Amsterdam – Werengouw 117

€ 200.000,- kosten koper

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerWerengouw 117
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1024 NN
 • StatusVerkocht

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 200.000,- kosten koper
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud168 m3
 • Bouwjaar1966
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Afmetingen

 • Woonoppervlakte55 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuinachtertuin
 • Ligging

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwater
 • Bouwjaar C.V.2011
 • Merk/type C.V.Intergas
 • Type dakplat dak
 • Isolatiedubbel glas

In beeld

Omschrijving

Amsterdam – Werengouw 117

3 kamer woning met een tuin op het zuid-westen en afgekochte erfpacht!

De omgeving:
Het appartement is gelegen in een goed onderhouden complex in Amsterdam Noord met vele voorzieningen in de directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen loop je met enkele minuten naar het winkelcentrum op het Waterlandplein. Daarnaast is ook het winkelcentrum “Boven het IJ” erg dichtbij de woning gelegen en daar vindt je een grote diversiteit aan winkels. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ringweg A10. Ook zijn er veel directe busverbindingen, die jou zeer snel naar de binnenstad van Amsterdam brengen. In de toekomst (planning in 2018) zal de bereikbaarheid van deze buurt uitgebreid worden met de komst van de Noord-Zuidlijn.

De woning:
Via het algemene trappenhuis bereik je de woning op de begane grond, de centrale hal biedt toegang tot alle vertrekken in de woning. Vanuit de woonkamer, welke aan de achterzijde van de woning is gelegen, bereik je de tuin (zuid/west) van ca. 28 m2.
De grote slaapkamer (voorzijde) bereik je tevens vanuit deze ruimte. De kleinere kamer is naast slaapkamer is ook erg bruikbaar als werkkamer en is tevens aan de achterzijde gelegen. De keuken, welke is voorzien van een nieuwe tegelvloer, bereik ja vanaf de hal. De keuken, waar tevens de cv opstelling geplaatst is en de wasmachine aansluiting, is voorzien van een standaard keukenblok. De standaard maar nette badkamer bereik je vanaf de keuken en voorziet je van een douche en een wastafel. De handige (originele) inbouwkasten in de diverse vertrekken zijn nog in de woning aanwezig. De woning is verder voorzien van een nette, lichte laminaatvloer én is t.b.v. de verkoop nog geschilderd. Ten slotte beschikt deze woning over een berging op de begane grond én de zolderetage.

Oppervlakten
Het gebruikersoppervlakte (GO) van het appartement is 55 m².
De tuin is 28 m2.
Het balkon (plateau voordat je de tuin betreedt) is 4 m2.
De berging op de begane grond is 5.6 m2 en de zolderberging is 6.60 m2.

Verwarming/warm water
De woning is voorzien van een cv ketel van het merk Intergas (2011).
Warm water voorziening geschiedt via hetzelfde systeem.

Erfpacht
Erfpacht is vooruitbetaald tot en met 31 mei 2055.

Vereniging van Eigenaren
Zowel de administratie als het technische beheer is uitbesteed aan VvE beheer Amsterdam. De servicekosten bedragen thans € 66,70 per maand en er is een meerjarenplan opgesteld.

Oplevering
Oplevering in overleg, kan snel.

Overige bijzonderheden
Er wordt een ouderdomsclausule en een asbestclausule in de koopakte opgenomen daar het object onderdeel is van een ouder pand. Daarnaast wordt er een niet zelfbewoningsclausule opgenomen daar de verkoper de woning nooit zelf heeft bewoond.

Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegrond

ante. commodo adipiscing eget elementum mattis amet,
nl_NL
en_GB nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak