Amsterdam – Jodenbreestraat 126

€ 450.000,- kosten koper

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerJodenbreestraat 126
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1011 NS
 • StatusBeschikbaar

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 450.000,- kosten koper
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud249 m3
 • Bouwjaarop aanvraag
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Afmetingen

 • Woonoppervlakte75 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuingeen tuin
 • Liggingin centrum

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwaterelektrische boiler eigendom
 • Type dakplat dak
 • Isolatiegedeeltelijk dubbel glas

In beeld

Omschrijving

Amsterdam – Jodenbreestraat 126

Dit ruime appartement van circa 75m2 ligt echt in het centrum van de stad en letterlijk om de hoek van het Waterlooplein.
Dagelijks genieten van de bruisende binnenstad en toch verrassend rustig door zijn ligging aan de zijde van de Houtkopersdwarsstraat.

Indeling:
Ingang aan zowel de Jodenbreestraat alsmede het Waterlooplein.
De gemeenschappelijke entrees geven ieder toegang tot het trappenhuis en de lift.

Derde verdieping:
Hal met toegang tot een ruime slaapkamer, keuken voorzien van inbouwapparatuur en een separaat toilet. Het einde van de hal geeft toegang tot de riante woonkamer en de tweede slaapkamer aan de galerijzijde met aansluitend de buitenruimte op het zuiden zodat het van maart tot en met oktober genieten is op deze plek met uitzicht op de Mozes & Aaron kerk. Tevens is de badkamer vanuit deze ruimte te bereiken welke is voorzien van een douche en een wastafel.
In de onderbouw van het appartementencomplex bevindt zich een separate berging van circa 7 m².

Omgeving:
Er is geen betere locatie denkbaar. De woning is gelegen in het in 1966 gerealiseerde appartementencomplex “De Herschepping”, precies tussen het oude centrum en de mooie Plantagebuurt.

Dankzij de centrale ligging dichtbij Waterlooplein, Nieuwmarkt en Rembrandtplein, is er een overvloed aan gezellige restaurantjes, cafeetjes, winkels voor de dagelijkse boodschappen (AH, Gall&Gall, Hema, Blokker), musea (Nemo, Scheepvaartmuseum), cultuurcentra (Stopera, Carré, Tuschinski bioscoop), sportfaciliteiten (Tennis SWIFT, SportCity, FitforFree), etc. Daarnaast is er veel groen met het Wertheimpark, de Hortus en Artis om de hoek. Genoeg scholen en crèches op loopafstand.

Bereikbaarheid:
Eigen vervoer: Een parkeergarage is tegenover de woning onder de Albert Heijn welke zorgt voor het allergrootste gemak voor de automobilist. Via de uitvalswegen Weesperstraat of de IJ-tunnel bent u bovendien in no-time op de Amsterdamse Ring A-10.

Openbaar vervoer:
Op slechts 100 meter loopafstand bevinden zich het Metrostation Waterlooplein en een aantal tram- en bushaltes, die zorgen voor een uitstekende aansluiting op het Amsterdamse openbaarvervoersnet.
Ook is vlakbij het Muziektheater een goed bemande taxistandplaats gelegen. Het Centraal Station van Amsterdam ligt op nog geen 5 minuten fietsen, 4 minuten Metro of een klein kwartiertje lopen.

Eigendomssituatie:
Het appartement is gelegen op erfpacht, het huidige tijdvak loopt tot en met 30 september 2038, de algemene Bepalingen van de Gemeente Amsterdam
De jaarlijkse canon ad € 738,78 wordt via de overkoepelende beheersvereniging verdisconteerd.

Vereniging van Eigenaren:
Vereniging van Eigenaren ‘De Herschepping Waterlooplein’ te Amsterdam. De administratie en het technisch beheer worden door Scholten Vastgoed gedaan. De servicekosten bedragen € 300,63 per maand (inclusief de zakelijke lasten en voorschot stookkosten ad €74,90). De servicekosten zullen in de loop van 2020 worden verlaagd doordat de reservering mbt de vernieuwing van de blokverwarming grotendeels zal komen te vervallen
Het betreft een actieve Vereniging van Eigenaren dat in bezit is van o.a. een Meerjarenonderhoudsplanning .

Technische installaties en afwerkingsniveau:
– verwarming door middel van blokverwarming (bouwjaar 2019);
– warmwatervoorziening door middel van een elektrische boiler (Daaldrop);
– intercom;
– gedeeltelijk dubbele beglazing;

Bijzonderheden:
– ruim, licht en luxe appartement
– in het centrum van Amsterdam
– buitenruimte op het zuiden
– verzorgde afwerking
– woonoppervlak circa 75 m² /inhoud circa 249 m³
– oplevering in overleg; kan spoedig

Overige bijzonderheden
Er wordt een ouderdomsclausule en een asbestclausule in de koopakte opgenomen daar het object onderdeel is van een ouder pand.

Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegrond

Reageren op Woning

nl_NL
en_GB nl_NL

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak