Wonen in...
De Pijp

Wonen in De Pijp

Wil jij een huis kopen in De Pijp in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al 40 jaar thuis in Amsterdam en helpen je graag om in De Pijp ook jouw weg te vinden.

Een levendige buurt waar je uren doorheen kunt dwalen, waar je cultuur kunt opsnuiven en kunt genieten van de talloze internationale eetgelegenheden, dat is De Pijp in Amsterdam. In deze oude volksbuurt leven tegenwoordig mensen uit alle delen van de wereld zij aan zij en merk je.

download de woningmarktcijfers

Hier voelt iedereen zich thuis

Het is dan ook niet zo gek dat je hier enorm veel toffe must-sees vindt. De Albert Cuypmarkt bijvoorbeeld, hier kun je je écht onderdompelen in de typische Amsterdamse volkscultuur. Met haar authentieke sfeer, humor en gemoedelijkheid, hier voelen wij ons echt thuis in Amsterdam!

Fijne terrassen

Het hart van De Pijp zijn de fijne terrassen op het Gerard Douplein of het Marie Heineken plein. We raden je dan ook zeker aan om hier even neer te ploffen en rustig om je heen te kijken. Waan je in het échte Amsterdam met haar diversiteit. En een glas Heineken bier uiteraard!

Ontdek meer in De Pijp

Maar De Pijp is nog veel meer, je vindt er veel verborgen parels die absoluut een bezoekje waard zijn. De diamantbuurt bijvoorbeeld, deze staat vol met bijzondere gebouwen en monumenten, die vrijwel allemaal in de Amsterdamse Schoolstijl zijn gebouwd. Neem vooral eens een kijkje bij de Tolstraat 127, daar vind je voormalig diamantslijperij Asscher, erg imposant! In deze straat vind je ook Cinetol, een verborgen parel voor muziekliefhebbers. Het is een kweekvijver voor opkomende artiesten. Paradiso programmeert hier bijvoorbeeld veel concerten.

Zie jij jezelf al wonen in De Pijp?

Dan helpen we je graag bij het verwezenlijken van deze droom. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij, ook in deze hectische tijd, onze weg te vinden. Dus hoor je om je heen dat een woning kopen in De Pijp onmogelijk is? Wij denken met je mee en laten zien wat er wél mogelijk is. Samen vinden we jouw thuis.

Afspraak maken

Jouw woning in De Pijp verkopen

Wil je jouw (t)huis in De Pijp verkopen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al ons hele leven thuis in Amsterdam en kennen de stad en de huizenmarkt als geen ander. Met meer dan 40 jaar ervaring weten we jouw woning goed op waarde te schatten en realiseren we de hoogst haalbare verkoopprijs.

Afspraak maken
map-marker