Amsterdam – Burgemeester De Vlugtlaan 223

€ 250.000,- kosten koper

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerBurgemeester De Vlugtlaan 223
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1063 BL
 • StatusBeschikbaar

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 250.000,- kosten koper
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud236 m3
 • Bouwjaarop aanvraag
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Afmetingen

 • Woonoppervlakte69 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuingeen tuin
 • Liggingin woonwijk, vrij uitzicht

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwatergeiser eigendom
 • Type dakplat dak
 • Isolatiedubbel glas

In beeld

Omschrijving

Amsterdam – Burgemeester De Vlugtlaan 223

Keurig 3-kamer appartement van 69 m2 met een zonnig balkon en een vrij uitzicht op een plantsoen.

Dit goed ingedeelde appartement is gelegen op de tweede verdieping van een zeer goed onderhouden complex aan de Burgemeester de Vlugtlaan.
Het complex beschikt over een tweetal liften, een eigen huismeester en wordt beheerd door een financieel gezonde en actieve Vereniging Van Eigenaren.

Besloten verzorgde entree met intercomsysteem, dubbele lift of trap naar de tweede verdieping.

Eind van de galerij: entree woning, tochtportaal, centrale ruime hal met toegang tot de verschillende vertrekken: dichte keuken en een goed bemeten slaapkamer aan de galerijzijde, separaat toilet, badkamer voorzien van een ligbad met douche en een wastafel. Aan de plantsoenzijde bevindt zich de woonkamer alsmede een ruime zijkamer die thans aan de woonkamer verbonden is. De mogelijkheid bestaat om deze kamer in originele staat terug te brengen waardoor een tweede ruime slaapkamer wordt gecreëerd. Het zeer ruime balkon, gelegen op het westen, is zowel vanuit de zijkamer (door middel van een schuifpui) alsmede de woonkamer toegankelijk en kijkt heerlijk uit over het recent aangelegde plantsoen. Berging in de onderbouw, makkelijk toegankelijk voor het dagelijks stallen van de fiets.

Locatie:
Het appartement maakt onderdeel uit van het flatgebouw aan de Burgemeester de Vlugtlaan 161 t/m 345 gelegen in een rustige omgeving van stadsdeel Slotermeer vlakbij het Eendrachtspark.
In de nabije omgeving is o.a. Winkelcentrum Plein 40 – 45 te vinden met een diversiteit aan markten, winkels, scholen, de Sloterplas en het Sloterpark.
Zeer gunstig gelegen nabij uitvalswegen als de Haarlemmerweg en de snelwegen A5 en A10. Metro- en tramhaltes (lijn 7 en lijn 13) nabij, net zoals de bushaltes (lijn 21 naar CS, lijn 69 naar Schiphol en lijn 80 naar Zandvoort)
Fietsen naar het NS station Sloterdijk is maximaal 10 minuten.

Vereniging van Eigenaars (V.v.E.):
De V.v.E. is gezond, actief en wordt professioneel beheerd door Stedeplan VvE Beheer. De servicekosten bedragen ca. € 265,- per maand inclusief een voorschot op de stookkosten ad € 55,-.
De administrateur zorgt onder andere voor het financieel en administratief beheer, bestuurlijke en technische ondersteuning.

Erfpacht:
Het gebouw is in 1978 gesplitst in 93 appartementsrechten (woningen) onder de algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van 1955 (Gemeente Amsterdam) en de vaste jaarcanon bedraagt € 62,16 per jaar en is fiscaal aftrekbaar van de inkomstenbelasting. De canon kan voor het eerst herzien worden per 31-08-2032.
De aanvraag om de erfpachtcanon voor circa € 2.800,- eeuwigdurend af te kopen is voor 8 januari 2020 ingediend en de toekomstige eigenaar heeft de mogelijkheid om deze aanbieding over te nemen (mits deze voor januari 2021 wordt overgenomen)

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte van 69m2 (NEN2580 gemeten);
– Bouwjaar 1958;
– Actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaars;
– Verwarming via blokverwarming en warm water via geiser;
– Zonnig ruim balkon op het westen gelegen;
– Huismeester aanwezig;
– 2e verdieping;
– Voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
– Privé berging in de onderbouw, ook met de fiets bereikbaar;
– De ouderdomsclausule alsmede de asbestclausule zijn van toepassing;
– Oplevering in overleg; indicatie december 2020

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Plattegrond

in amet, lectus ut ipsum Sed adipiscing elit. efficitur. id,
nl_NL
en_GB nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak