Woning aankopen Amsterdam

Aankoopmakelaar in Amsterdam


Jouw woning kopen in Amsterdam

Lijkt het kopen van een huis in Amsterdam je onmogelijk? Absoluut niet, er kan heel veel! Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij, ook in deze hectische tijd, onze weg te vinden. Ons team heeft de perfecte mix van doorgewinterde Amsterdamse makelaars en collega’s die een frisse wind door de Amsterdamse huizenmarkt doen waaien. Samen laten we niets op zijn beloop. Het is onze taak om hét huis in Amsterdam, dat precies bij jou past te vinden. Zonder teveel te betalen.

Jouw thuis in Amsterdam

Wij kopen en verkopen niet alleen huizen, wij regelen echt jouw ‘thuis in Amsterdam’. We vertellen je waar je de beste fietsenwinkel kunt vinden, de snelste tramroute naar je werk en de fijnste, onontdekte cafés en restaurantjes. Want wij kennen de stad als geen ander en helpen je graag op weg.

Hoor je om je heen dat het niet mogelijk is om een geschikte woning te kopen in Amsterdam? Wij denken met je mee en laten zien wat er wél mogelijk is. Samen vinden we jouw thuis.
laat ons zoeken

Zo doen we dat

Met de aankoopmakelaar snel handelen in de hectische Amsterdamse woningmarkt

Laten we eerlijk zijn, de woningmarkt in Amsterdam is hectisch. Dat betekent dat we snel moeten handelen als aankoopmakelaar. Daarom vinden we het belangrijk je goed te leren kennen. We willen horen welke vragen je hebt en zetten al jouw mogelijkheden op een rijtje. Is jouw droomhuis in Amsterdam bijvoorbeeld wel realistisch? Heb je overwaarde op je huidige woning? Zo kunnen we snel schakelen en binnen ons grote netwerk jouw woning in Amsterdam vinden.

Woning kopen in Amsterdam? Wij doen grondig onderzoek

Heb je (al) een nieuwe woning in Amsterdam op het oog? Dan begeleiden we je uiteraard bij een bezichtiging, doen grondig onderzoek en schakelen waar nodig experts in. Zo weet je alles over de technische staat van de woning, hoe de VVE ervoor staat of dat er bijvoorbeeld zaken rondom erfpacht spelen. Wij zorgen dat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Op ons kun je bouwen.

Wij regelen het voor je en zorgen dat je niet teveel betaalt. Juist in deze tijd.

De onderhandelingen kun je ook helemaal aan onze aankoopmakelaars overlaten. Wij zien het als onze taak om andere makelaars voor te zijn en zorgen dat je een eerlijke prijs betaalt. Is de deal gesloten? Dan houdt ons werk uiteraard niet op. We helpen je bij alles wat er verder nog komt kijken.

Het enige wat jij hoeft te doen is het zetten van je handtekening. En achterover leunen in één van de fijne stoelen in ons kantoor, huis- of tuinkamer. Met een kop van onze heerlijke koffie.

maak een afspraak
Waar in Amsterdam wil jij wonen?
bekijk alle buurten
map-markerarrow-right