Bel :
Joost Scholten

AMSTERDAM - Van Oldenbarneveldtstraat 84H

€ 995.000,- kosten koper

Totaal en hoogwaardig gerenoveerd 4-kamerbedrijfswoning gelegen op de begane grond en eerste verdieping in de Frederik Hendrikbuurt met een tuin aan de achterzijde. Voor het opleveringsniveau verwijzen wij u graag door naar de impressie foto's. Erfpachtcanon : Neen want EIGEN GROND!

Maak snel een afspraak met ons kantoor om deze ruimte te bezichtigen!

De woning is zeer centraal gelegen en om de hoek van de charmante Jordaan. Tevens om de hoek zit het Hugo de Grootplein met een bakker, koffiebar en gezellige restaurants en terrassen zoals Razmataz en Brasserie de Groot. Voor de dagelijkse boodschappen is de Albert Heijn om de hoek en de Negen Straatjes bevinden zich op loopafstand. Heeft u geen zin om te koken, dan zitten Iens-toppers als Mamas & Tapas (Spaans), Orontes (Mediteriaans) en YamYam (Italiaans) om de hoek.

Recreëren doet u in het nabijgelegen Westerpark, waar ook een bioscoop te vinden is. Als u de brug over de Singelgracht oversteekt bent u in 5 minuten op de Bloemgracht of de Westerstraat.
Johan van Oldenbarneveldt (1547-1619), Nederlands staatsman, raadpensionaris van Holland. Hij gaf de stoot tot de oprichting van de Oost-Indische Compagnie. Geraakte na vele jaren van samenwerking met prins Maurits in conflict en liet ten slotte het leven op het schavot.

INDELING

Entree/hal
Vanaf straat bereik je de via de eigen opgang de bedrijfswoning op de begane grond

Woonkamer/werkkamer
De begane grond is volledig bestemd voor de woon- werkgedeelte.
Alles is goed geïsoleerd, de wanden en plafonds zijn gestuukt en de voorbereidingen voor de
aan- en afvoerleidingen ten behoeve van de keuken is reeds geïnstalleerd.
De ruimte wordt in principe zonder een keukenblok opgeleverd.

De interne trap verbindt de begane verdieping met de eerste verdieping

Slaapkamers
De drie slaap- annex werkkamer(s) zijn allen van een goed formaat.

Badkamer
De zeer luxe badkamer is toegankelijk vanuit de overloop op de eerste verdieping en is voorzien van een douche, dubbele wastafel en een zwevend toilet.

BIJZONDERHEDEN

Oppervlakten
Bedrijfswoning 110 m².

Verwarming
De verwarming geschiedt door middel van een CV–installatie, merk Intergas (2022).

Warmwater
Deze voorziening geschiedt middels eerdergenoemde cv-ketel.

Isolatie
De woning is voorzien van isolerende beglazing.

Bouwjaar
Het bouwjaar van het pand is omstreeks 1893.

Eigen grond/erfpacht
Geen erfpachtcanon want eigen grond!!

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaars bestaat uit 10 appartementsrechten. De administratie én het onderhoud is uitbesteed aan Ymere VvE Beheer. De servicekosten per maand zijn € 127,52 en er is een meerjaren onderhoudsplan.

Bestemming:
Conform het vigerend bestemmingsplan van de Gemeente Amsterdam (Westerpark) is de bestemming gemengde doeleinden I waarbij wonen met bedrijf aan huis ook tot de mogelijkheden behoort.
De bestemming in de splitsingsakte dient echter nog wel hieraan te worden aangepast, de huidige eigenaar zal de kosten dienaangaande voor zijn rekening nemen.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Straat en huisnummer
Van Oldenbarneveldtstraat 84
Plaats
Amsterdam
Postcode
1052 KG
Status
Beschikbaar
Kenmerken
Inhoud
330 m³
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
0
Prijs en aanvaarding
Koopprijs
€ 995.000,- kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Afmetingen
Woonoppervlakte
110 m²
Verwarming en isolatie
Verwarming
gas
Type dak
Plat dak
Zie jij jezelf hier al wonen?
plan een bezichtiging
map-marker