Amsterdam – Kijkduinstraat 45II

€ 300.000,- kosten koper

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerKijkduinstraat 45 II
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1055 XR
 • StatusOnder bod

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 300.000,- kosten koper
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud176 m3
 • Bouwjaarop aanvraag
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Afmetingen

 • Woonoppervlakte52 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuingeen tuin
 • Liggingaan rustige weg, in woonwijk

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwaterc.v.-ketel
 • Type dakplat dak
 • Isolatiedubbel glas

In beeld

Omschrijving

Amsterdam – Kijkduinstraat 45II

Licht, sfeervol 3- voormalig 4-kamer appartement van circa 52 m² met een ruim balkon gelegen op de tweede verdieping van de rustige Kijkduinstraat in Bos en Lommer.
Het appartement heeft aan zowel de voor- als achterzijde een heerlijk groen uitzicht.

Indeling
Via het verzorgde trappenhuis dat in 2018 is opgefrist bereik je de woning op de tweede verdieping: entree, hal, woonkamer en suite aan de voorzijde van het gebouw met uitzicht op een plantsoen.
De ruime lichte badkamer ligt in het midden van het appartement en is voorzien van een (zwevend) toilet, douche en wastafel.
Aan de achterzijde ligt de keuken voorzien van een eenvoudig keukenblok met diverse kasten en een aansluiting ten behoeve van de wasmachine. De keuken heeft toegang tot het achtergelegen balkon over de gehele breedte.
Tevens bevinden zich aan de achterzijde een tweetal slaapkamers die eveneens beiden toegang tot het balkon bieden.

Op de vierde verdieping bevindt zich een nette berging die goed gebruikt kan worden om niet alledaagse
benodigdheden te doen stallen.

Omgeving
De woning ligt in een rustige straat in de wijk Bos en Lommer in Amsterdam West. Op loopafstand bevinden
zich verschillende populaire eet- en drinkgelegenheden zoals Podium Mozaïek, No Man’s Art Galerie, Fuku Espressobar en Samen.
Voor de dagelijkse boodschappen vind je genoeg winkels en de biologische winkel op de Bos & Lommerweg.
De Jordaan met al haar gezellige horeca en winkelstraatjes ligt op 10 minuten fietsen. Letterlijk om de hoek vind je de haltes voor de tram 19 en buslijnen 21, 80, 247 en 282.
Doordat de woning aan de rand van het centrum ligt is deze goed bereikbaar met de auto; binnen 5 minuten zit je via oprit S103 en S104 op de Ringweg A10.
Voor het verkrijgen van een parkeervergunning is ten tijde van het opstellen van deze verkooptekst geen wachtlijst.

Bereikbaarheid
De woning is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, o.a. tram/bus en ligt vlakbij station Sloterdijk.
Met de auto heeft u een snelle aansluiting met de ring A10 en er is geen wachttijd voor een parkeervergunning. Fietsafstand tot het centrum is 10-15 minuten.

Vereniging van Eigenaren
Er is sprake van een actieve Vereniging van Eigenaren bestaande uit 135 leden. De administratie wordt professioneel beheerd door Stedeplan VvE Beheer te Amsterdam. Er is een actueel Meerjaren Onderhoudsplan en de servicekosten bedragen € 87,00 per maand.

Erfpacht
Het pand ligt op grond in eigendom van de gemeente Amsterdam. Er is sprake van een voortdurend recht van erfpacht. De erfpacht is afgekocht tot 31-12-2050.
Van toepassing zijn de meest recente Algemene Bepalingen uit het jaar 2000 van de gemeente Amsterdam.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegrond

porta. quis, Donec ipsum ut mi, ipsum
nl_NL
en_GB nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak