Amsterdam – Admiraal De Ruijterweg 303II

€ 365.000,- kosten koper

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerAdmiraal De Ruijterweg 303 II
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1055 LW
 • StatusVerkocht onder voorbehoud

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 365.000,- kosten koper
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud221 m3
 • Bouwjaar1922
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3

Afmetingen

 • Woonoppervlakte70 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuingeen tuin
 • Liggingaan drukke weg

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwaterc.v.-ketel
 • Type dakplat dak
 • Isolatiedubbel glas

In beeld

Omschrijving

Amsterdam – Admiraal De Ruijterweg 303II

Wonen aan de karakteristieke Admiraal de Ruijterweg in het trendy Bos en Lommer? Dan is dit je kans! Wij bieden deze lichte maar bovenal sfeervolle 4-kamerappartement aan met een zonnig balkon over de gehele breedte van de woning.

Het appartement is een onderdeel van een kleine maar actieve vereniging van eigenaren, bestaande uit 4 appartementsrechten en wordt professioneel beheerd door Velzel VvE Beheer.

OMGEVING
De woning is zeer centraal gelegen in het gewilde Bos en Lommer (BoLo) en ligt daarmee op korte afstand van de Baarsjes en de Jordaan. Dat de omgeving levendig en populair is, is eenieder bekend. Bos en Lommer groeide in de laatste jaren uit tot een van de meest dynamische en populaire wijken van de stad. Met zijn ruime aanbod aan supermarkten, speciaalzaken en hippe cafés voldoet de buurt daarmee aan de eisen voor een prettige woonomgeving. Het Wilde Westen, FUKU cafe en Podium Mozaïek zijn hier goede voorbeelden van en hebben hun plek in Bos en Lommer inmiddels verworven.

Voor een heerlijke wandeling of een rondje hardlopen kun je terecht bij het Erasmuspark of het Westerpark. Het culturele centrum Westergasfabriek ligt op loop/fietsafstand. In de zomer gebeurt hier veel. Festivals, concerten en vele andere evenementen worden georganiseerd. Ook kun je hier uitstekend eten, dansen en naar de bioscoop. De bekende Westermarkt, gelegen in het hartje van de Jordaan, is eveneens op loop/fietsafstand en valt zeker aan te bevelen. Tot slot is de woning goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er rijden diverse trams en bussen naar verschillende locaties in de stad. Ook de Ring A10 is zo te bereiken via de S104 of S105. Schiphol is met de auto in 20 minuten te bereiken! Voor een parkeervergunning is geen wachtlijst en station Sloterdijk ligt op steenworp afstand. Kortom; een heerlijke woonomgeving met alle gemakken van dien.

INDELING
Breed opgezet gemeenschappelijk trappenhuis. De woning is gelegen op de tweede verdieping. Binnenkomst is in de hal welke toegang biedt tot alle vertrekken in de woning. De lichte woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een fraaie laminaat vloer. Middels kiep en kantelramen kijk je breed uit over de statige Admiraal de Ruijterweg. De woning beschikt over 3 slaapkamers, zowel aan de voor als aan de achterzijde is een grote slaapkamer gesitueerd. Aan de achterzijde is de half open keuken gesitueerd welke is voorzien van o.a. een 4-pit gasfornuis, koel-vriescombinatie, wasmachine aansluiting en diverse opberglades. Tevens biedt de keuken toegang tot het balkon. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de badkamer o.a. voorzien van douche, toilet en wastafel.

ERPFACHT
Het pand is gelegen op gemeentelijke erfpacht grond. De canon bedraagt € 261,76 (jaarlijks geïndexeerd) voor de periode 1 april 2021 t/m 31 maart 2022. Verkoper heeft de aanvraag bij de Gemeente Amsterdam bijtijds ingediend om de erfpacht eeuwigdurend af te kopen respectievelijk te fixeren.

BIJZONDERHEDEN
– De gebruikersoppervlakte van de woning is ca. 70 vierkante meter;
– Bouwjaar 1922;
– De verwarming geschiedt door middel van een Bosch combiketel (bouwjaar 2009);
– Warmwater voorziening geschiedt tevens via bovengenoemde cv-ketel;
– De woning is voorzien van dubbel glas;
– Ruim balkon, op het zuidwesten gelegen;
– De Vereniging van Eigenaren “Admiraal de Ruijterweg 303” wordt beheerd door Velzen VvE Diensten, de servicekosten
bedragen thans € 128,89 per maand;
– De ouderdomsclausule alsmede de asbestclausule zjn op deze koop van toepassing;
– Oplevering in overleg;
– Keuze notaris is aan verkoper (mits in Amsterdam);

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegrond

id ultricies ut massa luctus consectetur ut ipsum eleifend
nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak