Bel :
Joost Scholten

AMSTERDAM - Willem de Zwijgerlaan 27

€ 795.000,- kosten koper

Wonen aan één van de mooiste lanen van Amsterdam, dat kan!!! Want ons kantoor biedt dit unieke voormalige bedrijfswoning, verdeeld over drie woonlagen aan en is gelegen op eigen grond!
Laat u verrassen en maak snel een afspraak met ons kantoor om een afspraak in te plannen.

De locatie en bereikbaarheid
De woning ligt om de hoek van de gezellige Jan Evertsenstraat en de Kinkerstraat met allerlei leuke koffietentjes en restaurantjes (Neef van Fred, Bar Baarsch, Café Zurich, Cafe Cook) en vlakbij de De Clercqstraat (Bar Spek, Ramona, Rotisserie, cafe Thuys). De Hallen en De Jordaan liggen op enkele minuten afstand.
Voor de dagelijkse boodschappen is er ruime keus in de buurt: diverse AH's (o.a. Jan Evertsenstraat, de Clercqstraat en de Jan van Galenstraat) Aldi, Marqt, Stach en de ten Katemarkt .

De bereikbaarheid is uitstekend: bus 18, tram 7, 19 en 13 stoppen om de hoek en zorgen ervoor dat je zonder overstappen bijna de gehele stad kunt bereiken! Station Sloterdijk en Amsterdam CS zijn op fietsafstand en de Ring A10 is heel dichtbij.
Binnen 5-10 minuten ben je op de fiets in de Jordaan en op de Dam. De woning bevindt zich tevens op steenworp afstand van het Westerpark, Rembrandtpark en Erasmuspark.

Indeling:
De woning heeft een eigen entree vanaf de straat, direct bij binnenkomst bevind je jezelf in een grote ruimte met een hoog plafond. Door de aanwezigheid van royale glas-in-lood ramen is deze ruimte zeer sfeervol te noemen.
Aan de achterzijde bevindt zich de woonkamer en de half open keuken, vanuit de keuken is de tuin toegankelijk. De tuin is op het westen gesitueerd.
Met de trap naar beneden komt u terecht in het souterrain. Dit souterrain kan gebruikt worden als slaapverdieping, speelkamer, home office of als een echte man cave.
Met de trap omhoog komt u op de eerste verdieping waar o.a. twee slaapkamers, een badkamer en een vide zich bevinden. De vide kan goed fungeren als zijnde thuiswerkplek.

Vereniging van Eigenaren:
De actieve Vereniging van Eigenaren is in beheer bij Heyen Makelaars (035-6947821) en bestaat uit 85 appartementsrechten (36 woningen/bedrijfsruimten en 49 bergingen)
De huidige bijdrage (servicekosten) bedraagt € 133,- per maand.
Er is een Meerjarenonderhoudsplanning aanwezig en de VvE beschikt per 28 juli 2022 ca. € 283.065,- aan reserves.

- m2 NEN gemeten;
- 3 woonlagen;
- Tuin op het Westen;
- 3 slaapkamers;
- Gelegen op eigen grond!;
- Maandelijkse servicekosten € 133,10;
- Notariskeuze aan koper, gevestigd in Amsterdam;
- Er is pas een koopovereenkomst als de koopakte is ondertekend door beide partijen;
- Oplevering in overleg; indicatie: eind oktober 2022

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Straat en huisnummer
Willem de Zwijgerlaan 27
Plaats
Amsterdam
Postcode
1056 JE
Status
Verkocht
Kenmerken
Inhoud
565 m³
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
0
Prijs en aanvaarding
Koopprijs
€ 795.000,- kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Afmetingen
Woonoppervlakte
154 m²
Verwarming en isolatie
Verwarming
gas
Type dak
Samengesteld dak
Zie jij jezelf hier al wonen?
plan een bezichtiging
map-marker