Amsterdam – Hugo de Grootkade 78-2

€ 375.000,- kosten koper

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerHugo de Grootkade 78 2
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1052 LX
 • StatusOnder bod

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 375.000,- kosten koper
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud194 m3
 • Bouwjaar1897
 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1

Afmetingen

 • Woonoppervlakte54 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuingeen tuin
 • Liggingaan water, in woonwijk

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwaterc.v.-ketel
 • Type dakplat dak
 • Isolatiegedeeltelijk dubbel glas

In beeld

Omschrijving

Amsterdam – Hugo de Grootkade 78-2

Goed gelegen 2 kamer woning op de tweede verdieping met en fraai uitzicht over het Bilderdijkpark en een ruime berging van 13 m2 op de zolderverdieping.

Let op, de woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen).

Deze voormalig sociale huurwoning is nog geheel naar eigen smaak af te werken. Zo kun je zelf nog bepalen wat voor vloer er wordt gelegd en eventueel een nieuwe keuken plaatsen (er is een eenvoudig keukenblok aanwezig zonder inbouwapparatuur). Er zijn hier nog mooie details bewaard gebleven zoals de schouwen. Ook met de indeling kun je nog spelen en er is een berging op de zolderverdieping aanwezig van ca. 13 m2.

Het appartement ligt middenin de bruisende Frederik Hendrikbuurt (voormalig stadsdeel Westerpark) en letterlijk op een steenworp afstand van de Jordaan. De gezellige cafeetjes en restaurantjes op het Hugo de Grootplein bevinden zich om de hoek. Denk dan bijvoorbeeld aan Morgan en Mees, Orontes ( Mediteriaans) en YamYam (Italiaans). Zowel de Dirk van der Broek als de Albert Heijn zijn te voet te bereiken. Voor een rondje hardlopen ben je even snel in het Westerpark en het Erasmuspark alsmede in het Vondelpark. Werk je buiten de Ring? Binnen enkele minuten ben je via de Jan van Galenstraat op de Ring A10 en bus 18, 80 en tramlijn 3 stoppen praktisch voor je deur.

BIJZONDERHEDEN

Oppervlakte woning
Het gebruiksoppervlak van het appartement is ca. 54 m² (GBO).

Elektra
De groepenkast is voorzien van 4 groepen met aardlekschakelaar.

Verwarming
De verwarming geschiedt middels de cv ketel van het merk Intergas; bouwjaar 2004

Warm water
Warm water middels bovengenoemde voorziening.

Bouwjaar
Het bouwjaar van het pand is 1899.

Eigen grond/erfpacht
De grond is belast met erfpacht, de jaarlijkse canon is vooruitbetaald t/m 31 december 2045.

Vereniging van Eigenaren
Zowel de administratie als het technisch beheer wordt gevoerd door Yver VvE beheer. De servicekosten per maand zijn € 157,71.

Overige bijzonderheden
Er wordt een zelfbewoningsclausule in de koopakte opgenomen alsmede een ouderdomsclausule.

Oplevering
Oplevering in overleg, kan spoedig

Notaris
Projectnotaris Lubbers & Dijk.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegrond

eleifend ut elit. ut porta. sem, tempus
nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.