Wonen in...
De Baarsjes

Makelaar in De Baarsjes

Wil jij een huis kopen in De Baarsjes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al 40 jaar thuis in Amsterdam en helpen je graag om in De Baarsjes jouw weg te vinden.

De Baarsjes is de multiculturele wijk rond de Jan Evertsenstraat, in stadsdeel West. Hip & happening en daardoor ook vol met internationale restaurants, trendy cafés en creatieve conceptstores. Kortom: het is een heel diverse plek waar je echt van alles kunt doen.

download de woningmarktcijfers

Onze favorieten in De Baarsjes

Wij komen er dan ook graag. Onze favoriete plek is het Mercatorplein en haar klokkentoren van rode baksteen. Het is de ideale ‘biertjes en burgers’ plek op vrijdagmiddag. Bij Café Zurich bijvoorbeeld, omdat je daar bij mooi weer altijd in het zonnetje kunt zitten. Hebben we zin in pizza? Dan strijken we neer bij Bar Spek Amsterdam. De pizza’s daar zijn voortreffelijk en laten we altijd in tweeën snijden, zo kunnen we ze met elkaar delen. Ook handig als je niet kunt kiezen!

Hotspots in De Baarsjes

De meest bekende hotspots in De Baarsjes vind je natuurlijk rond de Jan Evertsenstraat of het Mercatorplein maar even een paar minuten verder lopen loont de moeite. Dan ontdek je bijvoorbeeld café Cook Amsterdam. Hier proef je het oude Amsterdam, het gevoel van een bruin café maar dan met voortreffelijk eten. Het is niet voor niets dat deze plek ook wel het best bewaarde geheim van Amsterdam West genoemd wordt.

Hier voel je je direct thuis

Vanaut is ook zo’n onbekende parel, waar je je direct thuis voelt. Je kunt hier terecht voor een overheerlijke koffie maar nog veel meer. Net zoals dat koffie veel meer is dan een drankje is Vanaut veel meer dan een koffietent. Je drinkt er heerlijke sapjes, kunt er gezond lunchen en direct even shoppen. In de design concept store vind je niet alle daagse producten en het aanbod wisselt elke week. Perfect als je op zoek bent naar een uniek cadeau! Je kunt er trouwens ook vergaderen of je laptop openklappen om even te werken. Dit voelt als thuis!

Zie jij jezelf al wonen in De Baarsjes?

Dan helpen we je graag bij het verwezenlijken van deze droom. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij, ook in deze hectische tijd, onze weg te vinden. Dus hoor je om je heen dat een woning kopen in De Baarsjes onmogelijk is? Wij denken met je mee en laten zien wat er wél mogelijk is. Samen vinden we jouw thuis.

Afspraak maken

Jouw woning in De Baarsjes verkopen

Wil je jouw (t)huis in De Baarsjes verkopen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al ons hele leven thuis in Amsterdam en kennen de stad en de huizenmarkt als geen ander. Met meer dan 40 jaar ervaring weten we jouw woning goed op waarde te schatten en realiseren we de hoogst haalbare verkoopprijs.

Afspraak maken
map-marker