Wonen in...
Bos en Lommer

Makelaar in Bos en Lommer

Wil jij een huis kopen in Amsterdam Bos en Lommer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al 40 jaar thuis in Amsterdam en helpen je graag om in Bos en Lommer jouw weg te vinden.

Bos en Lommer, onder Amsterdammers ook wel BOLO genoemd, is een bruisende en gewilde plek om te wonen. Officieel is deze buurt onderdeel van Amsterdam-West en het staat bekend om zijn kleurrijke samenstelling van verschillende culturen. Het verbaasde ons dan ook niets dat deze wijk enorm in opkomst is.

download de woningmarktcijfers

Dé plek voor foodies en natuurliefhebbers

In Bos en Lommer kunnen foodies en natuurliefhebbers hun hart ophalen. Ben je bijvoorbeeld gek op speciaal bier en lekker eten? Neem dan eens een kijkje bij Bret. Deze locatie bestaat voor een groot deel uit rode zeecontainers en heeft een hippe industriële look. Maar heb je zin in een middagwandeling of lekker slenteren door de natuur? Breng dan een bezoekje aan het Erasmuspark.

Buurtpizzeria

Daarna eten we graag een hapje bij buurtpizzeria Buurman en Buurman. Hier vind je de allerlekkerste (flinterdunne!) pizza’s die gemaakt worden in hun zelf gebouwde houtoven. Buurman en Buurman werkt met lokale ingrediënten, wat de pizza’s anders dan anders maakt.

Kunst en eten

Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij No Man's Art Gallery & de bar. Hier kun je brunchen, lunchen, dineren én borrelen terwijl je wordt omringd door kunst van jonge, opkomende, kunstenaars van over de hele wereld. Wij genieten elke keer weer van het heerlijke eten en gezelligheid en doen tijdens de exposities veel inspiratie op.

Zie jij jezelf al wonen in Bos en Lommer?

Dan helpen we je graag bij het verwezenlijken van deze droom. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij, ook in deze hectische tijd, onze weg te vinden. Dus hoor je om je heen dat een woning kopen in Bos en Lommer onmogelijk is? Wij denken met je mee en laten zien wat er wél mogelijk is. Samen vinden we jouw thuis.

Afspraak maken

Jouw woning in Bos en Lommer verkopen

Wil je jouw (t)huis in Bos en Lommer verkopen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al ons hele leven thuis in Amsterdam en kennen de stad en de huizenmarkt als geen ander. Met meer dan 40 jaar ervaring weten we jouw woning goed op waarde te schatten en realiseren we de hoogst haalbare verkoopprijs.

Afspraak maken
map-marker