Amsterdam – Admiralengracht 146II

€ 350.000,- kosten koper

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerAdmiralengracht 146 II
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1057 GG
 • StatusOnder bod

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 350.000,- kosten koper
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud161 m3
 • Bouwjaar1925
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Afmetingen

 • Woonoppervlakte51 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuingeen tuin
 • Ligging

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwaterc.v.-ketel
 • Type dakplat dak
 • Isolatiedubbel glas

In beeld

Omschrijving

Amsterdam – Admiralengracht 146II

Gunstig en licht 3-kamer appartement met fraai uitzicht over de brede Admiralengracht!

De ligging:
Aan het water van de Admiralengracht ligt dit zeer sfeervol en lichte appartement met een oppervlak van 51m². De woning ligt op de grens van Stadsdeel de Baarsjes en Oud West, om de hoek van Edel en de Hallen, aan één van de leukste grachten van het stadsdeel. Tevens is er de mogelijkheid van een eigen boot voor de deur! De Admiralengracht is een centraal gelegen verbindingsgracht die vanaf het Erasmuspark in zuidelijke richting doorloopt tot aan de Postjesweg. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de vele winkels en leuke eetgelegenheden aan de A. de Ruijterweg, De Clercqstraat en de Jan Evertsenstraat. Denk dan bijvoorbeeld aan Radijs, nieuwkomer Café Partisan, Fier, Bar Spek en Hendrix. Ook het Rembrandtpark en het Vondelpark zijn gemakkelijk en snel te bereiken. De woning is goed bereikbaar met de auto via de Ring A-10 (S105 en S106) en met het openbaar vervoer middels verschillende bus- en tramverbindingen. Tevens ben je op de fiets binnen tien minuten in het oude stadscentrum.

De indeling:
De woning is bereikbaar via het gezamenlijke trappenhuis en biedt entree op de tweede verdieping. Binnenkomst is in de hal welke toegang verleent tot alle vertrekken in de woning. Centraal ligt de badkamer, welke is voorzien van een douche en wastafel. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en biedt prachtig uitzicht over de Admiralengracht. Daarnaast is er veel lichtinval door de grote raampartijen die de woning heeft. De achterzijde biedt twee riante slaapkamers en geven beide toegang tot het balkon. De keuken, welke is voorzien van een keukenblok met diverse opberglades, is tevens gelegen aan de achterzijde. Het toilet is separaat.

Oppervlakte
Het gebruikersoppervlakte (GO) van het appartement is 51 m².

Verwarming
De woning is voorzien Centrale verwarming, Intergas uit 2012.
Warm water voorziening geschiedt via hetzelfde systeem.

Erfpacht
De jaarlijkse canon is afgekocht t/m 29 februari 2056.

Vereniging van Eigenaren
Zowel de administratie als het technisch beheer wordt gevoerd door Ymere VvE beheer. Het betreft een gezonde en actieve VvE waarbij de servicekosten thans € 114,73 per maand bedragen. Er is een meerjarenonderhoudsplanning aanwezig.

Oplevering
Oplevering in overleg, kan snel.

Overige bijzonderheden
Er wordt een ouderdomsclausule en een asbestclausule in de koopakte opgenomen daar het object onderdeel is van een ouder pand. Daarnaast geldt er een zelfbewoningsclausule met een anti speculatiebeding van 3 jaar.

**De Electra in de woning werkt niet en is afgekoppeld. Hier doen we ook niets aan. Er is een bouwstop in de meterkast geplaatst waar koper stroom kan tappen.**

Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegrond

eget neque. Sed Phasellus adipiscing felis ut elementum libero. Lorem mattis
nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak