Amsterdam – Korte Geuzenstraat 604

€ 210.000,- kosten koper

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerKorte Geuzenstraat 604
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1056 KX
 • StatusVerkocht

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 210.000,- kosten koper
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud105 m3
 • Bouwjaar1942
 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers1

Afmetingen

 • Woonoppervlakte30 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuingeen tuin
 • Liggingvrij uitzicht, aan vaarwater

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwatercentrale voorziening
 • Type dakplat dak
 • Isolatiegedeeltelijk dubbel glas

In beeld

Omschrijving

Amsterdam – Korte Geuzenstraat 604

Licht 2-kamer appartement met een fenomenaal uitzicht over de skyline van Amsterdam en de Kostverlorenvaart.

Het appartement (ca. 30 m2) is gelegen in het populaire complex “Oranjehof” welke een schitterende ligging heeft direct aan de Kostverlorenvaart in stadsdeel De Baarsjes. Gelegen op de 6de etage van het complex en heeft weids uitzicht over de Kostverlorenvaart. Fijn en groen wonen maar toch direct om de hoek de gezelligheid van de stad? Dan is deze woning echt iets voor jou! Het gebouw staat in een gezellige buurt van stadsdeel West met diverse voorzieningen in de buurt, dichtbij De Foodhallen, de gezellige Jordaan en natuurlijk het Centrum. De buurt kenmerkt tevens veel groen. Op loopafstand vind je verschillende parken zoals het Erasmuspark & Rebrandtpark. Naast de grote diversiteit aan leuke winkels zijn de openbaar vervoersmogelijkheden ook voldoende aanwezig; o.a. de tramlijnen 3, 13 en 19 liggen nabij.

Indeling
Vanaf de straat kom je binnen via de algemene hal. Het appartement is zowel per lift als per trap te bereiken. Via de afgesloten galerij bereik je de woning op de 6de etage. De gang geeft toegang tot elk vertrek van de woning. De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een vaste kast. Aan de andere zijde treffen we de eenvoudige compacte keuken voorzien van een koelkast, 4-pits gaskookplaat, spoelbak en diverse opbergkasten. Centraal gelegen ligt de praktische badkamer voorzien van een toilet, douche en wastafel. De lichte woonkamer met het eerdergenoemde fantastische vrije uitzicht over de Kostverlorenvaart is gelegen aan de achterzijde van de woning. Door de raampartijen en de hoge plafonds is het appartement zeer licht.

Gemeenschappelijke ruimten
Er is een gemeenschappelijke tuin die door de bewoners gereserveerd kunnen worden voor verjaardagen en andere feestelijke bijeenkomsten. Verder kan je (middels een abonnement) gebruik maken van de wasserette in het gebouw. Het gebouw is zelfs voorzien van een gezamenlijke berging en een fietsenstalling (sleutel op te vragen bij de VvE).

BIJZONDERHEDEN

Oppervlakte
De oppervlakte van de woning is ca. 30m2.

Verwarming
De verwarming geschiedt door middel van centrale verwarming (blokverwarming).

Warmwater
Deze voorziening geschiedt eveneens door een gemeenschappelijk warmwatervoorziening.

Bouwjaar
Het bouwjaar van het pand is omstreeks 1942.

Onderhoud
Het appartement is zowel intern als extern goed onderhouden.

Milieu
Milieubezwarende verontreinigingen zijn niet bekend.

Aanschrijvingen
Er zijn geen aanschrijvingen bekend bij de verkoper of Bouw- en Woningtoezicht.

Eigen grond/ Erfpacht
De erfpachtcanon word jaarlijks geïndexeerd. De jaarcanon bedraagt € 482,36 (periode 01-05-2020/30-04-2021). De algemene bepalingen van voortdurende erfpacht van 2000 zijn van toepassing.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren “Oranjehof” wordt door de Huishouding beheer geadministreerd; telefoonnummer 020 422 6570. De servicekosten voor deze woning bedragen € 183,46 per maand (inclusief voorschot stookkosten ad € 46,-).
De Oranjehof is opgenomen op de gemeentelijke monumentenlijst, derhalve zal geen energielabel door verkoper worden overhandigd.

Oplevering
In overleg, doch kan snel.

Notaris
Keuze notaris is aan koper (mits in Amsterdam).

Overige bijzonderheden
Er wordt een ouderdomsclausule, een asbestclausule alsmede een niet-zelfbewoningsclausule in de koopakte opgenomen daar het object onderdeel is van een ouder pand en verhuurd is geweest.

Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegrond

commodo commodo mattis elit. justo Curabitur quis, id Donec ipsum risus. elit.
nl_NL
en_GB nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak