Amsterdam – Sanderijnstraat 34I

€ 300.000,- kosten koper

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerSanderijnstraat 34 I
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1055 BT
 • StatusVerkocht

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 300.000,- kosten koper
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud158 m3
 • Bouwjaar1950
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Afmetingen

 • Woonoppervlakte55 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuingeen tuin
 • Liggingaan rustige weg

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwater
 • Bouwjaar C.V.2013
 • Merk/type C.V.Intergas
 • Type dakplat dak
 • Isolatiedubbel glas

In beeld

Omschrijving

Amsterdam – Sanderijnstraat 34I

Gunstig ingedeeld 3-kamer woning met de afgekochte erfpacht én een berging op de zolderetage.

De ligging:
Het appartement bevindt zich in de Erasmusparkbuurt in Stadsdeel West. Het complex ligt gunstig ten opzichte van het centrum en grenst aan het altijd goed verzorgde Erasmuspark. Binnen een kwartier op de fiets liggen de Jordaan en het centrum van Amsterdam. Bos en Lommer is volop in beweging, het is op dit moment een van de snelst ontwikkelende delen van Amsterdam. Er zijn allerlei originele initiatieven, opvallende nieuwe projecten en culturele festiviteiten. Verder is het er comfortabel winkelen en uitgaan met cafés als Mozaïek, Terrasmus, Bar Roseval, het Westergasterras en Pacific Park. Daarnaast is het Wachterliedpaviljoen op het Wachterliedplantsoen erg populair onder de jonge gezinnen. Hier worden o.a. boks- en danslessen gegeven. Maar ook het kindercafé staat bijna dagelijks in het programma. Boodschappen doe je op de Bos & Lommerweg/plein met haar supermarkten, dagelijkse markt, warme bakkers en andere nuttige winkels. De verbindingen naar de stad en daarbuiten zijn bijzonder goed, met de auto ben je in een paar minuten op de ring A10, zonder de bijbehorende geluidsoverlast. Er zijn goede busverbindingen en daarnaast stopt tram 12 & 14 voor de deur, die je binnen een paar minuten naar station Sloterdijk of bijvoorbeeld Museumplein brengt. Een parkeervergunning is per direct beschikbaar.

De woning:
Via het nette trappenhuis bereik je de woning op de eerste etage. Binnenkomst is in de hal die toegang biedt tot alle vertrekken. De woonkamer, welke aan de voorzijde van de woning is gesitueerd, is voorzien van een erker. De erker zorgt ervoor dat er voldoende daglicht binnenkomt. De brede ramen bieden veel zicht over de rustige, breed opgezette straat met een groenstrook. De keuken, voorzien van een nette keukenblok, is aan de voorzijde gesitueerd en staat in verbinding met de woonkamer. Aan de achterzijde bevinden zich de 2 slaapkamers welke toegang verstrekken tot het balkon. Beide slaapkamers hebben een goede en bruikbare afmeting. De badkamer, welke is voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting, is in het midden van de woning gesitueerd. Door de gehele woning ligt een nette lichte laminaatvloer welke drempelloos is aangebracht. Op de zolderetage vind je de individuele berging aanwezig van circa 6 vierkante meter.

BIJZONDERHEDEN

Oppervlakten
De oppervlakte van de woning is 55 vierkante meter (exclusief balkon van 6 vierkante meter).
Berging op de zolderverdieping van 6 vierkante meter.

Verwarming
De woning beschikt over centrale verwarming (merk Intergas 2013).

Warm water
Middels bovengenoemde installatie.

Bouwjaar
Het bouwjaar van het pand is omstreeks 1950.

Eigen grond/erfpacht
De grond is belast met erfpacht, de jaarlijkse canon is vooruitbetaald t/m 30 juni 2053!! Algemene bepalingen van voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.

Vereniging van Eigenaren
De VvE genaamd “Esmoreitstraat 21-41/Marieken van Nimwegenstraat 6 & 8 en de Sanderijnstraat 22-42” bestaat uit 88 appartementen en de administratie + technisch beheer is uitbesteed aan VvE Beheer Amsterdam.
De maandelijkse bijdrage aan de VvE is € 81,50 per maand. De VvE heeft een meerjaren onderhoudsplan opgesteld en volgens de laatste vastgestelde jaarstukken zit er ruim € 160.000,- in kas.

Oplevering
In overleg.

Notaris
Keuze notaris is aan verkoper (mits in Amsterdam).

Er wordt een asbest- en een ouderdomsclausule in de koopakte opgenomen daar het een ouder pand betreft.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegrond

Reageren op Woning

nl_NL
en_GB nl_NL