Amsterdam – Crynssenstraat 26HS

€ 325.000,- kosten koper

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerCrynssenstraat 26 HS
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1058 XW
 • StatusOnder bod

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 325.000,- kosten koper
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud163 m3
 • Bouwjaar1927
 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1

Afmetingen

 • Woonoppervlakte51 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuingeen tuin
 • Liggingaan rustige weg

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwaterc.v.-ketel
 • Type dakplat dak
 • Isolatiedubbel glas

In beeld

Omschrijving

Amsterdam – Crynssenstraat 26HS

*VANWEGE DE ENORME BELANGSTELLING ZIJN ALLE BEZICHTIGINGSMOGELIJKHEDEN VOL, EXCUSES VOOR HET ONGEMAK*

*BECAUSE OF THE ENORMOUS INTEREST, ALL VIEWING POSSIBILITIES ARE FULL, APOLOGIES FOR THE INCONVENIENCE*

Deze sfeervolle en lichte begane grondwoning van ca. 51 m² met een tuin van ca. 20 m² komt nu vrij voor de verkoop en kan je niet aan je voorbij laten gaan!

De woning is gelegen in de gewilde West-Indische buurt en is nog geheel naar eigen smaak en afwerking in te delen. Deze voormalige sociale huurwoning is er echt één voor de aanpakker.

Let op, de woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen).

Omgeving
Het appartement is gelegen in een buurt met een karakteristieke jaren 20/30 uitstraling. De Baarsjes heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een hippe en levendige buurt met veel leuke cafés, pop-up stores, hippe koffiezaakjes en restaurants. Onder andere Café Zurich, De Marktkantine, Coffee Company en brasserie Radijs zijn hier goede voorbeelden van. Gezellig dagje shoppen? De woning ligt dichtbij de Kinkerstraat met vele winkels, de Ten Katemarkt en de Hallen. Daarnaast is er een ruim aanbod voor recreatie en sportfaciliteiten. Het Vondelpark, Rembrandtpark en de Sloterplas zijn binnen enkele fietsminuten te bereiken. Op loopafstand bevinden zich goede tram- en busverbindingen naar o.a. Centraal Station, Station Zuid, Station Sloterdijk, Slotervaart en Station Lelylaan. Met de auto zit u binnen enkele minuten op de Ringweg A10 en de snelwegen A4 en A9.

Indeling
Entree is middels eigen opgang. Binnenkomst is in de gang en geeft direct toegang tot de grote lichte woonkamer, gelegen aan de straatzijde. De ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft via openslaande deuren toegang tot de tuin. De keuken is tevens gelegen aan de achterzijde en wordt zonder keukenblok opgeleverd. Daarnaast beschikt de keuken over een deur naar de tuin. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, wasmachineaansluiting en een wastafel. Heb je liever een andere indeling? Geen probleem want grofweg alle muren hebben geen dragende functie!

VvE & erfpacht
De Vereniging van Eigenaars ‘Crynssenstraat 26-28 / Baarsjesweg 242-246 / Van Rensselaerstraat 1-21’ wordt professioneel beheerd door Ymere VvE Beheer. De servicekosten bedragen € 108,63 per maand.
Het appartement is gelegen op gemeentelijk grond waarbij de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 van toepassing zijn. De erfpachtcanon is afgekocht t/m 15 januari 2063.

Kenmerken:
– Tuin op het oosten van ca. 20 m²;
– Professioneel beheerde VvE door Ymere VvE beheer;
– Servicekosten bedragen € 108,63 per maand;
– Erfpachtcanon afgekocht t/m 15 januari 2063;
– Meetrapport conform NEN2580;
– De asbest- zelfbewoning en ouderdomsclausule zijn van toepassing;
– Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing;
– Projectnotaris Spier & Hazenberg voor de overdracht;

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

Plattegrond

ut id, luctus Donec dolor risus non
nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak