Wonen in...
de Westerparkbuurt

Makelaar in de Westerparkbuurt

Wil jij een huis kopen in of rond het Westerpark in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al 40 jaar thuis in Amsterdam en helpen je graag om in de Westerparkbuurt ook jouw weg te vinden.

De Westerparkbuurt is een plek waar wij graag komen, omdat het er bruist van de energie. Het is de thuisbasis van de Westergas en het hele jaar door de locatie van festivals, markten en evenementen. Bovendien vind je er talloze eettentjes maar ook een bioscoop, diverse clubs en galeries.

download de woningmarktcijfers

Hier is altijd wel iets te doen

Niet te missen in de Westerparkbuurt is Pacific. Midden in het Westerpark is het hier goed toeven op een zomerse dag. Je kunt er terecht voor een heerlijke kop koffie, ontbijt, lunch of diner. Maar ze organiseren ook vaste clubavonden en uiteenlopende evenementen. Van kunstzinnige workshops voor kinderen tot comedy, salsa en exposities. Voor iedereen is er wat wils, dus grote kans dat jij je er ook thuis voelt.

Muziek, relaxen en struinen over de markt

In de Westergasfabriek staat ook het hele jaar door wel íets op de agenda. Van culinaire foodevents tot live muziekavonden waarbij je tot diep in de nacht kunt feesten. Check vooraf even de agenda zodat je kunt zien wanneer je het best langs kunt gaan. Ga je liever voor iets rustigers? Het Westerpark zelf is natuurlijk dé plek om te relaxen en bij te komen van een drukke werkweek. Of struin over de maandelijkse Sundaymarket. Altijd een succes, helemaal als je een uniek cadeau zoekt.

Zichtbaar maritiem verleden

Wist je trouwens dat het maritiem verleden van Amsterdam in de Westerparkbuurt goed te zien is? Er zijn meerdere viscafés- en restaurants die de moeite waard zijn. Wij gaan graag naar REM eiland, een rood-wit platform aan de Haparandadam dat ooit in de Noordzee dienstdeed als piratenzender.

Zie jij jezelf al wonen in Westerparkbuurt?

Dan helpen we je graag bij het verwezenlijken van deze droom. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij, ook in deze hectische tijd, onze weg te vinden. Dus hoor je om je heen dat een woning kopen in Westerparkbuurt onmogelijk is? Wij denken met je mee en laten zien wat er wél mogelijk is. Samen vinden we jouw thuis.

Afspraak maken

Jouw woning in Westerparkbuurt verkopen

Wil je jouw (t)huis in Westerparkbuurt verkopen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al ons hele leven thuis in Amsterdam en kennen de stad en de huizenmarkt als geen ander. Met meer dan 40 jaar ervaring weten we jouw woning goed op waarde te schatten en realiseren we de hoogst haalbare verkoopprijs.

Afspraak maken
map-marker