Amsterdam – Burgemeester De Vlugtlaan 187

€ 175.000,- kosten koper

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerBurgemeester De Vlugtlaan 187
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1063 BL
 • StatusVerkocht onder voorbehoud

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 175.000,- kosten koper
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud171 m3
 • Bouwjaar1958
 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1

Afmetingen

 • Woonoppervlakte49 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuingeen tuin
 • Liggingaan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwater
 • Type dakplat dak

In beeld

Omschrijving

Amsterdam – Burgemeester De Vlugtlaan 187

Dit goed onderhouden 2-kamer appartement van ca. 49m² is in 2015-2016 intern gerenoveerd en is gelegen op de 1e etage in het laagbouw gedeelte met een fraai uitzicht op een plantsoen
De woning is rondom voorzien van dubbelglas.

Locatie en bereikbaarheid:
Het appartement maakt onderdeel uit van het flatgebouw Burgemeester de Vlugtlaan 161 t/m 345. Het flatgebouw ligt op een goed bereikbare locatie, dichtbij de Haarlemmerweg. Winkels en andere voorzieningen zijn op korte loopafstand gelegen aan de Burgemeester de Vlugtlaan en Plein ’40-’45. Om andere delen van de stad te bereiken met het openbaar vervoer neemt u de tram (lijn 7) of de bus (lijnen 21, 61 en 69). Met de auto bent u binnen enkele minuten op Ring A10 en de A5.

Indeling:
Entree, hal met meterkast, keurige badkamer voorzien van een douche toilet en wastafel, moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur aan de voorzijde, ruime woonkamer voorzien van inbouwkast, vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken dat op het zuiden gelegen is, ruime slaapkamer aan galerij zijde. Verwarming door middel van gasgestookte blokverwarming, warm water door middel van boiler(s).

Vereniging van eigenaars (V.v.E.):
De V.v.E. is gezond, actief en wordt professioneel beheerd door Stedeplan VvE Beheer. De servicekosten bedragen € 175,77 per maand incl. voorschot € 50,- aan stookkosten.
De administrateur zorgt onder andere voor het financieel en administratief beheer, bestuurlijke en technische ondersteuning.

Erfpacht:
Het gebouw is in 1987 gesplitst in 93 appartementsrechten (woningen) onder de algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van 1955 (Gemeente Amsterdam) en de jaarcanon bedraagt € 41,73 per jaar en is fiscaal aftrekbaar van de inkomstenbelasting. De canon kan voor het eerst herzien worden per 31-08-2032.
Indicatie eeuwigdurende afkoop: € 1.702,- (gebaseerd)

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte van 49 m² (NEN2580 gemeten);
– Berging in de onderbouw;
– Actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaars;
– Verwarming via blokverwarming en warm water via boilers;
– Zonnig balkon op het zuiden met uitzicht op een nog aan te leggen plantsoen;
– Huismeester aanwezig;
– 1e verdieping;
– Voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
– Privé berging in de onderbouw, ook met de fiets bereikbaar;
– Bouwjaar ca. 1958;
– Oplevering in overleg, kan spoedig.

Plattegrond

Phasellus diam Aliquam ut leo. suscipit
nl_NL
en_GB nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak