Reviews

Lees hier wat anderen zeggen over Scholten Makelaars.
laat ook een review achter
10
Jorinde Hoek
Huis in Amsterdam gekocht
100% de beste makelaar in Amsterdam. Super vriendelijk, maar doortastent in je helpen. Deze mensen wil je aan je zijde hebben in een moeilijke huizenmarkt. Richard heeft ons geholpen een prachtig huis te kopen, boven onze verwachting. Ik zou ze zeker aanraden!
10
Sutrisno Vitalis
Verkopen van ons appartement door scheiding
Wij hebben samen gewerkt met Richard om het huis te verkopen door een scheiding. We zijn heel goed begeleid en transparant door het hele proces gegaan. Het is wel fijn dat Scholtens met je mee denkt om het zo netjes mogelijk af te handelen. Dus het is zeker de moeite waard als jouw situatie niet zo ROZENGEUR EN MANESCHIJN is om contact op te nemen met Richard, want het is wel echt een fijne gozer voor een babbeltje en een kopje koffie om jouw situatie aan hem uitteleggen om zo toch weer verder te kunnen gaan met je leven. Nu nog een passende woning zoeken TO BE CONTINUED.
10
Ton Schuitenmaker
Gevestigde makelaar die aan mij verkocht en ook nu mijn verkoopmakelaar is
17 jaar geleden heeft Jeffry, makelaar bij scholten makelaars mij prima begeleidt bij de aankoop van mijn woning. Nu heeft Richard van Gaelen mij op precies dezelfde soepele, gezellige en vooral deskundige manier begeleidt bij de verkoop van dezelfde woning Alle zorgen werden mij uit handen genomen. Dank jullie wel!
10
Steven Tan-A-Kiam
Beste makelaar uit Amsterdam
Ik heb Richard van Gaelen leren kennen als een deskundige makelaar met actuele marktkennis. Hij heeft uitstekend bemiddeld bij een recente woningtransactie in Amsterdam. Integriteit is een wezenlijk kenmerk van zijn werkwijze, waarbij het klant belang altijd voor het eigen belang gaat. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen als een van de beste makelaars in Amsterdam.
10
Gijs Temmink
Mijn huis verkocht in Amsterdam
Onlangs mijn huis verkocht waarbij Scholten makelaars mij heeft bij gestaan. Qua verkooptraject volledig ontzorgd en er werd in alles met me meegedacht door zowel front als back office. Daarnaast het persoonlijke contact als meer dan prettig ervaren. Richard maar zeker ook Shirley bedankt!
10
Edgar Montesinos
Mooi appartement gekocht in Amsterdam
We hebben erg veel geluk gehad met onze aankoop makelaar Richard van Gaelen. We hebben binnen heel korte tijd een mooi appartement gevonden. Het kantoor was heel efficient bij het maken van bezichtiging afspraken. Hij kent de markt erg goed en kon ons daardoor goed ondersteunen bij het kiezen en zoeken. Ook zoekt hij goed uit of er geen problemen kunnen optreden. Hierdoor hebben we ook een appartement laten lopen. Richard heeft warme contacten met andere makelaars in Amsterdam. Dit vergemakkelijkt de communicatie aanzienlijk.
10
Carel Ober
Blij met mijn aankoopmakelaar
Blij met de begeleiding van deze makelaar! Binnen een maand of 3 heb ik mijn huis gevonden. Ze zijn niet de allergoedkoopste, maar wel een hele professionele partij. Daarnaast zijn aankoopmakelaars in Amsterdam sowieso niet goedkoop. Sebastiaan heeft me gedurende het hele proces keurig begeleid, stelde goede vragen aan verkopers en was scherp in het doornemen van de documentatie van te koop staande huizen. Door corona was er tijdelijk minder personeel beschikbaar, waardoor men erg druk kon zijn (dat merkte ik wel). Dat was eigenlijk het enige minpuntje!
10
Thomas Offerman
3de woning gekocht in Amsterdam
Drie jaar geleden werd ik gebeld door Richard van Gaelen dat de woning waar ik een bod op had gedaan van mij was. Destijds was Richard de makelaar van de verkopende partij, maar zijn vriendelijkheid en professionaliteit hebben een blijvende indruk gemaakt. Terwijl ik het koopcontract tekende op hun kantoor gaf hij nog allerlei advies over de erfpacht en andere tips over het huis. Dus toen ik drie jaar later op zoek was naar een nieuw huis was de keuze snel gemaakt: Richard bellen. Het is een fijne kerel, met enorm veel verstand van de Amsterdamse woningmarkt. Ik zal eerlijk zijn, het is inmiddels mijn 3e woning en ik denk ook wel eens van joh heb je zo'n makelaar nodig? Maar Richard kwam elke keer weer met inzichten waar ik zelf echt niet op was gekomen. Op de Amsterdamse woningmarkt moet je zo snel zijn.. dat had ik zonder hem niet kunnen doen. Door hem kon ik elke keer met een gerust hart een bod uitbrengen. En het is weer gelukt Richard! Bedankt!
10
Jane Voors
Zeer snel een huis gekocht in Amsterdam
Zeer tevreden met Scholten makelaars. Door hun hoge vakkundigheid en advies hebben wij in zeer korte tijd ons nieuwe huis kunnen aanschaffen. Richard van Gaelen is echt persoonlijk met je betrokken en staat ten alle tijden voor je klaar. Zeer deskundig en denkt met alles goed met je mee. Helder, duidelijk en eerlijk. We zijn erg goed begeleid tijdens het hele koopproces waarbij geen vraag te gek was. Ook door Shirley en rest van team op kantoor. Dank jullie wel!
10+
Brigitte De Bruin
Huis in Amsterdam aangekocht en verkocht via Scholten Makelaars
Wij zijn zeer positief over Scholten Makelaars. Philip heeft ons goed en plezierig geholpen met de koop en verkoop van ons huis in Amsterdam. We zouden zeker nog een keer met deze makelaar in zee gaan. Hij luisterde goed, snapte wat wij zochten en schroomde niet zijn advies te geven. Hij was goed bereikbaar en communiceerde goed met ons. En last but not least, het was prettig om met hem samen te werken en wij zijn blij met de resultaten. Beste makelaar uit Amsterdam!
10
Tania
Heeft haar appartement aangekocht via Scholten makelaar Amsterdam
Had een geweldige ervaring met Scholten Makelaar Amsterdam! Het hele koopproces, dat in Amsterdam is zeker niet gemakkelijk, werd zo glad mogelijk met hen. We werkten nauw samen met Richard, maar had ook bezichtigingen met Phillip en Sebastian die was briljant waren allemaal! Hun uitgebreide kennis was meer dan behulpzaam bij het bekijken van objecten en bij het maken van onze aanbiedingen. Zou niet wilden om dit proces te doen zonder hen. Nu erg gelukkig in onze nieuwe appartement hier in Amsterdam, kan ze alleen maar van harte genoeg aanbevelen als aankoopmakelaar!
10
Murielle Schagen
Heeft haar huis verkocht via Scholten Makelaars
Goede ervaringen met Scholten Makelaars, Richard en Sebastiaan, bij de verkoop van mijn woning. Heldere afspraken vooraf, een digitaal 'dossier' waarin alle afspraken en vorderingen staan, laagdrempelig bereikbaar en mijn woning snel en tegen een mooie prijs verkocht! Kortom een beste mogelijk verkoop!
map-marker