Wonen in...
Amsterdam Oud-West

Wonen in Amsterdam Oud-West

Wil jij een huis kopen in Amsterdam Oud-West? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al 40 jaar thuis in Amsterdam en helpen je graag om in Oud-West jouw weg te vinden.

Amsterdam-West bestaat uit verschillende buurten die stuk voor stuk de moeite waard zijn. Zoals Oud-West. Dit is een plek waar zo ontzettend veel te beleven valt, dat we er steeds weer terug blijven komen. Deze plek grenst direct aan het centrum en is even divers. Je kunt er terecht voor goede restaurants, hippe winkels en leuke cafétjes. Voor ieder wat wils.

download de woningmarktcijfers

De Hallen

Denk je aan Amsterdam Oud-West? Dan denk je al snel aan De Hallen. De populaire, monumentale tramremise die is omgebouwd en een belangrijk, levendig centrum is voor media, cultuur, mode, horeca en ambachten. Maar er is zoveel meer!

Verstand van koffie

Nog voor we onze werkdag beginnen drinken wij graag een kop koffie bij UnCommon Amsterdam. Dé plek waar ze overduidelijk verstand van koffie hebben maar ook hun hand niet omdraaien voor een fantastische matcha, bijzondere thee en eigen gemaakte Kombucha.

De natuur in

Zoek je liever de natuur op? Ook dan voel je je in Amsterdam Oud-West thuis. Dit stadsdeel is namelijk gevuld met oude bomen, kleine parken en verscholen hofjes. Wandel dan direct even door naar het Landje van Ome Kick. Tegenwoordig is hier Stadsboerderij Zimmerhoeve gevestigd waar je je één met de natuur waant als je de lieve geitjes, konijnen en andere boerderijdieren aait.

Onze favorieten

Wie van zijn huis een thuis wil maken zit in dit stadsdeel ook goed. Je vindt er namelijk de leukste winkels om nieuwe meubels te scoren. Onze favorieten zijn: Whats is Hip of Brût. En iedereen met een balkon moet zeker een kijkje nemen bij de Balkonie, dé plek waar je werkelijk alles vindt voor je balkon.

Zie jij jezelf al wonen in Amsterdam Oud-West?

Dan helpen we je graag bij het verwezenlijken van deze droom. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij, ook in deze hectische tijd, onze weg te vinden. Dus hoor je om je heen dat een woning kopen in Amsterdam Oud-West onmogelijk is? Wij denken met je mee en laten zien wat er wél mogelijk is. Samen vinden we jouw thuis.

Afspraak maken

Jouw woning in Amsterdam Oud-West verkopen

Wil je jouw (t)huis in Amsterdam Oud-West verkopen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al ons hele leven thuis in Amsterdam en kennen de stad en de huizenmarkt als geen ander. Met meer dan 40 jaar ervaring weten we jouw woning goed op waarde te schatten en realiseren we de hoogst haalbare verkoopprijs.

Afspraak maken
map-marker