Amsterdam – Crynssenstraat 47-3

€ 350.000,- kosten koper

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerCrynssenstraat 47 3
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1058 XV
 • StatusOnder bod

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 350.000,- kosten koper
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud219 m3
 • Bouwjaar1927
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Afmetingen

 • Woonoppervlakte66 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuingeen tuin
 • Liggingaan rustige weg, in woonwijk

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwaterc.v.-ketel
 • Type dakplat dak
 • Isolatiegedeeltelijk dubbel glas

In beeld

Omschrijving

Amsterdam – Crynssenstraat 47-3

Sfeervol en lichte 3 kamer woning midden in de West Indische buurt met ruime berging en afgekochte erfpacht!

Let op, de woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen).

Omgeving
Het appartement is gelegen in een buurt met een karakteristieke jaren 20/30 uitstraling. De Baarsjes heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een hippe en levendige buurt met veel leuke cafés, pop-up stores, hippe koffiezaakjes en restaurants. Onder andere Café Zurich, De Marktkantine, Coffee Company en brasserie Radijs zijn hier goede voorbeelden van. Gezellig dagje shoppen? De woning ligt dichtbij de Kinkerstraat met vele winkels, de Ten Katemarkt en de Hallen. Daarnaast is er een ruim aanbod voor recreatie en sportfaciliteiten. Het Vondelpark, Rembrandtpark en de Sloterplas zijn binnen enkele fietsminuten te bereiken. Op loopafstand bevinden zich goede tram- en busverbindingen naar o.a. Centraal Station, Station Zuid, Station Sloterdijk, Slotervaart en Station Lelylaan. Met de auto zit u binnen enkele minuten op de Ringweg A10 en de snelwegen A4 en A9.

Indeling:
Bij binnenkomst kom je in de hal terecht welke toegang geeft tot alle ruimtes in de woning. Vanaf de woonkamer aan de voorzijde kijk je weids uit over een speelpleintje. De zijkamer is bij de woonkamer getrokken en leent zich goed voor een eetkamer. De badkamer is centraal gesitueerd in het midden van de woning en is voorzien van douche en een wastafel. Het toilet is separaat. De keuken (gelegen aan de achterzijde), wordt zonder keukenblok opgeleverd. De wasmachineaansluiting is almede gelegen in de keuken. De twee slaapkamers zijn gelegen over de lengte van het appartement en dienen van goed formaat. Tenslotte bevindt zich op de zolderetage een ruime berging van ca. 8 vierkante meter.

BIJZONDERHEDEN

Oppervlakte
De gebruiksoppervlakte van het appartement is circa 66 m².
Berging van ca. 8 m².

Verwarming
De verwarming geschiedt door middel van een combiketel (Intergas, 2011).

Warmwater
Deze voorziening geschiedt middels eerdergenoemde cv-ketel.

Bouwjaar
Het bouwjaar van het pand is omstreeks 1927.

Isolatie
De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbelglas.

Eigen grond/erfpacht
De grond is belast met gemeentelijke erfpacht, de jaarlijkse canon is afgekocht tot en met 30 juni 2061

Vereniging van Eigenaren
De maandelijkse servicekosten zijn € 151,84 per maand. Ymere VvE Beheer verzorgt zowel de administratie en het technische beheer.

Overige bijzonderheden
Er wordt een ouderdomsclausule alsmede een zelf bewoningsclausule en asbestclausule in de koopakte opgenomen. Tevens geldt er een anti speculatiebeding van drie jaar.

Projectnotaris
Spier & Hazenberg

Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Plattegrond

non ante. fringilla risus. pulvinar Sed quis, ipsum Praesent sit ipsum massa
nl_NL
en_GB nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak