Amsterdam – Geuzenkade 60HS

€ 325.000,- kosten koper

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerGeuzenkade 60 HS
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1056 KN
 • StatusVerkocht onder voorbehoud

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 325.000,- kosten koper
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud166 m3
 • Bouwjaar1933
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Afmetingen

 • Woonoppervlakte49 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuingeen tuin
 • Liggingaan water, aan park, aan rustige weg, beschutte ligging, aan vaarwater

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwaterc.v.-ketel
 • Type dakplat dak
 • Isolatiedubbel glas

In beeld

Omschrijving

Amsterdam – Geuzenkade 60HS

TOP gelegen 3 kamer woning welke op zoek is naar een enthousiaste eigenaar met twee rechter handen, het betreft namelijk een kluswoning dat weliswaar een leuke basis heeft om iets fraais en naar eigen zin van te maken gelegen in het markante Geuzenhof 1 complex!!!

Het appartement is gelegen in het zeer gewilde appartementencomplex ‘Geuzenhof 1’ en ligt erg centraal.
De Jordaan bevindt zich op 5 minuten fietsafstand en de De Clerqstraat, het Hugo de Grootplein, de Kinkerstraat en Jan Evertsenstraat zijn om de hoek. Hier zijn veel winkels, restaurants en cafés te vinden die deze buurt zo aantrekkelijk maken. Trekpleister De Hallen, naast de Ten Katemarkt, is tevens op korte loopafstand gelegen.

Zowel het Erasmuspark, Vondelpark, als het Westerpark bevinden zich op korte afstand. De woning is goed bereikbaar met de auto via de Ring A10 (afslag S105). Tramlijnen 12, 13 en 14 zijn om de hoek en het station Sloterdijk is nabij. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur (vergunning).

De woning is fraai gelegen aan de rustige Geuzenkade; vanuit de woning heb je een geweldig uitzicht op het voorgelegen plantsoen en de vaart. In de zomer kun je aan het water picknicken en zelfs je eigen bootje aanleggen! Vanaf het balkon aan de achterzijde heb je een prachtig uitzicht op de (afgesloten) gemeenschappelijke tuin, ontworpen door Mien Ruys, een van de belangrijkste tuinarchitecten van de 20e eeuw. De tuin wordt door de vereniging uitstekend onderhouden en er zijn banken voor gemeenschappelijk gebruik. Een mooie, rustige locatie met veel groen zorgt voor een aangename woonomgeving.

In de onderbouw van het complex bevindt zich een eigen (fietsen)berging.

Indeling
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement welke op de bel etage is gelegen.
Bij binnenkomst arriveert u in de hal welke toegang biedt tot alle vertrekken. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en biedt een heerlijk uitzicht over de Geuzenkade met haar fraaie groenstrook en niet te vergeten De Kostverlorenvaart. Aan de rustige achterzijde van het appartement zijn de twee slaapkamers gelegen welke genoeg ruimte biedt voor een 2-persoonsbed en een op maat gemaakte slaapkamerkast. De badkamer, voorzien van toilet, douche en fonteintje, is centraal gelegen en bereik je tevens via de hal. De keuken bevindt zich eveneens aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van een eenvoudig keukenblad. Het balkon, gesitueerd op het Westen, is zowel vanuit de keuken alsmede de slaapkamers toegankelijk. In de onderbouw is ten slotte een eigen berging aanwezig van ca. 5 vierkante meter welke ideaal is om de fiets te stallen!!

Oppervlakte
Het gebruikersoppervlakte van het appartement is ca. 49 m².

Verwarming/Warm water
Het appartement wordt verwarmd door een eigen centrale verwarmingsketel (Intergas, bouwjaar 2018)
Warm water voorziening geschiedt via hetzelfde systeem.

* De VvE Geuzenhof I heeft recentelijk besloten om gefaseerd de VR cv-ketels om te zetten naar HR cv-ketels.
Om dit project financieel te kunnen bewerkstelligen heeft de VvE Geuzenhof I een 10 jarige financiering bij de SvN afgesloten. De rente en aflossing zijn opgenomen in de servicekosten.

Erfpacht
De erfpachtcanon is vooruitbetaald tot en met 31 augustus 2058. De aanvraag om de erfpacht eeuwigdurend af te kopen is gedaan op 07-01-2020.

Vereniging van Eigenaren
Het beheer wordt uitgevoerd door de firma Rappange 020-6240363; vve.beheer@rappange.com.
De servicekosten bedragen thans € 104,32 per maand.

Energielabel
Doordat het aanzicht van het complex beeldbepalend is heeft de gemeente besloten om het Geuzenhof 1 complex op te nemen op de gemeentelijke monumentenlijst. Een energielabel zal daardoor (vrijstelling) ook niet aan koper worden overhandigd.

Oplevering
Per direct te aanvaarden

Overige bijzonderheden
Er wordt een ouderdomsclausule en een asbestclausule in de koopakte opgenomen daar het object onderdeel is van een ouder pand.

Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegrond

Sed Nullam libero leo dictum felis mattis libero ut luctus amet,
nl_NL
en_GB nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak