Vacature VvE beheerder

Ter versterking van onze vestiging in Amsterdam
zoeken wij een ervaren VvE beheerder

Functieomschrijving

Scholten Vastgoed en Makelaars is opgericht in 1984 en heeft sindsdien gezorgd voor een vaste waarde in de Amsterdamse onroerendgoedmarkt. De organisatie bestaat inmiddels uit makelaars, hypotheekadviseurs, verzekeraars en vastgoeddeskundigen. Wij richten ons op zowel de woningmakelaardij als de bedrijfsmakelaardij.

Als VvE Beheerder ben je geheel verantwoordelijk voor je eigen VvE-portefeuille. Jouw doel? Onze service en kwaliteit hooghouden, zodat jouw VvE’s optimaal worden ondersteund. Je bent zelf het controlepunt, maar wordt hierbij wel begeleid door onze backoffice, notulist en financiële en technische specialisten. We gooien je niet in het diepe; je combineert jouw eigen ervaring en kennis met een korte inwerkperiode om ons bedrijf en werkprocedures te leren kennen.

Jouw succes wordt bepaald door het:

 • Managen van je eigen klantenbestand, in samenwerking met het bestuur en met de hulp van onze financiële en technische specialisten.
 • Voorbereiden en begeleiden van onderhoudswerkzaamheden, in samenwerking met de bouwkundige en diverse onderhoudsbedrijven.
 • Op touw zetten van (avond)ledenvergaderingen die je ook bijwoont en soms ook voorzit.
 • Onderhouden van contacten met o.a. leden, leveranciers en onderhoudsbedrijven.

Ben jij de sterke persoonlijkheid die wij zoeken?

Werken bij ons betekent flexibel werken; geen standaard werktijden, maar initiatief nemen om aanwezig te zijn bij avondvergaderingen. Jij bent zelfstandig en gestructureerd, en zet je actief in om projecten te organiseren en coördineren. Strakke deadlines zie jij als een uitdaging die je met beide handen grijpt. We zien graag dat je klant- en servicegericht bent en snel kunt schakelen tussen verschillende gesprekspartners. Met jouw goede communicatie skills en overtuigingskracht is dat geen probleem.

Onze ideale beheerder:

 • beschikt over een afgerond hbo-diploma in bouwkunde, makelaardij, facilitaire dienstverlening of enige andere vastgoed gerelateerde opleiding;
 • bezit enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • heeft kennis van Outlook, Excel, Word en TWINQ VVE Software;
 • is voorzien van een rijbewijs B

Dit betekent werken bij Scholten Vastgoed VvE beheer

De afgelopen jaren hebben we een mooi professioneel team aan collega’s verzameld, die samen zorgen voor kwaliteit, structuur en continuïteit. We creëren niet alleen mogelijkheden voor onze klanten, maar ook voor onze eigen mensen. Daarom streven we naar langdurige arbeidsverhoudingen; we stimuleren graag jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ons aanbod:

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop van de zaak en dinerkostenvergoeding
 • Vakinhoudelijke trainingen en opleidingen om je kennis te vergroten
 • Regelmatig klankbordsessies en overleggen
 • Gezellige en enthousiaste collega’s met passie voor het vak. Met elkaar vormen jullie tenslotte de sleutel tot succes!
 • Regelmatige borrels en uitjes met onze actieve feestcommissie

Vul ons team aan

Scholten VvE beheer beheert al meer dan 35 jaar VvE’s in met name Noord-Holland. Bij ons ontstaan er goede samenwerkingen tussen besturen en de aan de VvE-gekoppelde vaste VvE-beheerder. Wij willen VvE’s ontzorgen die bij ons in beheer zijn, zodat zij optimaal woonplezier beleven in hun appartement en de gezamenlijke woonomgeving. En daar hebben we jou bij nodig.

Over ons

Direct aan de slag en jouw eigen VvE-portefeuille beheren? Daag ons uit: laat ons weten wat jij aan ons team toevoegt door je cv en motivatie te mailen naar priscilla@scholten.nl. Wij nodigen je graag uit voor een gesprek.

Nullam at massa efficitur. ante. elementum accumsan Phasellus in diam felis id,
nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak