Bel :
Joost Scholten

AMSTERDAM - Van Oldenbarneveldtstraat 71H

€ 400.000,- kosten koper

*VANWEGE DE ENORME BELANGSTELLING ZIJN ALLE BEZICHTIGINGSMOGELIJKHEDEN VOL, EXCUSES VOOR HET ONGEMAK*

*BECAUSE OF THE ENORMOUS INTEREST, ALL VIEWING POSSIBILITIES ARE FULL, APOLOGIES FOR THE INCONVENIENCE*

Wij bieden aan: een kluswoning in casco staat bestaande uit twee kamers met een ruime tuin op het Oosten en een separate berging op de zolderverdieping in de populaire Frederik Hendrikbuurt op een steenworp afstand van de Jordaan!

Let op, de woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen).

OMGEVING
De Van Oldenbarneveldtstraat is gelegen in de rustige Frederik Hendrikbuurt, op loopafstand van de levendige Jordaan.
De woning is zeer centraal gelegen en ligt om de hoek bij de Hugo de Grootplein met een bakker, een koffiebar en gezellige restaurants en cafés. Two Chefs Brewing, Brasserie de Groot, Mamas & Tapas (Spaans) en YamYam (Italiaans) zijn hier goede voorbeelden van! Verder is er in de Jordaan elke zaterdag markt op de Lindengracht, maar ook een gezellige boerenmarkt op de Noordermarkt.

Voor de dagelijkse boodschappen is de Albert Heijn om de hoek en de Negen Straatjes bevinden zich op loopafstand. Recreëren doe je in het nabijgelegen Westerpark, waar ook een bioscoop te vinden is. Als je de brug over de Singelgracht oversteekt ben je in 5 minuten op de Bloemgracht of de Westerstraat. Erfpachtcanon : afgekocht tot en met 30 juni 2061!

De woning is tevens goed bereikbaar met de auto; afslag S-105 van de Ring A-10 ligt op enkele minuten afstand en binnen tien minuten ben je met de fiets of OV in het centrum. Ook via het openbaar vervoer is de bereikbaarheid van de woning goed! Meerdere trams en buslijnen stoppen op loopafstand en hebben rechtstreekse verbindingen naar het Centraal Station, Station Zuid en Sloterdijk!

BIJZONDERHEDEN

Oppervlakten
Woning 62 m².
Berging 7 m².

Verwarming
De verwarming geschiedt door middel van een CV–installatie, merk Intergas

Warmwater
Deze voorziening geschiedt middels eerdergenoemde cv-ketel.

Isolatie
De woning is gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing.

Bouwjaar
Het bouwjaar van het pand is omstreeks 1893.

Eigen grond/erfpacht
De woning is gelegen op erfpacht grond van de Gemeente Amsterdam waarbij de canon vooruit is betaald tot en met 30 juni 2061. De Algemene Bepalingen van de Gemeente Amsterdam uit het jaar 2000 is hierop van toepassing.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaars bestaat uit 4 leden. De administratie én het onderhoud is uitbesteed aan Ymere VvE Beheer. De servicekosten per maand zijn € 169,55 (woning mét berging) en er is een meerjarenonderhoudsplan.

Projectnotaris Spier en Hazenberg te Amsterdam.

Oplevering
In overleg, kan spoedig.

Overige bijzonderheden
Er wordt een ouderdomsclausule alsmede een niet-zelfbewoningsclausule in de akte opgenomen, met nadrukkelijk de vermelding dat het verkochte een kluswoning betreft.
Daarnaast is er een anti-speculatie van 3 jaar van toepassing.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees verder

Kenmerken

Algemeen
Straat en huisnummer
Van Oldenbarneveldtstraat 71
Plaats
Amsterdam
Postcode
1052 JV
Status
Verkocht
Kenmerken
Inhoud
227 m³
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
0
Prijs en aanvaarding
Koopprijs
€ 400.000,- kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Afmetingen
Woonoppervlakte
62 m²
Verwarming en isolatie
Verwarming
gas
Zie jij jezelf hier al wonen?
plan een bezichtiging
map-marker