Wonen in...
Amsterdam Centrum

Makelaar in Amsterdam Centrum

Wil jij een huis kopen in Amsterdam centrum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al 40 jaar thuis in Amsterdam en helpen je graag om in het centrum ook jouw weg te vinden.

Het centrum van Amsterdam is hét stadsdeel van toeristen en de grote winkelketens. Veel binnen- en buitenlandse toeristen shoppen graag aan de Nieuwendijk en de Kalverstraat, maar stiekem komen wij veel liever op andere plekjes. Het centrum van Amsterdam is namelijk zó veel meer!

download de woningmarktcijfers

Écht niet alleen voor toeristen

Wij shoppen graag in de Negen Straatjes. De Hartenstraat, Wolvenstraat, Huidenstraat, Reestraat, Runstraat, Berenstraat, Gasthuismolensteeg, Oude Spiegelstraat en Wijde Heisteeg zijn de negen straten waar je écht geweest moet zijn. Je vindt er talloze boetiekjes, vintagewinkels waar je unieke items kunt scoren.

Schoonheid van de Amsterdamse grachten

Van boetiek naar boetiek slenterend verbazen we ons ook elke keer weer over de schoonheid van de Amsterdamse Grachten. Elke foto die je hier maakt is Instagramwaardig en maakt ons trots een Amsterdammer te zijn. Hier voelen wij ons echt thuis!

Heerlijk eten

Krijg je tussen het shoppen door trek? Loop dan even langs bij Lebanese Sajeria. Hier scoor je de lekkerste Libanese snacks to go. Wil je wat uitgebreider lunchen, probeer dan eens de roze risotto bij Libertine café of laat je verrassen door het kleurrijke interieur van Toos & Roos. Heb je daarna nog energie over? Wie een avond goed wil doorzakken kan zich tot in de late uurtjes vermaken in de Regulierdwarsstraat. Dé plek van de bruisende gay-scene en waar iedereen zich welkom voelt.

Zie jij jezelf al wonen in Amsterdam Centrum?

Dan helpen we je graag bij het verwezenlijken van deze droom. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij, ook in deze hectische tijd, onze weg te vinden. Dus hoor je om je heen dat een woning kopen in Amsterdam Centrum onmogelijk is? Wij denken met je mee en laten zien wat er wél mogelijk is. Samen vinden we jouw thuis.

Afspraak maken

Jouw woning in Amsterdam Centrum verkopen

Wil je jouw (t)huis in Amsterdam Centrum verkopen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al ons hele leven thuis in Amsterdam en kennen de stad en de huizenmarkt als geen ander. Met meer dan 40 jaar ervaring weten we jouw woning goed op waarde te schatten en realiseren we de hoogst haalbare verkoopprijs.

Afspraak maken
map-marker