 slaapkamers, royale woonkamer en grote eetkeuken;
- Handige berging in de tuin en een achterom toegang tot de tuin;

***** ENGLISH *****

A wonderfully spacious and light end-of-terrace house! The property offers 4 bedrooms, a large living room, solar panels, and a good-sized garden (approx. 100 m2) on three sides!

The house is located in one of the most popular neighbourhoods in Amsterdam Zuid-Oost. The very green and child-friendly area is also very easy to reach. The Gaasperplas, great for recreational and outdoor pursuits, is around the corner, the Kraaiennest shopping centre is within walking distance, and the Nelson Mandelapark is a few minutes’ cycling. Amsterdam city centre is just 20 min. by metro and the A9 motorway a few minutes by car.
The area offers free on-street parking and bicycles can be stored in the garden shed.

LAYOUT:

Entrance:
The hallway includes the downstairs toilet and the meter cupboard and leads to the living room and kitchen-diner. The spacious living room has doors to the southwest-facing part of the garden and the large windows let in lots of natural light! The kitchen-diner gives access to the northeast-facing part of the garden. The good-sized kitchen is large enough to add a dining table while the garden is a great spot to eat during the summer. The kitchen also offers plenty of worktop space and comes with various built-in appliances.

First floor:
The staircase leads to the landing on the first floor, which gives access to three bedrooms and a luxuriously finished bathroom. The bathroom features a bath, a separate shower, and a toilet. Thanks to the corner position of the house, the bedrooms all have great windows to make them really bright and airy. The larger bedroom is at the front and the other two bedrooms are at the rear of the house.

Second floor:
The staircase continues to the landing on the second floor, where you find the fourth and largest bedroom as well as the boiler room and a separate space with the white goods connections, the HRV unit, and the transformer for the solar panels.

Garden and shed:
The generously sized and low-maintenance garden surrounds the house on three sides! The detached shed in the back of the garden is perfect for storing tools and bikes.

SPECIAL FEATURES:
- Spacious corner property (approx. 131m2 NEN2580 measurement standards) with a generous garden (approx. 100m2);
- Energy label A plus additional solar panels;
- Ground lease paid off up to 28 February 2058, application for the perpetual ground lease submitted;
- Beautiful and green area with the Gaasperplas, Nelson Mandelapark, and Bijlmerpark within easy reach;
- Free and ample on-street parking;
- 4 bedrooms, spacious living room, and a large kitchen-diner;
- Practical storage space in the garden plus a back entrance;

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Straat en huisnummer
Kraailookstraat 1
Plaats
Amsterdam
Postcode
1104 KN
Status
Verkocht
Kenmerken
Inhoud
476 m³
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
1
Prijs en aanvaarding
Koopprijs
€ 475.000,- kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Afmetingen
Woonoppervlakte
131 m²
Verwarming en isolatie
Verwarming
gas
Type dak
Plat dak
Zie jij jezelf hier al wonen?
plan een bezichtiging
map-marker