Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 114III

€ 300.000,- kosten koper

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerWillem de Zwijgerlaan 114 III
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1056 JV
 • StatusVerkocht

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 300.000,- kosten koper
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud166 m3
 • Bouwjaar1934
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Afmetingen

 • Woonoppervlakte49 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuingeen tuin
 • Liggingaan rustige weg, in centrum, in woonwijk, beschutte ligging

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwaterc.v.-ketel
 • Type dakplat dak
 • Isolatiedubbel glas

In beeld

Omschrijving

Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 114III

Willem de Zwijgerlaan 114 III

Aan het mooie Willem de Zwijgerlaan in het Geuzenhof I complex bieden wij dit zonnige 3 kamer appartement aan van ca 50m2.

INDELING (zie ook de plattegrond):

Middels het gezamenlijke trappenhuis bereik je de woning op de vierde etage.
De woning heeft de traditionele indeling met aan de voorzijde de woonkamer en een slaap /studeerkamer.
Vanuit de woonkamer heeft u een heerlijk uitzicht op één van de mooiste lanen die Amsterdam rijk is.
Aan de rustige achterzijde zijn de slaapkamer en de keuken gesitueerd.
Zowel de keuken(voorzien van keukenblok) alsmede de slaapkamer bieden toegang tot het balkon dat op het oosten is gelegen; vanaf dit balkon is de prachtige en zeer goed onderhouden binnentuin van de VvE Geuzenhof I te bewonderen.
De badkamer is centraal gelegen en is voorzien van een douche, toilet, bidet, wastafel en aansluitingen voor een wasmachine.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID

Het appartement is gelegen in De Baarsjes op de grens met Oud West. In deze trendy buurt vind je vlakbij verschillende hippe winkels, cafés/restaurants zoals Bar Spek, Café Thuys en Faam.
Populaire hotspots zoals de ‘De Hallen’ en nachtclub de Marktkantine, zijn op 5 minuten loopafstand te vinden.
Voor de dagelijkse boodschappen is er ruime keus in de buurt: diverse AH’s (o.a. XXL), Dirk van den Broek, Aldi, Marqt, Stach en de ten Katemarkt. Binnen ca. 5 minuten ben je op de fiets in de Jordaan, op de Dam, in het Erasmuspark of Westerpark.

Voor sportliefhebbers vind je om de hoek verschillende sportscholen en een Yoga Delight studio. Ook het Marnix zwembad is op 5 minuten fietsafstand.
De verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend met tram 13 en 19 praktisch voor de deur. Via de S105 ben je met de auto snel op de Ring A10.
Al met al de ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.
Niet onbelangrijk: voor het gebouw ligt een ventweg en brede, keurig onderhouden groenstrook met mooie grote bomen (platanen).
Dit biedt niet alleen een leuk uitzicht, maar zorgt er ook voor dat je geen directe overburen hebt en dat er een ruime afstand tot het verkeer is.
Goede parkeermogelijkheid en bijna geen wachttijden voor het aanvragen van de parkeervergunning. Zondag is ook nog gratis parkeren!

HET COMPLEX / DE VVE

De woning is onderdeel van het complex Geuzenhof I – gebouwd eind jaren ’30 en bestemd als gemeentelijk monument. Kenmerkend is de gemeenschappelijke tuin, toegankelijk via een elektrisch hek en via het trappenhuis, alleen te gebruiken door de bewoners van het Geuzenhof I complex. De tuin is ontworpen door de bekende landschapsarchitect Mien Ruys en wordt bijgehouden door de Vereniging van Eigenaren “Geuzenhof I”.
De Vereniging van Eigenaars is een actieve vereniging bestaande uit 360 appartementsrechten. De administratie en het technische beheer is uitbesteed aan Rappange Administraties B.V.
In 2017 zijn alle woningen in opdracht van de VvE voorzien van een nieuwe cv ketel.
Servicekosten bedragen €96,55

KENMERKEN

Eigendomssituatie
De erfpacht is vooruitbetaald t t/m 15 september 2058

BIJZONDERHEDEN
De volgende clausules zullen worden opgenomen de koopakte
– Asbestclausule
– Ouderdomsclausule
– Niet zelf bewoningsclausule

Tevens zal de ontbindende voorwaarde worden opgenomen dat verkoper toestemming verkrijgt voor de levering van het appartementsrecht van de Rechtbank.

Plattegrond

risus quis, venenatis massa in mi, nec commodo Aenean
nl_NL

Corona maatregelen
Wij blijven gewoon bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur, maar adviseren iedereen zoveel mogelijk per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Wil je een medewerker persoonlijk spreken, maak dan een afspraak.

Heb je een afspraak gepland maar heb je klachten zoals verkoudheid, loopneus, hoesten e.d. annuleer dan de afspraak. Als één van onze medewerkers zich niet fit voelt, zullen wij ook geen risico nemen en de afspraak vanuit onze kant annuleren. Wij nemen op een later moment contact op voor het plannen van een nieuwe afspraak.

Kom met maximaal 2 personen naar een afspraak. Wij schudden geen handen, houden gepaste afstand en bieden handschoenen, mondkapje en schoenhoesjes aan. Tevens is er desinfectiegel beschikbaar. Volg altijd de aanwijzingen van de makelaar.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 020 689 05 05 of per e-mail op makelaardij@scholten.

Bezichtiging aanvragen

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een afspraak