Amsterdam – Geuzenstraat 77III

€ 250.000,- kosten koper

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerGeuzenstraat 77 III
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1056 KB
 • StatusVerkocht

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 250.000,- kosten koper
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud130 m3
 • Bouwjaar1934
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Afmetingen

 • Woonoppervlakte48 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuingeen tuin
 • Ligging

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwater
 • Type dakplat dak
 • Isolatiedubbel glas

In beeld

Omschrijving

Amsterdam – Geuzenstraat 77III

3 kamer kluswoning op de bovenste woonlaag mét afgekochte erfpacht in het geliefde Geuzenhof I complex!

Het appartement is gelegen in voormalig stadsdeel de Baarsjes en ligt erg centraal. De Jordaan bevindt op 5 minuten fietsafstand en de De Clerqstraat, het Hugo de Grootplein, de Kinkerstraat en Jan Evertsenstraat zijn om de hoek. Hier zijn veel winkels, restaurants en cafés te vinden die deze buurt zo aantrekkelijk maken. Trekpleister De Hallen, naast de Ten Katemarkt, is tevens op korte loopafstand gelegen.

Zowel het Erasmuspark, Vondelpark, als het Westerpark bevinden zich op korte afstand. De woning is goed bereikbaar met de auto via de Ring A10 (afslag S105). Tramlijnen 7, 12, 13 en 14 zijn om de hoek en het station Sloterdijk is nabij. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid voor de deur (vergunning).

Omgeving
De woning is gelegen aan de rustige kant van het complex en biedt derhalve uitzicht over de breed opgezette straat met een groenstrook. Vanaf het balkon aan de achterzijde, welke op het zonnige westen is gelegen, geniet je van het prachtige uitzicht op de gemeenschappelijke tuin, ontworpen door Mien Ruys, een van de belangrijkste tuinarchitecten van de 20e eeuw. De tuin wordt door de vereniging uitstekend onderhouden en er zijn banken, tafel en zitzakken voor gemeenschappelijk gebruik.
Een mooie, rustige locatie met veel groen zorgt voor een aangename woonomgeving.

Indeling
Middels het trappenhuis bereik je het appartement gelegen op de 3e en tevens bovenste woonlaag. Bij binnenkomst arriveer je in de hal welke toegang biedt tot alle vertrekken. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en biedt uitzicht over de fraaie groenstrook.
De gesloten zijkamer aan de voorzijde bereik je tevens via de woonkamer. Aan de achterzijde is de hoofdslaapkamer gelegen welke genoeg ruimte biedt voor een 2-persoons bed en een kledingkast. Middels de openslaande deuren bereik je het balkon. Doordat de badkamer is doorgebroken met het toilet en de inbouwkasten in de slaap- en woonkamer, is deze ruimte efficiënt en ruim van opzet. De keuken is tevens aan de achterzijde gesitueerd en biedt tevens toegang tot het balkon. In de onderbouw is ten slotte een eigen (latten) berging aanwezig van ca. 3 vierkante meter.

Oppervlakte
Het gebruikersoppervlakte (GO) van het appartement is 48 m².

Verwarming
De woning is voorzien van een nieuwe HR cv ketel van het merk Intergas.

*De VvE Geuzenhof I heeft besloten om gefaseerd de VR cv-ketels om te zetten naar HR cv-ketels. Om dit financieel te kunnen bewerkstelligen heeft de VvE Geuzenhof I een 10 jarige financiering bij de SvN afgesloten. De rente en aflossing zijn opgenomen in de servicekosten. De huidige eigenaars hebben al een voorschot van € 800,- betaald.

Warm water voorziening geschiedt via hetzelfde systeem.

Onderhoud
Het complex is goed onderhouden, het interieur van de woning is verouderd.

Erfpacht
Erfpacht is vooruitbetaald tot en met 31 augustus 2058.

Vereniging van Eigenaren
Het beheer wordt uitgevoerd door de firma Rappange. De servicekosten bedragen thans € 96,55 per maand (inclusief het spaarbedrag voor de omzetting van een VR naar een HR gestookte cv-installatie).
Doordat het aanzicht van het complex beeldbepalend is heeft de gemeente besloten het complex op te nemen op de gemeentelijke monumentenlijst. Een energielabel zal daardoor (vrijstelling) ook niet aan koper worden overhandigd.

Oplevering
Oplevering in overleg.

Overige bijzonderheden
Er wordt een ouderdomsclausule en een asbestclausule in de koopakte opgenomen daar het object onderdeel is van een ouder pand. Daarnaast wordt er een niet zelfbewoningsclausule opgenomen daar de verkopers de woning nooit zelf hebben bewoond.

Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.- Licht en goed onderhouden 4 kamerwoning van ca. 55 vierkante meter in de geliefde Baarsjes.

Plattegrond

Geen plattegronden beschikbaar

porta. dolor tristique commodo Praesent ut sit felis dapibus vel, leo elit.
nl_NL
en_GB nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak