Amsterdam – Lauernessestraat 38I

€ 225.000,- kosten koper

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerLauernessestraat 38 I
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1061 GB
 • StatusVerkocht

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 225.000,- kosten koper
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud150 m3
 • Bouwjaar1951
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Afmetingen

 • Woonoppervlakte53 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuingeen tuin
 • Liggingaan rustige weg, in woonwijk

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwater
 • Bouwjaar C.V.2014
 • Merk/type C.V.Nefit HR
 • Type dakplat dak
 • Isolatiedubbel glas

In beeld

Omschrijving

Amsterdam – Lauernessestraat 38I

Ruim en goed ingedeeld sfeervol 3 kamer woning met een berging van 11 m2 in de onderbouw dat direct te betrekken is!

De woning

Bij binnenkomst komt u in de hal die toegang verstrekt tot bijna alle vertrekken. De hal en de aangrenzende keuken is voorzien van een praktische gietvloer die drie keer is afgelakt.
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en biedt toegang tot het balkon die uitzicht biedt over de brede, rustige straat. De woonkamer en slaapkamers zijn voorzien van een mooie, lichte laminaatvloer welke drempelloos is gelegd. Tevens voldoet de ondervloer aan de 10dB norm en is de vloer afgewerkt met staande plinten.
De elektraleidingen zijn keurig in de wanden weggewerkt, de wanden zijn in 2014 gestuukt en gesaust waardoor het appartement kan worden gekenmerkt als keurig onderhouden.
De keuken is in 2014 geplaatst en is voorzien van een betonnen werkblad, 5 pits gasstel & oven, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast met vriesvakken.
De natte ruimte is voorzien van een douche, een wastafel en de benodigde aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en de wasdroger. Voor de afwerking is gekozen voor grote witte wandtegels (tot aan het plafond) en zwarte vloertegels. Diezelfde tegels zijn ook in de separaat toilet gebruikt.
De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde, de slaapkamer die nu als hoofdslaapkamer in gebruik is, geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde.
In de onderbouw bereik je een eigen berging van ca. 11 m2. De gezamenlijke binnentuin bereik je tevens via de ruimte waar de bergingen zich bevinden.

Omgeving

De locatie is gunstig en kenmerkt zich door een positieve ontwikkeling van diverse renovatie projecten en (her)ontwikkeling. De Bos en Lommerweg en het Bos en Lommerplein leveren een zeer gevarieerd aanbod van winkels.
Boodschappen doe je op loopafstand bij de vernieuwde Lidl of bij de winkels of (bijna) dagelijkse markt op het Bos & Lommerplein.
Er zijn diverse restaurants en café s waaronder Cafe Buongiorno, De Biergrill, de hippe pizzeria Buurman & Buurman en natuurlijk (Theater) podium Mozaïek waar veelvuldig muziekvoorstellingen worden gehouden.
In de omgeving zijn diverse parken, scholen en sportgelegenheden. Het beroemde en populaire Westerpark met diverse cafés ligt op fietsafstand. Voor creatieve en culturele activiteiten ben je hier ook op het goede adres. Er worden regelmatig theatervoorstellingen en exposities gehouden.
Voor sportievelingen bevindt naast het Gerbrandypark ook het Erasmuspark om de hoek waar je uitstekend kunt joggen, of natuurlijk lekker kunt picknicken.
Parkeren voor de deur is in de regel geen probleem er is namelijk voldoende parkeergelegenheid in de straat aanwezig.
Tevens zit je binnen luttele minuten met de auto op de ringweg A10 en is het station Sloterdijk zeer nabij gelegen.

BIJZONDERHEDEN

Oppervlakten

Het gebruiksoppervlak van het appartement is 53 m² GO.

Isolatie

De woning is grotendeels voorzien van dubbelglas.

Elektra

De groepenkast is voorzien van 5 groepen met aardlekschakelaar.

Verwarming

De verwarming geschiedt door middel van een Nefit combiketel uit 2014.

Warm water

Deze voorziening geschiedt middels eerdergenoemde cv-ketel.

Bouwjaar

Het bouwjaar van het pand is omstreeks 1951.

Onderhoud

De woning is zowel intern goed onderhouden; in 2018 zal de Vereniging van Eigenaren het onderhoud van het casco, conform het meerjarenonderhoudsplan, gaan uitvoeren (o.a. schilder- en betonwerk). De kosten hiermee gepaard gaande (ruim € 200.000,-) zullen vanuit de Reserve van de VvE worden gefinancierd.

Milieu

Milieubezwarende verontreinigingen zijn niet bekend.

Aanschrijvingen

Er zijn geen aanschrijvingen bekend bij de verkoper of Bouw- en Woningtoezicht.

Eigen grond/erfpacht

De grond is van de gemeente Amsterdam, de jaarlijkse canon is vooruit betaald t/m 15 augustus 2062.

Vereniging van Eigenaren

Zowel de administratie als het technisch beheer wordt gevoerd door Eigen Haard. De servicekosten zijn € 82,15 per maand (welke zijn afgestemd op het MJOP).

Oplevering

Oplevering in overleg; kan snel!

Overige bijzonderheden

Er wordt een ouderdoms- en een asbestclausule in de koopakte opgenomen.
Eventuele voordeel overdrachtsbelasting komt toe aan verkoper.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegrond

vulputate, vel, commodo dolor eleifend risus ut elit. consectetur tempus mattis
nl_NL
en_GB nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak